Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveee23

Współlokator widział mnie nago... zapadne się pod ziemie!

Polecane posty

Gość Eveee23

Słuchajcie, jaką masakrę dzisiaj odwaliłam. Mieszkam w mieszkaniu studenckim, 2 chłopaków i 2 dziewczyny - ja mieszkam w pokoju z koleżanką. Ona na ten weekend wyjechała, myślałam, że obaj koledzy też, bo gadali że wyjeżdżają. No więc skoro chata jest wolna, wyszłam sobie spod prysznica nago, bo co mi tam. Po ręcznik miałam zaraz wrócić, tylko spieszyło mi się do pokoju, bo jak sie wycierałam usłyszałam mój dzwoniący telefon. No więc lecę sobie taka gola, a tu Tomek (imie zmienilam :P) wchodzi sobie akurat do mieszkania... dodam że wyjscie z lazienki jest prawie naprzeciwko wejscia do mieszkania :/ Czym predzej wpadlam do mojego pokoju (drzwi na szczescie byly o 2 kroki dalej), zamknelam sie tam i nie wychodze :( Nawet po ten ręcznik nie wróciłam, wstydzę sie wyjść z pokoju bo boje sie, że go spotkam :/ Cholera, ale sie narobilo...

Gość Eveee23
Teraz będe mu musiała popuścić szpary:(

"niesamowite"...pewnie w życiu nie widział gołej dupy i teraz na pewno się "rozmarzył"...:P

Ale smieszny podszyw, no nie moge :/ Mieszkam tam od lutego, a więc niezbyt długo. On jest fajny, ale co to ma do rzeczy. Palę się ze wstydu normalnie. Jak mogłam być tak durna i nie pomyślec, ze ktos jednak moze wejsc do mieszkania?! Wiem ze to wszystko z boku wygląda śmiesznie, ale mi nie jest do śmiechu...

Gość gabinet pana prezesa
On jest pewnie tak samo speszony jak Ty. No wyobraź sobie: wraca zamyślony do domu, a tu mu nagle goła nimfa po przedpokoju biega.:D Pewnie teraz też zastanawia się, jak tu wyjść z pokoju. :D

idź teraz do niego w ręczniku i zapytaj , co mozecie zrobic w zwiazku z zaistniałą sytuacją...

Nie przejmuj się. Jak cokolwiek na ten temat powie, to odpowiedz mu, że to tak specjalnie na jego cześć śmigałaś sobie na golasa i roześmiej się przy tym.

Gość aneciaaaaa11
hehehe :) ej no nie martw sie, on tez pewnie nie wie kiedy wyjdzie z pokoju tak jak i ty :D:D:D:DD:D::D a w ogole to jakas fajna jestes?:)

Gość aneciaaaaa11
revolver idź teraz do niego w ręczniku i zapytaj , co mozecie zrobic w zwiazku z zaistniałą sytuacją... eheheh dobre :D:D:D

Co z tego, że widzial nagą kobietę, ja normalnie nie biegam na golasa i jestem raczej wstydliwa :/ Nawet nie zdążyłam się zakryć czy coś, bo od razu leciałam do pokoju. On miał mocno zdziwioną minę. Pewnie teraz uzna mnie za jakąś wariatkę co lata nago po domu. Nie wyjdę i już :P

Gość asdfghfgdf
Jak masz ladne cialo, fajne cycki i nie mialas buszu to nie masz sie czym przejmowac. I tak cie widzial tylko moment to duzo nie widzial

Gość aneciaaaaa11
a jak zapyta sie ciebie co to miało znaczyc to co powiesz mu?:D

Gość a jesteś gruba?
a jesteś gruba? jak nie, to nie ma czego się wstydzić. ;)

Gość aneciaaaaa11
"nie masz buszu " heheheheeh ciekawe czy dzisiaj w ogole jakas laska ma busz...........:D:D:D:D:D idże idże :D

Nie wyjdziesz? A co zrobisz, jak Ci się zachce siku? :D

Gość umcia umcia
jak jesteś ładna i zgrabna - to teraz żyć Ci nie da.... będzie za tobą łaził, będzie we wszystkim ci próbował pomóc aż w końcu się z nim prześpisz ;) (a potem puści Cię kantem i poszuka sobie innnego lokum z panienkami ;) jak natomast jesteś pasztetem.. to nie wiem czym się przejmujesz :classic_cool: drugi raz na Ciebie nie spojrzy ;)

Revolver nie nabijaj się. Jak się pozbieram to może go przeproszę za zaistniałą sytuację. W końcu nie każdy chce, żeby mu się narzucać ze swoją nagością. Ale przecież nie miałam takiego zamiaru.

Gość asdfghfgdf
Niektore co nie maja chlopaka i nosza spodnie to w zimie nie gola nawet nog Fuj wiec roznie bywa

Jesteście obleśni, jestem szczupła i wydepilowana, ale nie świecę tyłkiem przed obcymi facetami i teraz mnie to żenuje :/ Tak trudno to zrozumieć? Poradźcie lepiej, jak mu sie wytłumaczyć. Jeszcze sobie pomyśli że wiedziałam że nie wyjechał i specjalnie łaziłam nago...

Gość asdfghfgdf
Eve wez nie przesadzaj:O Wyjdz jak czlowiek a jak go spotkasz to powiedz "sorry, wybieglam bo dzownil mi telefon a nie wiedzialam ze ktos przyjdzie, myslalam ze wyjechaliscie" i Tyle

Gość aneciaaaaa11
no wlasnie tak powiedz bo to prawda jest, i nie masz z czym sciemniac a nawet nie masz po co. Jutro bedziecie sie smiali z tego, ciekawe czy jak wroca tamci wspolokatorzy to czy im sie pochwali o tym :D jak jest inteligetny to zachowa to dla siebie :)

Gość asdfghfgdf
A faceci lubia latac po domu nago i nago spac to tym bardzije zrozumie ;) Powiedz mu prawde, mozesz sciemnic ze to jakis wazny telefon

Gość 0n 56
niektóre laski mają busz i są z tego powodu bardzo sexy

Mam nadzieje, ze tego nie rozgada, wydaje się takim w porządku chłopakiem, trochę nieśmiałym. Ja też zresztą specjalnie odważna nie jestem. Łatwo pisać - wyjdź, pogadaj, bo to nie wy przed chwilą lataliście na golasa i zostaliście na tym nakryci. Musze sie jakoś uspokoić czy coś.

Gość aneciaaaaa11
no dobra :) to uspokoj sie i niech bedzie spoko zebys relanium nie musiała brać:D ale potem jak wyjdziesz juz to napisz nam jak zareagował ja jestem bardzo ciekawa :):):):):):):) to znaczy czy cos powiedział, bo w sumie nbie wiadomo czy ty cos zaczniesz na ten temat czy on, jak sie po prostu sytuacja potoczy i czy bedzie jakas wzmianka o tym zajsciu :):):)_:):):))_:):):):):):):):):)