Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaa

Pomocy przysmaki dla psa

Polecane posty

Gość kiniaaaa

Czesc.ostatnio znajoma mowila mi ze jest jakas dziewczyna w mojej miejscowości ktora robi smkolyki dla psow typu ciasteczka jakies, galaretki itp. wszytko domowymi sposobami bez zadnej chemi. Co o tym sadzicie bo nie wiem czy warto cos takiego kpic mojemu pupilkowi

Gość kiniaaaa
nie mam pieniędzy, ja sądzicie, a minetke da mi za darmo te smakołykiy? :)

Gość kiniaaaa
mialo być kupic

Gość kiniaaaa
mój mąż będzie zadowolony z tych smakołyków?

Gość kiniaaaa
przestań podszywie nudzi ci se

Gość ło Matko Boska czestochowska
smazona dyrektorka w sosie z vice ;)

Warto kupowac smakołyki dla psa, ale trzeba znać w skład, w takich to nie wiadomo co jest w środku. Ja sobie zerkam zawsze na sklep Krakvet i jak chcę robić zakupy tam to patrzę co jest w składzie każdego przysmaku.

Gość zyeb ,
mój pupil uwielbia kaustaty

Gość gość
Dla psa to bardzo zdrowo, żeby miał jakiś gryzak do dyspozycji, bo inaczej zaczyna gryźć meble, dywany, generalnie – wszystko co w jego zasięgu. Myśmy kupili dla naszej Akity gryzak naturalny ze strony www.torgas.pl Widać, że psina ma z niego dużo radochy i co ważne – gryzak jest praktycznie nie do zniszczenia. A też na plus jest fakt, że nie ma w składzie jakiś sztucznych utwardzaczy, barwników itp. - sama natura.

Gość felicjana88
jeśli masz pewność co do niej i co do składników, że faktycznie nie oszukuje i są tam jedynie naturalne składniki które są dobre dla psa to spoko. A jeśli nie ma pewności a szukasz właśnie takich karm i przysmaków dla psów które są naturalne to zgoogluj sobie sancani :)

Gość PTP
W zoologicznym jest tego od groma. Ale konkretnym przysmakiem dla psa są gryzaki Oravet. Leczą uzębienie

Gość Gitarzysta
Warto kupować smakołyki dla psa na przykład gryzaki które znacznie leczą uzębienie i usuwają nie świeży oddech. Mam gryzaki Oravet dla pieska. Strasznie je lubi więc je kupuje. :)

Gość Fiuel
Gryzaki Oravet Są świetne dla psów. Polecam

Gość Peperoni
Nie ma lepszych gryzaków jak Oravety.

Gość Rożek13
Zakup psu gryzaki Oravet. Znacznie lepsze będzie miał uzębienie i świeży oddech z pyska. pozdrawiam

Gość p56
Najlepszy przysmak dla psa to gryzaki oravet

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Najlepiej wybierać takie które oprócz tego że są przysmaki i psy smakują to też coś pozytywnego wnoszą, na przykład mój dostaje takie Snack Mobility Dog od Vetexpert no i one dodatkowo wspierają stawy psa. :) mój jest już staruszek to mu się przydaje ale jak ktoś ma duże razy to wiadomo że też warto

Gość gość
Ahah

Gość gość
Cześć Tarnów To już ostatni czas gdzie jeszcze możesz zapisać się do Nas do Szkoły. !!! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! U nas jeszcze rekrutacja trwa. W innych szkołach już nie . Także Nie zwlekaj tylko przyjdź do nas do NOVA Centrum Edukacyjne , a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Czekamy na CB !!!! Serdecznie Zapraszamy

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Bogata oferta edukacyjna szkół policealnych, kursów zawodowych, jak również LO i Gimnazjum. Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek!! Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość Pańcia Luny
Znając życie to pewnie drogo,a do tego nie masz pewności co ona tam wsadza do srodka... Ja bym nie ryzykowała. Sojej Lunie kupuje przysmaki Maced, znam skład, wiem, ze jest jest okej, a do tego niedrogie.

Gość Kochammojegopsiaka
Mój Lando dostaje tylko od firmy MACED. Pani weterynarz nam je któregoś razu poleciła i zostaliśmy z nimi. Pieskowi smakują, samym zapachem już go nagradzają hihi. Polecamy razem z Landziem ;*

Gość MirkaBilka
@Kochammojegopsiaka Zgadza się..ja swojemu daje tylko smaczki od tej firmy i widac ze mu smakuja. Jezeli chodzi o to - tylko Maced..

Gość czekoladowybiszkopcik
W pełni zgadzam się z poprzedniczkami ( Myślę że mój Labuś również) . Jeżeli chodzi o smaczki dla pieska to : MACED,MACED i jeszcze raz MACED :) Mam nadzieję że pomogłam

Gość DariaKonwalia
Ja wybrałam firmę Maced - kupujemy naszym pieskom od dłuższego czasu . Poleciła nam je pani weterynarz. Mają bardzo dobry skład a zapach...wystarczy że je wyciągnę a psiaki stoją w kolejce :P

Gość hehehehx3
Powtórzę się ale powiem jak koleżanki wyżej - Maced , Maced i jeszcze raz Maced !!