Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielkie zaszłości

Rozmawiać z dziewczyną można o wszystkim

Polecane posty

Gość Wielkie zaszłości

Ej, ludzie, ale Wy mnie nie rozumiecie!! A jak ktoś nie ma wokół siebie żadnych dziewczyn i nie ma żadnej koniunktury żeby podejść do dziewczyny, to co ma zrobić. Wiem że wszystkie tematy rozpatrujecie pod innym kątem ale przydałoby się coś w ten deseń poradzić mi.

Gość Wielkie zaszłości
To złożona sprawa. Krótko mówiąc tak było od zawsze że brakowało mi towarzystwa. Poza tym moja rodzina prowadzi nudny tryb życia i to mi się udziela. Obecnie niestety tak jest że jestem wyalienowany w chuj. Ot, tak jak bym spadł do obcego miasta. Wyobrażacie to sobie?

Gość Wielkie zaszłości
Strasznie marni ci 'kumple' Jedynie "Cześć - Cześć" z nimi a już na piwo to nie da rady.

Gość Wielkie zaszłości
To by dziwnie wyglądało. Z faciem chodziliśmy do gimnazjum i nic poza tym a teraz zaprasza na piwo? A co to znaczy wyjść do ludzi? chętnie bym wybrał się do klubu albo gdzieś.

Gość Wielkie zaszłości
Prawie 19

Moze zapisz sie do jakiegoś klubu sportowego czy innego wg zainteresowań. Tam jacyś znajomi sie znajdą w koncu i z czasem kto wie..

E tam dziwnie, powiedz że chcesz odświeżyć znajomości. Masz koło 19, to musisz chodzić do szkoły- tam w cholerę znajomych zawsze.

Jesteś bardzo młodym człowiekiem. Masz duże możliwości poznania kogokolwiek. Trzeba sprawy brać w swoje ręce.

Gość Wielkie zaszłości
Szkoła prawie nic mi nie daje w tej materii. Jedynie tylko to że mogę kogoś dodać do N-K i powiedzieć mu 'cześć' w mieście. A tak wbić do jakiegoś towarzystwa to bardzo trudno.

W klasie nie masz swojej grupki znajomych? W szkole zawsze tworzą się "koła towarzyskie", na pewno do jakiegoś należysz.

Gość Wielkie zaszłości
Ja chcę, nawet bardzo, ale jestem trochę zacofany towarzysko i w efekcie wychodzi że nie ma o czym rozmawiać.

No niby tak, ale jest też tak że jak długo nie jesteś w danym towarzystwie to potem ciężko się wkręcić i rozmowy mozolnie idą.

Gość Wielkie zaszłości
Często jest tak że inni mają lepsze tematy i rozmowa jest sprowadzana do tego wątku gdzie nie mam nic do powiedzenia. Można rozmawiać o szkole jak się jest w 4 oczy tylko że z tego nic nie wynika...

Gość Wielkie zaszłości
Ja tylko kumplami ze szkoły dysponuje.

Jeśli autor ma 19 lat to rzeczywiście wydziwia bo na studiach pełno dziewczyn jest (chyba, że informatyka) Ja nie mam żadnych dziewczyn w swoim otoczeniu. Musiałbym chodzić do klubów, na imprezy itp. aby jakieś poznać a to odpada.

Młody jest to niech sobie dziewczyn szuka do towarzystwa a nie stada kumpli.

Gość Wielkie zaszłości
Ale ja nie wiem czy pójdę na studia. Wszystko zależy od matury. Jeśli wynik będzie dobry i załapie się na studia dzienne to studiuje a jeśli będzie marnie to kończę edukacje na liceum. Nie chcę mi się chodzić na jakieś zaoczne, robić coś na siłę. Muszą być obopólne korzyści.

Gość Wielkie zaszłości
Każde towarzystwo ze wskazaniem na dziewczynę ^^

Masz rację, nie idź na studia. Po liceum czeka cię świetlana przyszłość.

Gość Wielkie zaszłości
Jeszcze można iść do policealnej.