Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem coz tym zrobic

prosze doradźcie co zmienić....

Polecane posty

witajcie! moj pokoj dziecka jest okropny.... bo moj ojciec kupil nam w prezencie wykladzinę koloru INTENSYWNY POMARANCZ W LWY, PIESKI ITD... . wykladzila bardzo ladna...ale nie pasuje do niczego co mieliscmy w pojoju.... bo mamy lozeczko z baldachimem rozowe, jaskrawa zielen sciany i gwiazdki na suficie zielone jaskrawe i nie wiem co zmienic i co zrobic by bylo lepiej.... nie wiem co kupic do tej podlogi by sie zmienilo na lepiej... musze wymienic napewno baldachim i ten ochraniacz ...ale na jaki? pomarancz? a zaslonki jakie mam miec na oknie?> bo zazwyczaj są w jakies wzory dzieciece a...a za duzo juz wzorkow mamy i na diodatek kazdy inny!!!!!!!!!doradzcie

a po co chcesz zmieniać pokój? nie kładź tej wykładziny i tyle. a jak się twój ojciec spyta o nią, to powiedz normalnie, że nie pasowała. jak teraz odpuścisz, to możesz się spodziewać kolejnych darów bez pytania cię o zdanie. pokój ma się podobać dziecku i tobie, innym nie musi. uwielbiam takie uszczęśliwianie na siłę prezentami, które się tylko obdarowującemu podobają.

a po jakiego grzyba ci tyle pierdolek jak baldachim ochraniacz gwiazdki na suficie i jeszcze zaslonki :/ jakos rozowy z zielonym tez nie pasuja a chyba nawet bardziej niz pomaranczowy z zielonym :) jak raz wykladzina we wzory pzry dziecku jest super bo nie widac plam paprochow itd no i dzieci lubia takie bajkowe g..

ta wykladzina juz lezy u nas w pokoju.... bo tamta poprzednia byla okropna czarna i jeszcze stara jak światL):) mysle caly czas co zrobic i jakie rzeczy dokupic by wszystko ze sobą pasowalo...tzn ta wykladzina pomaranczoiwa i jaskrawozielona ściana...) hmmmmmmm...kupilam tygrysa pomaranczowego(kosz na zabawki) i zabe zielon a(tez kosz na zabawki) a co zrobic by bylo mniej rażąco w tym pokoju?:) oooo albo powklejajcie mi linki z allegro co kupic... i jesli znajdziecie jakies linki z zaslonkami bez wzorow np.jaskrawa zielen wymiary 3metry szerokosci albo3,5m dawajcie linki:)