Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Zapraszam :P

Polecane posty

Gość Czarnuszka ....
Hej Blondi:)

Gość pięęęęęććććć
a mówi się, że blondynki głupie, a tu popatrz :classic_cool: Imo, a umówimy się na taką zabawę? :classic_cool: ja też spadam, pa 🖐️

Gość Czarnuszka....
To ja:)

Gość pięęęęęććććć
a poza tym Imo to nie orgie, to SZTUKA jest !!! :classic_cool:

IMO, 5 Hehehehe dobranoc dyrektore Ten pierwszy chociaż już przedawniony jak na "cytat tygodnia" też jest moim ulubionym ;) Dzisiaj pokazywałam mojemu i puknął mnie w czółko :D Zważając na okoliczności był to bardzo czuły gest ;)

Sebastos 🖐️ :) dyrektore dupa! Nie mogę znaleźć :P Ale to wina ummmm laptopa przecież nie moja ;) czarnuszka W sumie to o wszystkim i o niczym ;)

dyrektore Tak opowiadałam.. nawet to że pomimo kilku rozmów skapnęłam się jakoś po tygodniu ;) Oczywiście wspomniałam także o próbie zachowania anonimowości źródła cytatu ;) Tym bardziej lekkie puknięcie w czółko można określić mianem czułego gestu ;)

dyrektore A to przecież wiesz, że mi to zwisa ;) Jakby nie było też wystarczy wklepać w google i może wyskoczyć ;) Poza tym po temacie na ogólnej..... Ale że nie zauważyłam to ładnie wypita być musiałam.. albo winny jest laptop ;) Trzeba zmienić ;)

dyrektore :D :D :D Dobra ja uciekam do łóżeczka, od jutra znów sama to ostatnią noc trzeba jeszcze wykorzystać ;) Idę popieścić mojego właściciela psa :classic_cool: Dobranoc 🖐️