Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gavina

przytylyscie po rzuceniu palenia?

Polecane posty

Gość gavina

jak tak to ile?

Gość 3 nocka pod rząd
27 kg ale już 15 straciłam od 6 lat nie pale

Gość gavina
podnosze

Gość gavina
ale faktycznie jadłas wiecej? chodzi mi glownie o to czy zmienil Ci sie metabolizm czy po prostu zaczelas wiecej jesc bo ja jestem na poczatku rzucania, pilnuje sie zeby nie jesc, ale boje sie wlasnie tej zmiany metabolizmu i tego ze i tak zaczne przybierac na wadze...

Gość nie palę połtora roku
ja wąże teraz mniej o 4 kg niż zanim rzuciłam Ale... Pierwsze poł roku (w dniu rzucania, przeszłam też na dietę, bo uznałam że z powodu smierdziela, nie bede dodatkowo jeszcze gruba) to była masakra. Jadłam tyle co nic a waga stała w miejscu, po 3 miesiącach zaczeła rosnąć. Mimo, ze nie podjadałam a moja dzienna podaz to było ok 1000 kcal przytyłam 3 kg. Zaczełam chodzić na siłownię, codzien biegac godzinę + cwiczenia. Waga staneła, a po jakichś 3-4 miesiącach dopiero zaczeła spadać, czego wynikiem jest to ze ważę 52 a nie 56 jak przed rzuceniem. ale powiem szczerze nie było łatwo, nie dziwię się że ludzie jedzący "noramlnie" po rzuceniu puchną w oczach.

Gość 13kg
Ograniczałam się z jedzeniem ale natura i tak swoje zrobiła:)

Moja koleżakna, rzucała ze mną. Zawsze był takim "wysuszonym wiórem" z fajką w ustach czyli chyda, blada, szara cera. Zdecydowała się rzucić bo jak twierdziła (i słusznie) parę kilo w góre dobrze jej zrobi, przy okazji przestanie się truć i zaoszczędzi sporo. Ona nie przejmowała sie dietą, jadła normalnie, czasem zajadała głod nikotynowy paluszkami bądź chipsami. Zaczeła tyć, do pewnego momenty wyglądała super, ale potem zaczeła jej sie okdkładać straszna opona. Mała dalek szczupłe nogi, rece a w pasie "puchła" strasznie. No i mimo moicch protestów, zaczęła znowu palić nie poczekawszy az to feralne poł roku minie i odzyska swoją dawną przemianę materii. Mimo, zem inął ponad rok od tego czasu i pali jak smok, dalej ma oponke.

ja uważam, ze nadwagę mozna zrzucic zawsze, jesli udało ci się rzucić faje, nie zmarnuj tego!!!!!!!!

Gość 13kg
Dodam jeszcze że na początku zrobiłam się strasznie nerwowa,bez kija nie podchodź :)

No to jakiewenement psiakrewka jestem Rzucalam palenie nie palilam pol roku ( zamierzchle czasy ) Nie dosc ze mam problemy z waga 168 i waze ok 51 kg a jadam wszystko jak maszyna i jak rzucalam to oczywiscie jadlam 2 razy wiecej :D I kiszka schudlam :D 5 kg :D

Gość zuuuzzaaa
20 kg, ale jadłam jak nienormalna.. W końcu skonczyła się na diecie, potem Body Tite. I po 2 latach wszystko wróciło do normyy

Gość gavina
kurde ja juz mam obsesje na punkcie wagi waze sie dwa razy dziennie i kazde pol kilo przezywam mimo ze to normalne wahania...boje sie ze jak zobacze ze waga idzie w gore nie rzuce ;/ szlag by to trafil

Gość gavina
duzo palilyscie dziennie? i czy to bylo rzucanie od razu calkowite czy stopniowo ograniczalyscie?

Gość ja nie przytyłam wcale
starałam się uważać bardziej na to co i ile jem po rzuceniu, ale nie były to jakieś szczególne diety, treningi, siłownie (WTF?). Może to zależy od organizmu. Nie jadłam o wiele więcej. Zaczęłam odczuwać większą przyjemność z jedzenia, ale nie podjadałam "zamiast". Tak naprawdę papierosy nie poprawiają jakoś szczególnie metabolizmu: działają przeczyszczająco, jak wszystko trujące, ale z czasem nasz organizm się uodparnia. Czy nigdy nie widzieliście grubych palaczy? Jeśli nie chcesz przytyć, to zamiast papierosa zjedz sobie zgniłą śliwkę - efekt podobny, a na pewno zdrowiej.

Gość zuuuzzaaa
Ja paczkę dziennie. Koszmar - żółta cera, zęby i ten zapach. No niełatwo było się odzwyczaić i jedzenie traktowałam niestety jako środek zastępczy. Ale teraz juz wszystko wróciło do normy na szczęście. Dbam o siebie, wyzgrabniałam, skóra i włosy zupełnie inne. :) Dziewczyny warto rzucić i zadbać o swoje ciałko :) Ja miałam zabieg, a teraz duzo biegam i chodze z psem i jest ok

Gość palaczkaaaaaa
A jaki to zabieg??