Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usunąć???? pomocy.

usunąć? pomocy?

Polecane posty

Gość usunąć???? pomocy.

nie pamiętam dokładnie tego filmu,ale opiszę fragmenty.może ktoś skojarzy i poda mi tytuł. grupka nastolatków włamała się (chyba ) do jakiegos mieszkania, w którym mieszkała 20-30 letnia atrakcyjna dziewczyna (chyba blondynka).Jeden z tych chłopaków zaczął z nią świrować,później prze\żywali romans a na koniec ją ktoś zastrzelil i on jeździł z jej ciałem na przednim siedzeniu samochodu i płakał....kojarzy ktoś? od l;at poszukuję tego filmuuu.!

a może Ci się śniło ;p ? ja pierwsze słysze, ale jak zdobędziesz tytuł to obejrzę ;pa może Ty mi pomożesz w tym, że była taka bajka co był mały chłopiec i nagle wszystko się zmniejszyło i do dziurki od klucza wleciał i płynał takim korytarzem ciemnym z gratami wszystkimi. Tam było chyba, że łóżko dostało takich długich nóg

To i ja sie dolacze :P Ja co prawda nie wiem o jakich bajkach/filach mowicie, chociaz ta bajka to troche podobna do tej, krota ja dawno dawno ogladalam. Pamietam tylko, ze chlopiec wylecial na lozku przez okno :P I pozniej cos bylo z jakims takim jakby balonem latajacym :D

Gość usunąć???? pomocy.
heh, wiem ze opowieść dośc śmieszna,ale wdziałam ten film jakieś 10 lat temu. Był dość erotyczny. - ten chłopak + ta babka co mieli romans. heh. aż sama siebie rozśmieszyłam moim budowaniem zdań,przepraszam.