Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonapetit85

Czy jest szansa ?

Polecane posty

Gość bonapetit85

Czy są jakieś szanse, aby 25 letnia kobieta stworzyła udaną rodzinę z 48 letnim mężczyzną ?

Gość sdfghjkljhgf
NIE

Gość uuuuuuuppppppppa
z tatusiem chcesz stworzyc jeszcze mocniejsze wiezy rodzinne?:D

Gość ddssss99
nie mam pojęcia , nie znam takiej pary dopóki nie sprawdzisz nie będziesz wiedziala :)

Gość bonapetit85
Zakochałam się akurat w takim człowieku, nic na to nie poradzę, a teraz czas na poważniejsze kroki, a sama nie wiem już co robić. Boję się

Gość truśka1
Znam ten ból, mam podobnie, ale różnica wieku odrobinę mniejsza. :( A u Was uczucie obustronne?

Gość pogieło was
nie no to już jest przesada

Gość bonapetit85
Tak obustronne , ale on się bardzo obawia, a ja też nie mam 100 % pewności

Gość truśka1
A powiedz, jak to się u Was zaczęło? W jaki sposób pokazaliście sobie swoje uczucia? Możesz to jakoś dla mnie przybliżyć?

Gość daj spokój dziewczyno
uwazam , ze zwiazki z róznica wieku sa ok, ale pod warunkiem, ze ta róznica wieku nie jest taka, ze jedno mogloby byc ojcem/matką drugiego ..... wtedy to już jest masakra

Gość to zależy od tego
a czy ten pan ma juz dzieci?

Jeśli nie będzie ci przeszkadzało to że będą cię brali za jego córkę albo za mała sucz co jest z nim dla kasy to jest szansa. A swoją droga nie jest on żonaty?

Gość to oczywiste ze
nie ma

Gość bonapetit85
Nie jest żonaty, jest kawalerem , nie ma dzieci i nie jest bogaty, ja jestem lepiej sytuowana od niego. Zaczeło się zwyczajnie, od rozmowy :)

Gość bonapetit85
Póżniej zaczeliśmy się coraz częściej spotykać i tak się zaczęło.A u Ciebie ?

Gość lasencjaaa
oczywiscie ze ma szanse czemu niby nie???wezcie ludzie sie ogarnijcie.!! zaraz beda pisac,że to pozniej wyjdzie(ta róznica wieku)ale to jest chyba logiczne prawda?! rób jak czujesz nie kieruj sie ludzmi z forum to twoje zycie czy ludzi??? powodzenia..

Gość roverek
może przemyśl to wszystko:classic_cool: kurcze tylko miłość z rozsądkiem mają na pieńku :P

Gość truśka1
bonapetit85- No to widzę nie było tak źle z tym Twoim. Zawsze mnie zastanawiało jak zrobić pierwszy krok w przypadku takiej różnicy wieku. Jak to się zaczyna? Myślałam, że facet się nie odważy, bo będzie myślał, że nie ma u młodej szansy bycia atrakcyjnym. Za to kobiecie też ciężko... U nas... Heh, nie wiem czy jest obustronne. Czasem zdarzają się takie sytuacje dziwne... Zbyt intymne spojrzenie, ciężko to ubrać w słowa, niekiedy po prostu się czuje, że atmosfera wokół gęstnieje, że dana chwila jest inna niż wszystkie, a ciężko to ubrać w słowa. Ja nigdy nie miałam do czynienia z kimś w takim wieku, nie wiem po czym rozpoznać zainteresowanie tego mężczyzny. Sama po sobie nie daję nic poznać. Boję się, że się wygłupię. :(

Gość bonapetit85
Truśka, a on jest wolny ? Wiesz u mnie też się zaczęło od spojrzeń póżniej uśmiechy , kręcenie się wokół mnie. Myślę, że jak facet jest zakochany to w każdym wieku zachowuje się podobnie czy ma 20 czy 50 lat. Może po prostu zbliż się do niego, jakiaś rozmowa na osobności ? A jaki masz w tym momencie z nim kontakt?

Gość truśka1
Poznaliśmy się w pracy i nie- nie jest moim szefem. Widzimy się 3x w tygodniu. Obrączki nie ma... Wieczorami pracujemy we dwójkę, to jest trudne, być sam na sam z nim. Myślę, że wizualnie mu się podobam, ale nie wiem, czy coś więcej.

Gość bonapetit85
A jaka jest między wami różnica wieku ?

Gość truśka1
Ja mam 25, on 40... Nie wiem jak mam to rozegrać. Echhhhhhh

Gość bonapetit85
Może wykaż trochę cierpliwości, u mnie to było na początku różnie, nawet sama od niego uciekałam i udawałam, ze nie jestem zainteresowana. Los jednak w pewnym momencie jeszcze bardziej nas połączył ze sobą, że widzieliśmy się codziennie i zostaliśmy parą. Jednak ja pragnę małżeństwa z nim i dzieci i to jest dla mnie najważniejsze. Okaż mu trochę więcej zainteresowania, nie wiem jakim on jest człowiekiem, może zaproponuj tak niby żartem wspólną kawę ?

Gość truśka1
A co on myśli o dzieciach? Bo jego wiek to troszkę kłopotliwa sprawa. Brutalna sprawa, ale- szybko możesz zostać sama z nimi. Ciężko to tak powiedzieć wprost, jednak nie można o tym zapominać. Ja jestem taka głupia, że się na nic nie odważę. Musiałby mnie po prostu wziąć w ramiona, bo inaczej nic bym nie zrobiła. Nie potrafię, za bardzo się wszystkim przejmuję- co inni powiedzą itp. Z drugiej strony bym chciała, czasem jak on mnie złapie za ramię, pogładzi ręką plecy, to mam ochotę wyrzucić z siebie jednym tchem, że mi się podoba. Oczywiście brak mi odwagi. Poza tym, wciąż go kobiety (!) podrywają, więc ma w czym wybierać.

Gość bonapetit85
Czemu nie ? Ze względu an różnicę wieku. Niby nie ma nic przeciwko zostaniu ojcem, ale nie wiem jak mężczyzna w praktyce zareaguje na małe dziecko.

Gość jeżeli nie ma dzieci
i nie jest żonaty, to myślę, ze jest szansa gorzej byłoby, gdyby miał dzieci

Gość truśka1
A powiedz, np. w przypadku pocałunku- które z Was zrobiło pierwszy krok? Jak to jest? Przepraszam, że tak pytam, ale z wiadomych względów mnie to nurtuje... (Zachowuję się jak nagrzana czternastolatka) :)

Gość a moim zdaniem...
nie uda się. to sprawa trochę szersza niż jego wiek. o czym ty będziesz z nim rozmawiać, czym możesz mu zaimponować poza ciałem w tej chwili? dla mnie to, że mężczyzna w tym wieku jest jeszcze kawalerem jest poważną przeszkodą w nawiązaniu relacji partnerskich i zawsze obawiałabym się nieporozumień i ustawiania mnie po kątach. poza tym taki mężczyzna ma swoje przyzwyczajenia, wątpię, żebyście się idealnie dopasowali pod tym względem. ani z nim nie będziesz chodzić tam gdzie lubisz, bo on tego nie polubi, ani nie będziesz mogła przy nim poszaleć bo on już szaleć nie może. zastanów się do czego może ci się taki stary mężczyzna przydać, i na ile bo to ważne. on może ci teraz imponować bo jest dwa razy starszy i dwa;) razy bardziej doświadczony życiowo, ale wasze doświadczenia są tak różne, że niewiele macie na dobrą sprawę wspólnego. powodzenia życzę :D

Gość bonapetit85
Pierwszy pocałunek ; wtedy już wiedzieliśmy,że jesteśmy zauroczeni sobą, nie rozmawialiśmy ze sobą na ten temat , nie były wypowiedziane słowa podobasz mi się. Tak spontanicznie wyszło, chociaż po tym pierwszym pocałunku byłam w tak ogromnym szoku, ze przez kilka dni unikałam go.