Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie

Jesli zaszlabym w ciaze np 3 dni przed okresem, to on nie wystapi?

Polecane posty

Gość zastanawia mnie

Jak w temacie. powiedzmy, ze zajdzie sie w ciaze na 3 dni przed okresem to okres nie wystapi czy jednak bedzie?

Gość jak trzy dni przed @
???:o

Gość drzewko82
nie będzie już miesiączki, mogą pojawić się jakies plamienia czy cos ale to nie jet mieiaczka i dziewczyny czesto myla, mysla ze to skapy okres.

Gość drzewko82
mam dwoje dzieci wiec wiem cos na ten temat

Gość zastanawia mnie
A bo mialam taka sytuacje: Ostawilam tabletki antykoncepcyjne (wtedy 1 miesiac jest bardziej plodny), kochalma sie z moim narzeczonym kilka dni przed okresem (z prezerwatywa, ktora jednak pekla). 3-4 dni pozniej dostalam okres (sporo krwawienia, wiec normalny okres). Po miesiacu nie brania tebletek jednak zaczelam brac je na nowo (1 tabletka - 1 dzien okresu). Zakonczylam opakowanie i mam 7 dniowa przerwe (4 dzien juz) a nie mam krwawienia z odstawienia. Uciesyzlam sie, ze pomimo pekniecia gumki dostalam okres - nie bylam w ciazy. Ale teraz pomyslalam, z ejesli bylam lkilka dni przed okresem to mogl on wystapic pomimo zajscia.

Gość z tego co wiem...
to owulacja występuje 14 dni przed miesiączką, więc współżyjąc 3 dni przed miesiączką raczej nie jest możliwe żebyś wstrzeliła się w okres płodny :/

Gość zastanawia mnie
ale moj cykl byl nieregularny, poniewaz odstawilam tabletki, a pierwszy miesiac jest bardzo plodny po odstawieniu. Teraz sie zastanawiam czy aby nie zaliczylismy wpadki wtedy (pomomo ze wystapil okres za 3 dni) bo nie mam teraz krwawienia z odstawienia

zrob test a poza tym w czasie przerwy ja zawsze dostawalam 4 dnia krawienie a ostatnio dostalam 6 :)

Gość zastanawia mnie
ja zawsze dostawalam 3 dnia (wieczorem) lub 4 (rano), jak z zegarku od 2 lat :) poczekam jeszcze do 7 dni, 8 zrobie test jak cos, zeby nie zaczynac nowego opakowania... zaczynam sie denerwowac ehh