Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uirhfiourehiufhewriohfoiue

Zauwazylem ze ludzie udaja ze w piatki soboty nie ma ich na GG

Polecane posty

Zrobilem doswiadczenie na znajomych obecnych i takich z ktorymi nie mam od dawna kontaktow ale tak na wszelki wypadek zochowalem ich numery na GG. Kupa ludzi jest na niewidocznym (sprawdzilem to pewnym programem o ktory ciezko w powszechnym obiegu). Sa na niewidocznym a w inne dni tygodnia normalnie wchodza. Tylko nie w soboty i piatki. Lac mi sie czasem chce ze smiechu jak pytam niby- a co tam robiles/robilas w piatek? a oni odpowiadaja ze aaa no zajebista impra gdzies tam z kims tam, 90 % procent ludzi tak robi, albo po prostu wstydza sie wejsc normalnie na gg w piatki zeby nie wyjsc na nieudacznikow ktorzy siedza na kompie w domu non stop

Gość mast bi de mjuzik
Wiem, tez zauważyłam że duzo ludzi w weekendy siedzi na niewidocznym :D:D:D:D:D

Gość Wielkie zaszłości
A czy można samemu wychodzić do klubu?

Gość nie rozumiem ?
po co udawać? nie lepiej być sobą? a bycie na gg, to przecież nic wielkiego. jeśli nie chcesz z kimś gadać, to po prostu olej gościa, a nie chowasz się, po co to?

Gość fwfwrfw
Może i tak jest ale nie sądzisz że jeszcze prawdziwie żałosne jest siedzieć w necie, sprawdzać, ekscytować się i podbudowywać swoje ego przekonaniem że inni też mają nieciekawie?

gowno mnie obchodza wasze wynurzenia, pisze tylko jak jest

Gość z dachu
a gdzie można ściągnąc ten program? i czy stare GG też można nim sprawdzic?

Gość ranyyyyy...
a nie sądzisz, ze ich nie ma w domu, tylko mają włączone kompy? ja mam całą dobękompa włączonego, ale jak wyłażę to ustawiam status na niewidoczny, żeby nieudaczniki, co siedzą w domu, jak ty, nie pisały do mnie po próznicy

Gość taka_jedna_z_daleka
ja tez czesto robie tak, ze zostawiam niewidoczny bo zapominam wylaczyc gg i ide na imperze...nie wiem czemu sie tak ekscytujesz

Gość japikolemasakiera
uirhfiourehiufhewriohfoiue gowno mnie obchodza wasze wynurzenia, pisze tylko jak jest a na gówno obchodzą twoje wynurzenia

Gość AVP vr 2
bueheheheee teraz okazuje sie ze wszyscy maja wlaczone kompy ale nie ma ich w domu :D kurwa ale sciema :classic_cool:

Gość ranyyyyy...
pewnie twoi znajomi są widoczni, kiedy są w domu/ w pracy- tak jak piszesz, a kiedy wychodzą, to znikają na niewidoczny, tylko ty jeden siedzisz w chacie i się pogrążąsz w zajebistych rozkminach:P:P

Gość MOrdo563
Cos w tym jest:O:O Udaje ze mnie nie ma i siedze przy wylaczonym swietle albo w innym pokoju zeby moj byly facet ktory mieszka ulice dalej nie widzial ze sobotnie wieczory spedzam w domu. Nie kryja sie tylko ludzie ktorzy maja bogate zycie towarzyskie, dla nich to zaden wstyd ze maja ochote spedzic weekend w chacie

a nie sądzisz, ze ich nie ma w domu, tylko mają włączone kompy? ja mam całą dobękompa włączonego, ale jak wyłażę to ustawiam status na niewidoczny, żeby nieudaczniki, co siedzą w domu, jak ty, nie pisały do mnie po próznicy ciekawe laluniu kto placi za ten prad jak ty idziesz wypinac dzyndzla pod jakims klubem a komputer hula. Mamusia czy tatus?

Gość MOrdo563
Jaki to program?

Gość hagagbgahbh
kurwa !! :D to prawda,teraz wszyscy zostawiaja kompy, kur....oszczedzania pradu was nie nauczyli? Siedza a potem zmyslaja ile to wodki wypili ,gdzie sie bawili hahaha

Gość ale sieusmialam do rozpuku
Jasne tutaj zawsze wszyscy maja bogate zycie towarzyskie i w weekendy baluja a gg maja na niewidocznym. Tylko ciekawe czemu non stop siedza na kafeterii :)

Gość dotknij gdzie chcesz
ja akurat caly czas jestem na niewidocznym

Gość koszkakoskza
o kurna a ja siedze na widocznym i dziwie sie dlaczego tylu znajomych nie ma, a w tygodniu to caly dzien czasem siedza ;/

taaaaaaaa włączone kompy , pewnie śwaitła tez nie gasicie :D w piatki i soboty to czarne nicki z kafe piszą na pomarańczowo bo udają ze wychodzą :classic_cool:

Gość ranyyyyy...
już bez przesady, akuratt włączony lapek przy zgaszonym monitorze mi całą pensję zeżre, chyba jeszcze życia nie miałeś okazji poznać ,chłopcze :P

Gość hagagbgahbh
dokladnie :D regres ,ike, broom, prawdziwy offermo - gdzie jestescie mendy ?:D

dziwisz sie ze siemniaja? Kazdy chce uchodzic wsrod innych za tego zajebistego, kazdy jest egoista. Tylko czasem mozgu brak

Gość regres ,ike, broom, offerma
tu jesteśmy. ruchamy się w dupę

Gość ranyyyyy...
tak, sorry, już o 22 wyłączam kompa, bo na bułki rano mi nie styknie :O 🖐️