Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziela jest dla nas

JAK trafiliscie na kafeterie i dlaczego tu zostaliscie ???

Polecane posty

zaraz posypia sie posty ,ze wiekszosc trafila przez przypadek :D

no i piszcie ze udzielacie sie tu tylko sporadycznie :D

Gość abercombie
Czytalem topik o prostytutkach (tego szukalem) i potem zaczalem przeglądac inne tematy ,robic podszywy i wlasne prowokacje i tak tu siedze od 2,5 roku

Gość abercombie
Udzielam sie niemal codziennie ,ale pod roznymi nickami :D Miałem dwa czarne :classic_cool: i kilkaset pomaranczowych

Gość o o o o o o o
ja szukałam w necie info o związku z księdzem, i trafiłam tu na taki topik i wtedy odkryłam kafe. Związki z księzmi mnie już nie interesują, a kafe zostało :D

Szukalam w googlach jakis informacji i wsrod linkow wyskoczyla mi kafeteria. Wtedy nie wiedzialam jeszcze, co to jest, ale jak pozwiedzalam forum, uznalam, ze czasem mozna cos smiesznego tu przeczytac. Wiec od czasu do czasu sie tu zjawiam :P

Gość abercombie
podczas wyszukiwania roznych rzeczy Kafeteria wyskakuje w Googlu jako pierwsza :D sex za kase , zdrady , uzaleznienia, prawiczki, stare panny ,gwałty i tak dalej :classic_cool:

Gość ja podobnie
szukałam jakiegos info w necie i jednym z wynikow była kafeteria kiedy zaczełam jakie bzdury ludzie tu piszą, poprostu sie uzależniłam :D o jest jak narkotyk :classic_cool:

Gość o o o o o o o
no dlatego tak dużo tu wariatów :D

jak bylo do przewidzenia, wiekszosc przez przypadek :D

Gość dzis
Heh, kiiedyś czytałam jakieś głupoty w internecie i brat mi powiedział "jak chcesz się naprawdę pośmiać to wejdz sobie tutaj, dopiero się polejesz ze śmiechu jakie ludzie potrafią mieć problemy np. czy ta sukenka pasuje do kaloszy" :D i tak przejrzałam jeden temat, drugi, trzeci. a teraz mija chyba 4 lata odkąd "przeszłam na ciemną stronę mocy" i codziennie przeglądam kafe, nawet czasem sama piszę:D:P oczywiście mam czarnego nicka, ale nie chce mi się logować:P

Gość jużniedziewica
Byłam kiedyś dosyć "starą dziewicą" i przyjaciółka podesłała mi linka do topiku o podobnych mnie kobitach - taki żarcik z jej strony. Zaczęłam czytać, pisać, przestałam byc dziewicą a na kafe zostałam :D

Gość abercombie
dajcie adres forum znajomym w pracy :classic_cool: powinni do nas dolączyc , napewno wsrod nich są degeneraci , matki polki ,stare dziewice i nieudacznicy :D:D

Gość dzis
"przestałam byc dziewicą a na kafe zostałam" :D:D:D

Gość gargammmelllowa
Trafilam jak wiekszosc przez google :D Szukalam jednego odcinka rozmów w toku i tu ktos o tym gadał ,czytalam potem przejrzałam inne tematy ;) Najpierw był niezly ubaw ,smialam sie z waszych tematów :D a teraz sie uzaleznilam,siedze tu od maja 2010 , nie wiem dlaczego , nie moge sie powstrzymac :D

Gość gargammmelllowa
Faith Hope glory siedzi od 7 lat Offerma od chyba 5 Cream tez I reszta prawiczków kilka lat :D:D:D

Hehe, nie ma za co :) zrób sobie takie z kwiatami we włosach :P też ładnie by wyglądało :) Ja w wakacje pewnie do pracy pójdę, nigdy nie lubiłem wyjeżdżać :P (no może kiedyś :P )

Ja uwielbiam wyjazdy ;) Zwlaszcza w tamta czesc Polski :) Nie dosc, ze ludzie wspalaniali, to jeszcze te widoki.. I samorobne wino dziadka Franka na strychu.. Az się rozmarzyłam :D

Hehe, kiedyś ze starszymi jeździłem, teraz samemu mi się nie chcę :P. Jak sobie kogoś znajdę to pojadę :). W sumie góry nie są takie złe :P

Ja jezdze z kolezanka :P Taka juz tradycja ;) Nasze gory, nasi znajomi, nasze wino i nasze wspomnienia :D A teraz spadam pisac prace semestralna.. ;/ Milego dnia ;)!

Gość TakBardzoBYMchciał
kolega mi kiedys pokazal screena z jakiegos tematu z tego forum, bodajze o grocie nestle... zobaczylem, poczytalem i smiac mi sie chcialo wiec tu wszedlem aby poszukac tego tematu, no i tak juz zostalem... mija juz 2 lata a ja siedze i marnuje zycie na tym forum z samymi nieudacznikami

Na kafeterię wpadałam na chwilę, z nudów.. Chwilę potem zostałam na dłużej.. A teraz mówią do mnie: "Wyślij swoje nagie zdjęcia!" :P

Gość TakBardzoBYMchciał
Na kafeterię wpadałem na chwilę, z nudów.. Chwilę potem zostałem na dłużej.. A teraz dziewczyny mówią do mnie: "panie, kiedy mnie wyruchasz?!"