Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziela jest dla nas

JAK trafiliscie na kafeterie i dlaczego tu zostaliscie ???

Polecane posty

ja wpisalem w google cos ale nie pamietam juz co a zostalem bo jest tu fajnie i czuje sie dobrze :)

Gość bloody
ja wpisałam w google "wysokie dziewczyny i szpilki" znalazłam tu taki topik i już zostałam na dłużej :)

Gość o ja cie !!!!
13:25 [zgłoś do usunięcia] rokkk Na kafeterię wpadałam na chwilę, z nudów.. Chwilę potem zostałam na dłużej.. A teraz mówią do mnie: "Wyślij swoje nagie zdjęcia!" pytanie brzmiało JAK trafiliście ...... tumanie pierdolony

"pytanie brzmiało JAK trafiliście ...... tumanie pie**olony " Oj, za to ty sensownie się wypowiedziałeś w tym temacie :D.

Gość nie uda się*
w wyniku poszukiwań w google na temat *** , wyświetliła się strona kafeteria.

Gość czyje sie lepsza od nich
trafilam tu szukajac diety,jakies 6 czy 7lat temu

Gość szukalem czegos
a to forum wysoko wyskakuje w wyszukiwarkach. Wymienilem pare zdan, szybko stalem sie gwiazda :D i z nostalgii czasami podczytuje co sie zmienilo.

na wiocha.pl znalazlam zdjecie topiku chyba pt. Czego nigdy nie powiedziałabyś swojemu facetowi? czy cos takiego. zaintrygowało mnie ..... i jestem :D siedze tu bo w ciagu dnia nie mam do kogo mordy otworzyc :O

z googla na forum ślubne :D ale tam było dennie, więc się przeniosłam na uczuciowy

Gość klinkier
też bite 8 godzin mam siedzenia samotnie i tak zabijam czas. oprocz tego siedze na "normalnym" forum i tam ktoś podlinkowal wątek z kafe. czyli moja droga na kafe to wzajemne zapozyczanie tematow przez różne fora- na tych lepszych po prostu podają źródła. podczytuje, bo tu jest kupa smiechu, z przewagą kupy często. to sie czyta jak brukowiec: durne tematy, durne wypowiedzi- należąca sie każdemu, przerwa od myslenia i powaznych spraw. ;-)