Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejfernrvn

chce mi się płakać

Polecane posty

Gość ejfernrvn

właśnie wróciłam z imprezy na której był chłopak, w którym się zakochałam. nie kochałam nikogo tak od 3 lat.... całowalismy sie wczesniej, gadalismy do upadłego... a teraz przstał na mnie zwracac uwage. ja nie chciałam wykazywac mojego zainteresowania, gdyż dziewczynie nie wypada chyba. usmiechałam sie czasem do niego , jednak bawiłam się z innymi, bo on nie starał się w ogole. to straszne. dawno nie cuzłam się tak paskudnie.. najgorsze, ze codziennie go widzę. umrę z nieszczesliwej miłosci..:(

Mnie też jest smutno strasznie. Codziennie mam nowe dowody na to, że ...jestem menelem z meliny. A nim się nie czuję. Wiecie - nie dosyć, że te prace na Zachodzie W SUMIE Polakom uratowałam to jeszcze ZERO ZWROTU PODATKU, a reszta? A MOJA RODZINA? Co oni sobie nie myślą. Nikt mi nie szanuje rodziny. Dlaczego? Przecież tam nie ma niczego więcej. A dziś wiecie rano wstaję i mówię wam - to wszystko jest prawda. Napisali mi W LUTYM, że jadę do ogrodnictwa gdy tymczasem prawda była taka, że jechałam do... pracy, gdzie były blisko sklepy bo PODOBNO lubię łazić piechotą do sklepu. No tak powiedzieli 2 mordercy, żeby ograć, że mnie chcieli zabić i im się nie udało. Bo miałam szczęście. No i wiecie - żeby nie było, że te laski wiedzą co robią. Co zrobiłam w pracy w Holandii 2 Holenderkom też nie wiem - jedno można mi na pewno zarzucić, że nie wiedziałam, że tam tylu morderców siedzi bo nie mam nawet podatku policzonego normalnie - czyli same morderstwa i co jeszcze? Kto mnie okradł z tego podatku? Mordercy i tyle. Za krótko byłam za granicą. No to obym się wyniosła Z EUROPY bo niestety ta Europa też mnie nie docenia tak, ze więcej do tego gówna nie wrócę. Bo jak Polak jest wart więcej niż ja albo MORDERCA z paszportem niemieckim jest wart więcej niż ja to naprawdę mają wizytówkę cudowną. A dla nich Polska to Chiny są. Z powodu tych ich sklepów tu chyba. Ciężko mi to zaczaić. Może i mają rację? W SUMIE - nasi gówna, oni drugie. Kilku ludzi bym pomówiła, na pewno jednak nie moją rodzinę. Zwlaszcza adoptowaną. No ale też prawda, że nikt mi jej nie uszanował. Co prawda to prawda i to też jest skandal. A tej rodziny BRATA to nie komentuję. I wiecie - co to za zarzut jest tej Włoszki, że ja łaziłam od szkoły do szkoły w państwie, gdzie uczyłam cały rok po to, żeby z klasztoru wyrzucić dzieciatą zakonnicę. A czy nie powinna zarzucić Ilonie, że mając matkę nauczycielkę nie ma studiów ani ona ani jej siostra? No jedna chyba powinna mieć coś więcej niż maturę, nie? To nie jest zarzut, to jest OK, a zarzuty do mnie ma to zero z Rzymu. Podrzut z Rzymu to jest. Był - bo mam nadzieję, że wreszcie się ODPIERDOLI ode mnie. I wszyscy tacy jak ona. Ona i jej samochodzik. Widocznie nie zasłużyła na pracę w urzędzie. Tam pełno Arabów jest. Tylko na gejów zasłużyła. Wiecie W SUMIE nic by mnie to nie obchodziło gdybym miała prace 4 miesiąc ale przez nią 5 ty miesiąc idzie bez pracy mój. Co sądzić o tej NIEWYDANEJ cizi? Że powinna się wydać. BO to jest dla niej zarzut - ma stałą pracę i nie umie się wydać. No czemu? Czyżby coś z nią nie tak? I tyle :( Jak z Iloną - za dużo myśli o ... adopcji...swojego ojca :(A całą tę polską firmę bym do kicia wysłała tam jakby któraś przyjechała, ale jak znam życie to chcą z nimi rozmawiać, żeby nie było na mnie. A te i tak nie pojadą bo są zbyt leniwe i uważają, że książki po prostu im się należą bo są z WROCŁAWIA. Ale tam nikt nie słyszał o nazwie Wrocław. No może 1 Niemiec i dlatego one miały się do niego karnąć a nie na odwrót. Choć jak te książki miały być załatwione to do dziś tego nie wiem. Sprzedaż detaliczna do Polski? Chyba tyle. Coś tam próbowali z marnym skutkiem i koniec. Tak myślę. A co mnie to powinno obchodzić? Mnie się nawet śniło, że cudem z zyciem uszłam tam też. I tyle. - To nie jeździj tak mi powiedzą. - No to w sumie popełnij samobójstwo. I wiecie - co ta Holenderka jedna sobie nie wyobraża? Czy ona ze mnie nigdy ze zejdzie? To zboczona wariatka jest. Do burdelu niech się wyniesie z tej roboty wiecie dla lesbij. Może za to kasować jak obsłuża swoje koleżanki - kogo to obchodzi normalnego? Czy ona musi któryś miesiąc posługiwać się mną, manipulować i oczerniać? Ja ją podam na policję już - co mi zostaje? Że wydzwania za mną na 2 państwa - co ona sobie nie myśli wiecie? Ona w ogóle nie wie co tam robi, a ten jej angielski - to do Anglii niech sobie wyjedzie. Co poniedziałek przez nią była strata. To było przez nią wszystko. Ona powinna siedzieć - niech se ją do kicia wpakują. Tyle bym dla niej zrobiła na miejscu tej załogi wiecie. Wielka kierowniczka , a najprostszych rzeczy nie umie załatwić. Podam ją na policję w razie co, żeby nie myślała, że najlepsi pracownicy są z Polski. Bo nie są. Najlepsi są swoi pracownicy - może ją nauczę rozumu, nie? Bo jeśli nie ja to kto. Jeszcze się nią przejmuj, żeby jej nie zabili. Zwykłe zero - to jest EUFEMIZM w jej przypadku ZERO. Ona jest dla mnie poniżej poziomu g... z tyłka ale niech będzie ZERO. Niech sobie tym zerem jest.

A tę firmę co mnie tam wysłała jak tę pierwszą na policje wiecie w Holandii. Tę pierwszą za pożar i robienie czego chce - choć to 1% mojej winy też był bo się nie miałam dać wywieźć do Holandii pieprzonej tylko miałam się uprzeć na Venlo. No ale to se zawalilłam tyle. No i te biura nie wiedziałam, że każde do paki w sumie. A tak druga firma - wysyłają Cię bez słowa słuchajcie do pracy, w której stoisz na stałe - no może napiszę artykuł jakiś - bez pościeli są , a mają najlepszą opinię. Firma, w której nie ma pościeli. Niezłe. I z tego masz sie domyślić - jadąc do pracy STAŁEJ gdzie trzeba spać w śpiworze i chodzić do sklepu piechotą, że masz stać o stałą pracę w Holandii. No niezłe - do gazety to się nadaje jak moje kłopoty w Polsce 6 lat temu i dalej. Ale poprzestanę na blogu. Czemu nie? :(

Wiecie - jak ona się tam kiedyś straci to żeby nie było na mnie. W razie co ją zgłoszę na policji w Holandii. Tej wcześniej też tak miałam pomóc wiecie i bym miała pieniądze już dziś NA WYJAZD Z EUROPY. Bo tu się nie da żyć już jak dla mnie i tyle. No ale niestety 5 miesiąc w domu. Nienawidzę Europy - przykro mi. Może mi dadzą z łaski swojej jakieś pieniądze z tej Anglii. Mogą być pewni, że tam na pewno nie będę im siedzieć. Wyjadę sobie z ich pięknej wyspy bo przecież śmiecić im tam nie będę nie? :( Ale cóz... znowu ich nie stać na żaden dobry uczynek. Bo mają OLIMPIADĘ sobie wyobraźcie. Z NIEMCAMI. Dosłownie :(