Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość król-lwów

Haha śmieszą mnie kobiety, którę mówią o chciałabym aby ten upatrzony zagadał...

Polecane posty

Gość król-lwów

A same nic w tym kierunku nie robią. A potem rozpacz.

Gość Słowo Prawdy
Popieram! Dziewczyny dziś chca być samodzielne, ale tylko tam gdzie im wygodnie. Jak trzeba coś zrobić by zdobyć faceta, to już powracają do pseudo-tradycyjnych zwyczajów.

Gość król-lwów
A najśmniejsze są te co mówią, że jak facet nie zagaduje to nieudacznik, nie męski itd. A ale jak facet którego kochają nie zagaduje do nich to o nim nic takiego złego nie mówią.

Gość powiedz...
I powiedział prawdę, to żadna kobieta nie pisze. Najgorsze co zrobić na kafeterii to powiedzieć kobietom prawdę. :D

Gość co będziemy przeszkadzać
szczekaj dalej

Gość powiedz...
Brakło argumentów żeby odpisać autorowi?.

Gość król-lwów
Co żadna nie odpisze?. To mówienie prawdy nazywa się szczekaniem?

Gość król-lwów
Nie jestem ideałem. Powiedziałem co mnie śmieszy a wręcz nie raz dobija. I dobrze by było aby któraś się na temat wypowiedziała.

Gość powiedz...
Zaraz widzę będą ci się podszywać. I tak to jest prawda zabolała to trzeba jakoś się powyżywać. A kobiety o jakich mowa w temacie to ułomy

Gość ytsetgd
haha śmiesza mnie tacy autorzy tekstów hahah fajnie dziweczyy że bawimy sie nimi , zagadać hhhaa ćwoki tchórze hhaa licza na nasa

Gość Master2
Ciekawy temat, a odpowiedzi kobiet jakoś nie ma...?

Gość mozei bym chciala, zeby zagada
ale zeby zaraz rozpacz? chyba za wysoko oceniasz wasza role w naszym zyciu:D albo to Ty rozpaczasz, ze laska do Ciebie nie zagaduje, co?a sam nie masz jaj:)

o jacy odwazni sie znalezli, mowia prawde na forum i jacy dumni z tego jeszcze. haha, sikam:D:D

Gość ytyrytyty.
en temat zalozyl cream albo loooser :D dwie pizdy :D

no niech chlopaki sie pociesza, w koncu trzeba ogromnej odwagi, by prawde o nas kobietach wyglosic publicznie na forum. az z tego wszystkoego nie wiem co wiecej napisac i nie udziele sie tu wiecej.

śmieszą Cię ?? czy wkurzasz się że do Ciebie żadna nie zagaduje ?:D

oj, dajcie chlopakowi spokoj. nie ma go, bo pewnie ze swoja swita poszli na ulice smiac sie z dziewczyn, ktore boja sie do nich zagadac.

Gość Master2
A ja sobie cierpliwie poczekam na taki temat, o jakim wspomniał autor. A było już tu ich kilka...

Gość król-lwów
O widzę parę odpowiedzi się pojawiło od wczoraj. A co za różnica czy któraś do mnie zagadała czy nie?. Czytajcie ze zrozumieniem. Temat jest o kobietach co upatrzyły sobie faceta, są nim zainterosowane a nic nie robią. I co najlepiej nazwać faceta tchórzem? A one to co nie tchórze? :D . Piszecie coś tu o braku odwagi, a same jej nie macie.

Gość padylag
Święta prawda!. Takie to są wygodne księżniczki!. Moja koleżanka zakochała się w takim jednym i ryczy po nocach.

Gość budneidn
ale wlascieiwe o co Ci chodzi? przejmujesz sie losem nieznanych Ci dziewczyn, czy jak? skoro temat Cie nie dotyczy to stol dziub, czy moze rzcezywiscie sam jestes tchorzem i chcialbys, zeby do Ciebie laska zagadala? nie musisz odpowiadac,bo wlasnie wychodze.

Gość padylag
Chciałbym, żeby kobiety i faceci się wypowiedzieli co sądzą o takich kobietach. Dlaczego nie dążą takie do upragnionego celu? tylko czekają na gotowe?

ja też uważam że to śmieszne... jak mi się facet podoba to nie wgapiam się w niego godzinami tylko idę od razu.... bo jak się tak patrzę, patrzę i patrzę a on to widzi to mi się robi głupio... więc najlepsze jest pierwsze uderzenie!

ale czego? Faceci lubią być zagadywani... chociaż czasem są w szoku i mnie trochę krępuje jak patrzy na mnie z rozdziawioną twarzą :P