Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petitki lubisie misie

dziewczyny bardzo proszę o radę

Polecane posty

dzieki za wypowiedzi

no to właśnie mi napisał ze nadal uwaza ze decyzja o dziecku była zła....świetnie:((((((((((((((((((((((

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Dobrze, że się
zdecydowałaś na dziecko, bo 34 lata to już najwyższy czas! Gdybyś z decyzją o dziecku zwlekała, tak jak Twój narzeczony, tłumacząc się niezbyt dobrą sytuacją materialną, dziecka mogłabyś nigdy nie mieć i wtedy miałabyś wyrzuty sumienia, bo jak napisałaś zawsze chciałaś mieć dziecko. Skoro narzeczony Ci dużo pomaga to nie jest tak źle, a do wychowania dziecka nie jest potrzebne mnóstwo pieniędzy. Jest dużo ludzi, którzy zarabiają niewiele a dzieci mają i jakoś żyją. Najważniejsze jest Wasze uczucie, jeżeli ono nie wygaśnie, wszystko będzie dobrze, nawet bez wielkich pieniędzy.

ja tez tak uwazam ale on sie ciagle zamartwia o pieniadze i rani mnie najbardziej tym ze mówi ze tego dziecka powinno nie byc:((((((((((((((((((

Kobieto! Daj mu spokoj! Facet rozumuje troche inaczej niz Ty! MArtwi sie o kase a Ty mu non stop dupe trujesz..nic dziwnego,ze sie wscieka i mowi potem glupoty. Skoro mowi,ze sie cieszy,to po cholere jeszcze dalej wiercisz mu dziure w brzuchu??? Dopoki nie zobaczy dziecka,to nie bedzie sie tak podniecal jak ty. Moj M tez brzucha nie dotykal,tez mialam wrazenie,ze sie nie cieszy,a teraz nie widzi swiata poza synkiem. Dla niego to jest na razie tylko duzy brzuch,daj mu czas i swiety spokoj,bo tylko pogorszysz sytuacje

no dobrze ale uwazasz ze to w porzadku ze pisze ze to dziecko jest w złym momencie?ze jest niepotrzebne?

NIe,to nie jest w porzadku,ale faceci juz tak maja,histeryzuja bardziej od nas.Moj M tez sie bal o kase,a okazalo sie,ze wcale nie jest tak zle. Mowi takie rzeczy tak o w codziennej rozmowie,czy tylko w zlosci czy przyplywie gorszego nastroju? Moim zdaniem po prostu sie boi.Faceci sa ambitni i pewnie chcialby,zeby jego dziecko mialo wszystko. A Ty zamiast go dolowac to go wspieraj,bo chyba oczekujesz tylko tego,ze to on bedzie Ciebie wspieral

tak a co powiesz na tekst z jego strony ze jak wniose o rozwód to on nie zaplaci mi alimentów tylko wykaze przed sadem ze jego stac w przeciwienstwie do mnie na utrzymanie dziecka i mi je zabierze....

Gość Przecież pisałaś, że
ślubu nie macie?

Gość Wiesz to ja już
tego Twojego faceta nie rozumiem!!! Raz nie chce dziecka, potem go chce!? Raz nie ma pieniędzy na jego utrzymanie, a potem ma?!

powiedzialam mu ze jak za niego wyjde (bo slub po urodzeniu planujemy) i sytuacja sie nie zmieni to szybko sie rozwiedziemy...oczywiscie nie mowilam na powaznie.... a on tak mi odpisal

on nie ma ale ma bogata rodzine

Gość a czemu napisał?
nie mieszkacie razem?

mieszkamy ale on dojezdza do pracy do radomia i wraca pozno....pewnie zaraz bedzie

Gość a czy wcześniej
też tak się niedogadywaliście w innych kwestiach?

róznie bywało ale jak mogl mi zagrozic ze mi odbiezre dziecko????????????

Gość chyba sytuacja go
przerosła i sam nie wie czego chce...

jejku jak to bardzo boli jak ktos kogo kochasz najbardziej na swiecie posuwa sie do takich gróźb

Moj facet tez mi tak w klotniach mowil nie raz,ale to nie znaczy,ze naprawde by tak zrobil. Daj mu spokoj na jakis czas,po co dolewasz oliwy do ognia?

jak juz sie do niego nie odzywam.jak wroci to słowa nie powiem...ale nie ogarniam tego jak tak mozna?i co ze niby mnie kocha pomimo tego ze tak mowi?jasneee

Faceci naprawde rozumuja zupelnie inaczej niz my... A oprocz tych klotni tez jest taki? Bo moj facet w klotni bywa okropny i mowi rzeczy,ktore potrafia zabolec,tzn kiedys bolaly,bo teraz juz wiem,ze wcale tak nie mysli. Rzadko dochodzi do az takich klotni,bo nauczylam sie dawac mu spokoj,nie wierce dziury w brzuchu

nie no takie rzeczy mowi tylko w zlości...no ale nigdy mi nie groził....i to jeszcze odnosnie dziecka.....wiadomo ze w kłótni ludzie mówią sobie okropne rzeczy zeby ta drugą stronę jak najbardziej zabolało...ale on taki ostatnio jest ze boje sie ze naprawde jakby przyszlo co do czego to by mi odebrał dziecko

Mysle,ze mowi tak tylko,zeby sobie pogadac..Moj M mi powiedzial,ze gadal tak,zeby juz najlepiej sie obrazila i zamknela i dala mu juz spokoj...ale tak naprawde nie karalby dziecka za nasze niepowodzenia Takze kochana pooddychaj gleboko,bo stres nie wskazany i odpusc troche.Jak sie malenstwo urodzi to sie przekonasz. Dla nas to wyjatkowy czas i ze tak powiem "na mozg nam troche pada" i chcialybysmy,zeby nasi bliscy cieszyli sie tak jak my,a tak naprawde Twoj maz nie czuje tego co ty..dla niego to naprawde jest tylko rosnacy brzuch..niby wie,ze to dziecko,ale tego nie ogarnia..podobno przy drugiej ciazy jest troche lepiej hehe Ja tez sie zloscilam,ze M sie nie interesuje..zwlaszcza jak obejrzalam jakis film,w ktorym maz rozplywal sie nad brzuszkiem zony...a teraz poza synkiem swiata nie widzi.Dzis musial wyjechal na pare dni i widzialam lzy w oczach jak sie zegnal z synkiem.

myślisz ze nie powinnam sie na niego złoscić za to co powiedział?o tym odebraniu dziecka? juz jest w domu i oczywiscie teraz użala sie ze zawsze robie z niego tego najgorszego i ze zle zrozumiałam to co powiedzial

pewnie mu teraz glupio..powiedz mu,ze ci przykro,ze tak powiedzial,ale nie zlosc sie i nie kloc juz dalej,bo po co?maluszek w drodze cieszcie sie tym zamiast sie klocic.przypomnij mu o tym,ze tobie tez hormony graja...i naprawde odpusc mu troche,a zobaczysz,ze bedzie lepiej.Ja juz sie nauczylam,ze moj M to nerwus i juz sie tak nie przejmuje jego tekstami

zrobcie sobie teraz jakas dobra kolacje,usiadzcie,pogadajcie,obejrzyjcie jakis film-po co sie klocic?szkoda na to czasu.no i jak ty sie denerwujesz to i maluszek sie denerwuje ;)

wiesz tylko ze jemu nie jest glupio....zachowuje sie jakby miał do mnie nienawiść...

i teraz czuje sie jakas zastraszona....i zagubiona...ehhhh myslałam ze takie rzeczy zdarzaja sie tylko innym....a tu nagle moje malzenstwo dopadl jakis straszny kryzys....

Gość fbdbdbdfff
a ja myslalam ze jakas malolata zalozyla ten topik,o, matko