Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelssssss

ktore z wymienionych tabsow obnizaja skutecznosc anty ?

Polecane posty

Gość pudelssssss

kobitki , prosze pomozcie mi .. mam straszne bole glowy bylam dzis u laryngologa i okazalo sie ze cos dzieje sie w zatokach. biore tavletki anty sydnii -35 prosze napiszcie ktore w wymienionych ponizej lekow jakie dostalam oslabiaja tab;etki anty a ktore nie ;/ bede bardzo wdzieczna PULNEO SINULAN FORTE NOSO DRILL SPRAY DO NOSA LACIDOFIL

Żaden to leki działające miejscowo. Jak spray do nosa lub syrop miałby zadziałać na tabletki?

Gość pudelssssssssssssssss
napisalam wszystko co dostalam od laryngologa , syrop i spray do nosa ok moze i nie zmiejsza dzialania anty ale pozostale dwa leki to tabletki jakies bardziej o nie mi chodzi :(

Gość przeczytaj ulotkę
zarówno od tabletek jak i od każdego leku, to się dowiesz.

Gość heellenka
Żaden, ale, że wymieniasz Lacidofil i spray do nosa to padłam ze śmiechu :P

Gość pudelssssssssssssssss
czytalam wszystkie, i gdyby bylo napisabe to bym nie zakladala takiego tematu. to chyba normalne. a ze nie zadnej wzmianki ani na tych wszystkich lekach o tabsach anty ani na ulotce syndi to niestety nie wiem , myslalam tez ze moze tutaj na forum znajdzie sie osoba jakas ktora stosowala ktorys z tych lekow i wie poprostu...

Gość heellenka
pudels, ja Ci powiem tak, bierzesz ulotkę syndi, wyszukujesz tam jakie sustancje są wymienione, że obniżają skuteczność i porównujesz ze składem leków, które dostałaś. Nie ma ich, to znaczy, że nie obniżają skuteczności. Takie to proste. Z tego co ja tu widzę, to masz jakiś preparat ziołowy, to pewnie chodzi o ten jakiś syrop, to wiadomo, nie obniża, Lacidofil, to probiotyk, wiadomo, nie obniża, spray do nosa jak słusznie zauważyła koleżanka wyżej, działa miejscowo, wiec nie obniża. A ten czwarty lek ma substancję, której ja nie mam wymienionej w ulotce, więc pewnie i Ty nie masz. Więc nie obniża. Więc bierz leki, łykaj normalnie tabsy i śpij spokojnie. Amen:P

Gość pudelsssssssssssssss
oooo jaaaaaaaaaa ;D HEELLENKO DZIEKI SLICZNIE ;P ja tam wole zapytac o wszystko tutaj na forum bo jestem dygusem jesli chodzi o ciaze i to ze jakies tabletki moga obnizyc skutecznosc bo na mame sie nie nadaje jeszcze :) a ktos moglby doradzic mi jeszcze z pewna sprawa ? chodzi o to ze rowniez biore lek o nazwie AUGMENTIN on na 100% obniza skutecznosc ;/ dostalam go na 3 tyg a po zakonczonym leczeniu tym lekiem jeszxze +2 tyg trzeba sie zabezpieczac tak czytalam .. czyli 5 tyg bez sexu albo sex z gumka ktora prawie zawsze peka (durex, unimil) i konczy sie tabletka ''po'' wiec doradzcie jakies inne rozwiazanie na te 5 tyg by moc spokojnie sie kochac bez zadnych prezerwatyw itp ktore odpadaj.. i nie musiec sie martwic o nic :(