Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adasko

Mięsożerność

Polecane posty

Gość Adasko

Witam, chciałbym się podzielić z Wami moją (chyba) przypadłością. Otóż moja dieta opiera się prawie wyłącznie na mięsie. Nie lubię jabłek, pomarańczy, nie muszę jeść truskawek, nie ciągnie mnie do bananów, sałata mogłaby nie istnieć... Po prostu zielenina won! Żywię się wyłącznie mięsem, wędlinami, tatarem, kiełbasą, stekami, parówkami. Ogólnie każdą postacią mięsa, jaką jesteście sobie w stanie wyobrazić. doszedłem do wniosku, że chyba jestem mutantem ale hybrydą jakąś :). Na poważnie, czy nie jest to objaw jakiejś choroby, albo coś? U lekarza nie byłem, bo i do jakiego miałbym iść? I co mu powiedzieć? - Panie, jem tylko mięso? Napiszcie co o tym sądzicie. Pozdrawiam

Gość ja też i co z tego
nigdy nie myślałam o tym w kategorii problemu!

to nei choroba. to złe nawyki. jak tak dalej będziesz robił, to prędzej czy później kopniesz w kalendarz i to będzie głownym powodem. nie ma, że boli 🖐️

Gość buachacha
i tak kopniesz predzej czy pozniej, nie przejmuj sie bzdurami sledzia:D:D. Mieso jest najzdrowsze dla czlowieka, ile jest zwierzat, ktore rowniez zywia sie tyko miesem??? Mnóstwo, wrzuc na luz, ciesz sie, ze cie stac:D:D

Gość kiełbasa, parówki, wędlina
to nie mięso tylko mięsne śmieci ile mięsa jest w parówce tylko parówka wie :O

Gość buachacha
co si ekurwa parowki przyczepilas? Stk to tez nie mieso?? Buachacha, jedz se trawe, bedziesz miec zmary przed 30stka:D:D:D I bedziesz suchy, lysy i godny i zly wiecznie i slaby:D:D:D

Gość buachacha
stek to tez nie jest mięso*