Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKkkddd

czy kupilibyscie CHLEB ALBO TWAROG W BIEDRONCE!KTO BY SIE ODWAZYL!!!

Polecane posty

Gość KKKkkddd

CHLEB JEST POLSKIE ZBOZA I SER BIALY KLINEX!MASAKRA!! JAK MOZNA TAM KUPOWAC CHLEB ITD.TO DESPERACJA!

ja też nie kupuję,ale nie uważam żeby ten ktoś kto kupuje był gorszy ode mnie,a Ty tak to przedstawiłaś :P

Gość kooo
W innych marketach jakość jest podobna, zdarzyło mi sie kupić tam ser - był smaczny a ja zyje i sie nie pochorowałam ;)

wszyscy znajomi ze studiow,ktorzy musza wynajmowac mieszkania kupuja w biedronce i nie zauwazylam, zeby ktos z nich sie od tego rozchorowal :P

Gość kupuje tak
ja kupuje pieczywo czasem - jak jest np. poźno i w sklepie nie bedzie juz osiedlowym to tak kupuje i jest smaczny i nic mi nie jest od niego

Gość Dwugłowa Biedronka z jajami
chcesz w ryj

Gość O tak właśnie
Ja kupuje i nie jestem desperatka

Gość kupuje tak
ten deserek jest przepyszny i chipsy te krojone ala prigersy paprykowev mniam

Gość a.u.x
Zapewne o wiele lepszy ser sprzedają panie na placach

Gość nie chadzam do biedrony
A co nie tak z tym chlebem?? Nigdy nie kupowałam. Inny jakiś jest? Ostatnio w Lidlu kupiłam croissanty maślane. Jeszcze gorące. Razem z chłopakiem zjedliśmy ich aż 6. :O

Przecież w Biedronce jest chleb z lokalnych piekarni, nie wszędzie taki sam, chyba że masz na myśli jakiś tostowy, albo pakowany...

Gość Sie przejmujesz sie
Ej nie czepiaj się Biedronki. Czipsy mają zajebiste i soczek Pycholandia ten z dynią jest pyszny :D

Gość takakarma
A co jest nie tak z Biedronką?

Ja lubię produkty z Biedronki, choć współczuję jej pracownikom :D Ale jak wjeżdżam to kupuję sporo.

Gość KKSFDFDss
biedronka ma syfne produkty..gorszej jakosci bo tanie

co to za nagonka na Biedronkę? jesteś z PiSu i nie potrafisz sam myśleć, tylko pod dyktando prezesa? Biedronki to sklepy, które posiadają naprawdę dobre rzeczy w bardzo przystępnej cenie... nie wiem jak tam jest z chlebem czy mięsem, ale ciemne ziarniste bułki mają rewelacyjne. jeśli nie chcesz, to tam nie kupuj-nikt Ci nie każe. ale nie obrażaj ludzi, którzy tam robią zakupy, bo wbrew pozorom robią tam zakupy i osoby z zasobnym portfelem.

Gość ja chleba prawie nie jadam
Nie łudź się, że chleb z osiedlowego sklepu Kaczyńskiego jest zdrowszy. Jeśli chcesz chleb, który ma z chlebem coś więcej wspólnego niż nazwę, to najlepiej sama go upiecz.

Gość lejla28
ja niekiedy kupuje chleb w biedronce...chleb jak chleb....mają dużo produktów pod inna nazwą a tak naprawde produkuję je znane firmy...np.jogurty produkuje bakoma a nazwe maja jakąś biedronkową...

Gość gtffff
bakoma to syf

Gość melanie schmidt
produkuje Bakoma ale z duzo gorszych produktow, nie badz naiwna

Gość gtffff
a moja mama pracuje w tymbarku!!!i wie doskonale ze biedronka te same soki kupuje od nich i to JEST IDENTYCZNA JAKOSC.BIEDRONKA MA STRASZNE WYMOGI I NIE PRZEPUSCILA TAM CZEGOS mama mi mowila..masakra jakie wymogi ma biedronka.wszystko musi byc dobrej jakosci. I WIEM NA BANK ZE TE SAME SOKI CO IDA DO BIEDRONKI TO SA W SKLEPIE KAZDYM DROZSZE BO BIEDRONKA MA UMOWE Z TYMBARKIEM I BIORA WIEKSZA ILOSC ZA MNIEJSZA CENE DLATEGO TANIEJ JEST !ZROZUMCIE.

Gość lejla28
jesli było by syfem to by sie bakoma nie zgodziła zeby ich firma była podana

Gość idz w hhh
Ja kiedys kupilem w biedronce takie batoniki kokosowe (podroba bounty tylko inna firma) mialem sranie ponich wieczorem

Gość ja kupujeee
ja kupuje chleb w biedronce i taki sam widyialam w tesco, wiec o co chodzi???? twarog kupuje regularnie i w innych sklepach widzialam taki sam. O co wam biega z ta biedronka????? :-0

Gość LIKIIRR
TWAROG KLINEX W INNYCH WIDZIALAS?

W Pierdonce sa najlepsze produkty! Ja tam zawsze kupowalem kilo parowek drobiowych, czipsy serowo-pomidorowe i Tęcza-Colę lub BePower'a. Nie czuję sie jakos wyjątkowo uposledzony po spozyciu :)