Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Granatowo-beżowa

Ludzie mówią, że wyglądam na 40kg, a ja ważę...

Polecane posty

Gość Granatowo-beżowa

52kg przy wzroście 169cm. od czego to zależy? fakt bardzo dużo cwiczę, więc nie mam w ogóle tłuszczu na sobie, mięśnie wyrobiłam, ale nie takie przesadne. praktycznie codziennie wykonuje jakieś cwiczenia, bo strasznie to lubie. poza tym staram się odżywiac zdrowo, nie jem słodyczy, fast foodów i kolacji. Dużo ludzi myśli, że jestem ciągle na diecie i że nic nie jem, bo jestem taka chuda. poza tym strasznie mocno chudnę w górnych partiach, które są najbardziej widoczne tj ramiona, ręce, piersi, brzuch, twarz. wszystko mam takie szczupłe i kościste. jak ważyłam 60kg wyglądałam normalnie nadal szczupło, ale nie chudo. a teraz wyglądam chudo, prawie każdy zwraca mi na to uwagę. ostatnio kolega zapytał czy ważę 40kg, czy mniej. nie powiedziałam mu ile ważę naprawdę bo by pewnie nie uwierzył. na kafeterii często widzę, że dziewczyny piszą, że ważą 50pare kg przy moim wzroście i że wyglądają grubo. ja sama mam koleżankę, która waży tylko 3kg więcej od mnie, a wygląda jakby wazyła z 10kg więcej. mam się uważac za szczęściarę, że wyglądam na 10kg mniej? dlaczego jest taka różnica między wyglądem, a wagą?

Gość Granatowo-beżowa
na śniadanie jem kupę i na obiad też, psią

Gość Granatowo-beżowa
dzięki za podbicie tematu, co nie zmienia faktu, że jesteś beznadziejny podszywie

Gość zgromadzona
a jakie masz wymiary? ja jak tyle ważyłam miałam w tali gdzies 63, w udzie 53 więc sporo

Gość Granatowo-beżowa
S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą S R A M M O R D Ą

Zależy od budowy ciała. Ja też mam 169cm wzrostu, ważę 49-50kg (przed chwilą się z ciekawości zważyłam) i też wyglądam bardzo szczuplutko, mam szczupłe nogi, tyłek normalny i jeżeli chodzi o tłuszczyk to nie mam na co narzekać. Po świętach bż ważyłam 47 to się przestraszyłam, że tak mało i ile ja mogłam ważyć przed świętami to specjalnie przytyłam chociaż te 2 kg. Ciesz się, że jesteś szczuplutka i tyle :)

Gość tdyyfft
A jakie rozmiary nosicie? 34, 36 czy 38?

Gość buachacha
wlasnie to od tych gornych partii tak duzo zaezy,udzie w ogole nie zwracaja uwagi na nogi :O

Gość Granatowo-beżowa
rozm XS noszę, czasem kupuje w dziecięcych bo niektóre xs są za duże, szczególnie na góre. wymiarów nie wiem, specjalnie szukałam teraz centym. krawieckiego żeby się zmierzyc ale nie mogę znalezc

Gość Granatowo-beżowa
No dokładnie, ja nogi mam normalne. szczupłe, ale wcale nie takie chude, a góra strasznie koścista, piesi prawie nie mam tylko taką kratkę na klatce piersiowej