Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Zapraszam :P

Polecane posty

Blondi 🖐️ Proszek zapytaj Blondi co sadzi o wierzących niepraktykujących histeryczko

musiałem na winie było napisane po otwarciu spożyć w ciągu trzech dni a dziś już poniedziałek Uff

Proszek Nie, nie było.. w lesie byłam :D Chciałam zasadzić papierzaka i zostawić coś dla potomków, ale zachciało mi się dopiero po powrocie do domu 🖐️ Sztama NN 🖐️ On Kurde a ja kupiłam 4-pak piwa i go rozpakowałam, myślisz że to też podlega pod tą datę spożycia? :D

Widocznie Sztama nie jest nowicjuszem tylko sprytniej zmienił/a nick jak Ty :P Trzeba było pomyśleć to by Cię nikt nie poznał... chociaż drugiej TAKIEJ chyba tu nie ma 🖐️

Proszek, prośbę jeśli juz. Poza tym jak to ponawiasz? Nie widze nigdzie żadnej prośby?

Ok, a więc, proszę Cię o nie kierowanie jakich kolwiek słów do mojej osoby. A jeżeli będziesz miał taką potrzebę, to prosze się zwracać: "Szanowno Panno Kafeterianko" plus grzeczne słowa i argumenty, które mają mnie przekonać do ustosunkowania się do twojej wypowiedzi.

' Widocznie Sztama nie jest nowicjuszem tylko sprytniej zmienił/a nick jak Ty" Blondi, nie ma za co :) Proszek,ty do mnie kulturalnie, nawet ładnie prosisz- to ja juz daje ci spokoj 🖐️

Gość pięęęęęććććć
cześć Blondie Imo Ciebie, Sztama, to Ty też musisz kogoś, co? :classic_cool:

"Szanowno Panno Kafeterianko" a nie powinno byc przypadkiem szanowna ? masz małe problemy z koncówkami