Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie poradze

Jestem z małego miasta, męża/chłopaka tu nie znajde..

Polecane posty

Gość nic nie poradze

Witajcie, jestem ze sredniego miasta, ogolnie mozna na pllcach 1 reki policzyc duskoteki, a na dwoch pubu, kino 1, restauracji i kawiarenek tez nie za wiele, teart jeden. Przynajmniej 1 wieli, sliczny park. Ale to tyle. Ogolnie wszystki wszytskich kojarza. Brak tu porzadnych facetwo, same pokemony, bogaci chlopczykli co bez narokotykow sie nie bawia, albo dresy. Nie widze tutaj perspektyw, by poznac kogos, jelsi jest ktos z kim mozna porozmawiac to albo zajety, albo to moj były (hehe) :) pech.

Gość nic nie poradze
Wybaczcie literowki, postaram sie lepiej pisac :)

Gość zaraz was zgłoszę
mała na początek obniz wymagania

Gość nic nie poradze
Poszukuje mezczyzny z ktorym bed emogla porozmawiac o wsyztskim, takiego na ktorym moge polegac. ale tego kazda suzka prawda, standard nie? Szukam mezczyzny z poczuciem humoru (a nie tylko zabawnego po alkoholu), takiego co jest odpowiedzialny (a nie ma pieniazki od tatusia i wciaga w nos) itp Nie ma tu takich ;/

Gość yyyyyyyyyyy
to poszukaj w wiekszym miescie :)

Gość dzikus28
Na początek naucz się pisać normalnie.

Gość kkfkfgk
Nie przeszdzaj, nie mieszkasz w jakiejs wiosce, ze nikogo tam nie mozesz poznac. A poza tym dzis sa takie mozliwosci, ze mozna poznawac ludzi z calego swiata.

Gość nic nie poradze
nie chce nikogo poznawac przez internet jelsi o to chodzi :) studia podjelam w tym miescie, wiec jakis czas tu spedze. NIe lubie siedziec w domu, czesto gdzies wychodze zprzyjaciolmi, nie mam problemow z nawiazaniem kontaktu, brzydka tez nie jestem, gdybym spotkala np na imprezie kogos interesujacego nie zawachalabym sie i zaczela rozmowe.. ale od roku nikogo takiego nie widze. Same pijene, nacpane, lyse towarzystwo lub to samo tylko, ze bananowe towarzystwo. zadnej rownowagi

Gość bgfd
A co ci przeszkadza facet, ktory czasem kreche wciagnie? :o

Gość Bardzo mi się podoba Ken
No właśnie,nie masz co narzekać,ja mieszkam na wsi,nie mam kasy żeby wyjechać do miasta i wynająć tam mieszkanie,opłacić rachunki :o Też jestem sama

Gość nic nie poradze
rozumiem Cie, pewnie masz jeszcze trudniejsza sytuacje z poznaniem kogos. Ja niby mozliwosci jako takie ma, ale patrzac na to z boku.. wlasciewie s aznikome, bo wszedze przewijaja sie te same twarze. Niedobrze juz sie robi, brak perspektyw przeraza

Gość dotknij gdzie chcesz
jak mi zrobisz dobrze loda z połykiem to pójdę z tobą do kina i będziesz mogła się pochwalić przed swoimi żałosnymi koleżankami, że spotkalaś się z zajebistym gościem

Gość nic nie poradze
obejdzie sie :P Ale do czego dochodzi, zeby to kobieta nie miala w czym wybierac .. coz statystycznie w Polsce jest 7 kobiet na 1 mezczyzne ;)

7 kobiet na 1 meżczyzne... ale chyba w wieku 70 lat bo jeśli chodzi o wiek 18-30 to zdecydowanie więcej facetów jest co do mojej propozycji, wciąż aktualna

Gość nic nie poradze
Moja odmowa wciąż aktualna :) no nie wiem.. zawsze jakos wiecej jest wolnych dziewczyn ogolnie wkurza mnie to ze jak jest ktos co ma caly pakiet (nieskromnie powiem) to nie ma sie jak podzielic, bo w okolo sami napeleni idioci (tak to aluzja do twojej propozycji)

idiotą nie jestem

Gość nic nie poradze
jestes pewnien? wiec czemu piszesz takie glupoty i beznadziejne propozycje.. do erotycznego z takimi propozycjami :)

bo jestem napalony