Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqquuua

na jaki wzrost kupic ubranko dla 21 miesiecznego chlopca

Polecane posty

Gość aqquuua
nie mam możliwości zapytania sie rodziców

Gość do autorki pisze...
92

Gość co????
Tamiła, masz jakiegos mutanta,98 to rozmiar dla 3-latka:O

Gość aqquuua
dziękuje

MUTANTA :) ? No to pudło :) Mój syn jest akurat bardzo drobny, ale jest wysoki, ma długie nogi i ręce i wszystko na 92 ma krótkie rękawki i nogawki. A skoro rozmiar 98 nosi 3 latek bądź 3 latka to ja bym się tutaj zastanowiła, czy to nie aby nie normalne.....

Gość Lilly Evangeline*****
na 3 latka jest 104 moja córka też nosiła 98 w wieku 2 lat zsresztą lepiej kupić ubranko większe niż za małe

Gość lolipopp
zdecydowanie 92:) Tamila,nie widzisz roznicy miedzy 21 miesieczniakiem a 25 miesieczniakiem? I faktycznie, 98 to niezle przesadzony rozmiar:O

Dokładnie, właśnie ja nie znoszę gdy synek ma ubrania takie akurat, krótkie, obcisłe. Wolę, gdy ma wszystko luźniejsze, a i jemu jest tak wygodniej. Tak więc szystko poniżej 98 cm ma już schowane.

18/24 m-cy92- 98 cm 12.0 - 14 kg 2-3 latka 98-104 cm 14.0 - 16 kg 3-4 latka 104-110 cm 16.0 - 18 kg 4-5 latek 110-116 cm 18 - 21 kg

A czy ja napisałam, że ma kupić rozmiar 98 dla 21. miesięcznego dziecka ? Nie, ja napisałam ile ma mój syn i jaki nosi rozmiar, żeby mogła kupić albo trochę większe ubranko na później, albo trochę mniejsze niż podałam ja. Inteligentny człowiek się domyśli, więc bez obaw.

tym bardziej na prezent lepiej kupić większy rozmiar, bo trochę głupio jesli okaże się że za małe bo dziecko jest wysokie albo pulchne.

Gość lolipopp
Tamila,to moze skup sie i odpowiadaj na pytania autorki zeby nie bylo niedomowien:O Guzik nas obchodzi jaki rozmiar nosi twoj syn ktory MA 25 MIESIECY!!! juz rozumiesz?czy bardziej wytłumaczyc?bo wydajesz sie malo rozgarnieta:O

Gość laporushi jestes???
Tamila,taki test dla ciebie specjalnie:D Odpowiedz na ponizsze pytanie:D "na jaki wzrost kupic ubranko dla 21 miesiecznego chlopca" ........................................................................

lolipopp a mnie guzik obchodzi Twoje zdanie. Autorko - lepiej kupić troszkę za duże, niż w sam raz na dany wiek. Myślę, ze dla takiego dziecka rozmiar 92-98 będzie ok, zwłaszcza, ze rozmar rozmiarowi nie zawsze jest róny.

laporushi jestes??? Jeśli nie jesteś jego matką i nie wiesz, że na pewno dany rozmiar będzie mu dobry, lepiej kup większy, TYLE.

Gość aqquuua
ok dzięki, ale po co ta awantura ? to tylko rozmiar ale dziękuje :)

aqquuua - hehhehehe, jak widzisz niektóre przypadki i z rozmiaru potrafią zrobić sobie problem :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:O autorko bądź mądrzejsza od tych najeżdżających kobiet i posłuchaj doświadczonej matki. Ponieważ dzieci w wieku 21 jeden miesięcy noszą rozmiar 92-98, wybierz większy. jeśli dziecko jest z tych mniejszych, ubranko przyda się na później. natomiast jeśli będzie za małe, nie przyda się wcale 🖐️

Gość laporushi jestes???
Tamila:D jednak udowodnilas ze nie lada kretynka z ciebie:D:D byee:Dtłuczku kartoflany:D

Gość laporushi jestes???
:D:D:D pograzasz sie debilko:D

Gość wariaa
Oj laski dziecko dziecku nie równe,moje ma nie cały rok i nosi 86 a body 92.Wazy 12kg i ma więcej jak 80cm.