Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielkie zaszłości

Rozmawiać z dziewczyną można o wszystkim

Polecane posty

Kurwa, ja też się cykam matury :O To idź na dicho z jakimiś kumplami (zamieściłeś post, że masz jednak jakichś) tam w cholerę dziewczyn nastawionych na podryw.

Gość Wielkie zaszłości
Pewnie się pójdzie na dyskotekę jak jakaś będzie na miejscu ale za rezultaty nie ręczę bo w tym też jestem niegramotny.

Alles Klar nawet matury nie ma a doradza na kafe jakby bachora niejednego zmajstrowała :D

Ja pierdolę Darker, no i co z tego , że mam to jebane 17 lat? Nienawidzę takich protekcjonalnie patrzących z góry charakterów.

Możesz nienawidzić co nie zmienia faktu, że niewiele wiesz. Do książek a nie na forum!

Gość Wielkie zaszłości
Ja na zweryfikowanie swoich przypuszczeń dot. matury mam jeszcze 13 miesięcy bo nie przeszło mi się ostatnio.

Darker ty się sam lepiej dokształć i wrzuć na luz bo wpierdalasz się w środki dyskusji nie czytając do tego dokładnie i robisz z siebie mentora, bo jesteś kilka lat starszy. Zawsze to tak motywujesz.

Alles Klar jak na pannicę bez matury to mocno wulgarna jesteś. Bulwersujesz się o to, że nie przytakuję twoim racjom i... tylko dlatego.

Nie dlatego, że nie przytakujesz, bo jestem otwarta na dyskusje. Wkurwia mnie natomiast fakt, że jesteś beznadziejnie chamski, ciągle mi puszczasz jakieś przygryzki. Jak mnie uważasz za kretynkę to się po prostu nie odzywaj, a jak chcesz podyskutować to rób to kulturalnie. Spodziewałam się, że znowu nawiążesz do mojego wieku.

"Wk**wia mnie natomiast fakt, że jesteś beznadziejnie chamski, ciągle mi puszczasz jakieś przygryzki." No już, już. Spokojnie. Chcesz, to Cię nawet przytulę z tej Twojej złości do mnie.

WTF?! Chcę zakopć topór wojenny (?) i dostaję po głowie za dobre chęci...

Gość do Alles
darker cie podrywa a że robi to niezręcznie wybacz mu.Jakis czas temu podrywał tu 15latke ale nie wiadomo jak tam z nia jest.

Gość Wielkie zaszłości
Przypominam o temacie.