Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi powie jak to jest

czy w Polsce są same atrakcyjne kobiety?bo tu na kafe wszystkie twierdzą

Polecane posty

że takimi są pisze jakaś o danym problemie i zawsze "ale uprzedzam was jestem atrakcyjna kobieta" lub faceci się za mną oglądają, ludzie mówią mi że jestem ładna wybaczcie tu same zgrabne piękności siedzą?

to żyjemy w niesamowitym kraju szkoda, że idąc chodnikiem tego nie widzę

kolejna:D "jestem atrakcyjna", "każdy facet się ogląda, ale żaden nie podrywa bo uważa że nie ma szans" i co nikt się nie wypowie? prawda w oczy kole kobitki?

Gość Nie klam, ja nie twierdze ze
sie za mna wszyscy ogladaja ;-) i mam 30kg nadwagi :) a duzo jest atrakcyjnych

no wiesz czytając kafe to można by stwierdzić, że 90% kobiet w polsce to zajebiste laski, ale oczywiście onieśmielają wszystkich wokół więc ich nikt nie podrywa a ty pewnie nie masz nadwagi tylko kobiece kształty i jesteś tysiąc razy lepsza od chudych wieszaków;) faceci jakoś wprost przyznają że są brzydcy

No nie widac, ze mam az tyle nadwagi, ale musze schudnac, bo pieknie to tez nie wyglada ;) nie mam kobiecych ksztaltow, mam male cycki. I marne wlosy

Chyba przesadzasz. Może wiele z tutejszych kobiet ma zły gust. Ale dużo osób tutaj zakłada nawet topiki "och, boze, jaka jestem brzydka"

to musisz źle się czuć wśród kafeteryjnych długonogich piękności

Zle sie czuje, poniewaz z taka waga jest niewygodnie. Ale poza tym jestem szczesliwa ;)

Gość bhjbhj
Zawsze chce mi sie smiac z samotnych kobiet, ktore zakladaja desperacki watek, ze sa samotne, ale ZAWSZE musza dodac "ludzie mowia, ze jestem piekna", "faceci sie za mna ogladaja" i oczywiscie dochodza do wniosku, ze sa same, bo sa tak niesamowicie piekne, ze faceci sie ich boja:D

Wiesz, ale moja najladniejsza kolezanka ma 28lat i nigdy nie miala faceta. A jest wysoka, szczupla, ma piekne dlugie krecone wlosy, podwojnego mgr, jest bogata z domu i zna 3 jezyki. I jest dokladnie tak, faceci jej sie boja... zazwyczaj :)

Gość bjkbkbj
i zna 3 jezyki haha, zapomnialam dodac, ze zawsze przewija sie watek jezykow. Taka osoba zawsze twierdzi, ze zna 3-5 jezykow BIEGLE, szkoda tylko ze nawet za granica nie mieszkala nigdy:D Co do twojej samotnej kolezanki, to sie nie dziwie, ze sie jej boja. 30letnia osoba, ktora nie miala zadnynch kontaktow z plcia przeciwna i ma dopioero przed soba pierwszy zwiazek nie jest zbyt atrakcyjna perspektywa...

ale każda broni twardo, że tak jest naprawdę a tobie statystycznie niepoprawna z chęcią zdjąłbym te okularki;)

Przeciez ona nie ma wypisane na twarzy ze nie miala faceta ;-) Poza tym 4 lata wczesniej byla tylko po jednych studiach, a w trakcie drugich, natomiast nie zblizala sie do 30, i tez faceci jej sie obawiali ;-) Zapomnialam dodac, ze jest bardzo mila i sympatyczna... Mam tez druga kolezanke, rowniez bardzo atrakcyjna, i tez przez lata widzialam, jak faceci na nia patrzyli, po czym sie zajmowali mniej atrakcyjnymi. Faceta znalazla sobie dopiero kiedy miala 25 lat...