Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauywazyliscie?///

Zauwazyliscie na kafe to co ja ? Tutaj ludzie wcale nie szukają pomocy

Polecane posty

Gość zauywazyliscie?///

Chcą sie tylko wygadac. Czesto widze gigantyczne teksty na caly ekran , opis szczegolowy a potem ? Ta osoba znika :D ,przeczyta kilka postow i tyle. A my tu sie rozpisujemy na 10 stron. A jesli taki czlowieczek zostaje na forum to zarzuca wszystkim wywyzszanie się ,ataktuje innych : -Nie znacie się !! - nie wiecie jak bylo naprawdę - on taki nie jest !! - jesli mnie nie znacie ,to czemu oceniacie moje zachowanie !! :D:D i tak dalej ;) Sluchają dyskutują a potem na zakonczenie piszą swoją wersje i do widzenia :classic_cool:

Gość też mi odkrycie :P
ale te 10 stron zostaje w necie i może ktoś naprawdę szukający porady kiedyś na nie trafi :)

Gość Alles Klar
a co sobie myslałeś? większość ma już wyrobione opinie na temat swojej sytuacji, ja sama często mam ochote tylko pogadać

Gość Anna G.
wygadanie to pomoc, zrzucają z siebie ciężar. to takie ofermy albo samotnicy, nie mają albo nie chcą pogadać z kimś bliskim. i tu robią błąd, bo jeśli gadają z kimś na żywo to zacieśniają z nim więzi

bo proszący o pomoc oczekuje jedynie utwierdzenia w swojej (jedynie słusznej) opinii... :p przecież nikt normalny nie czerpie rad życiowych z internetu :D

Gość Alles Klar
no dokładnie, każdy najlepiej wie co mu w duszy gra, a internet to troche jak pedagog szkolny- niby doradza, ale nic nie pomaga.