Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patkawawa

oczyszczanie twarzy

Polecane posty

Gość Patkawawa

Chcialam isc na peeling kawitacyjny i znalazlam kupon na Frupi za 59 zl , peelingu własnie razem zdrugim zabiegiem w tym: sonoforezą . Co to jest ta sonoforeza?

Gość Anka_Skakanka_88
Wystarczylo by doczytac co jest napisane :/ Sonoforeza polega na wprowadzeniu w głąb skóry substancji czynnej za pomocą urządzenia emitującego fale ultradźwiękowe. Sonoforeza powoduje wzrost przepuszczalności błon komórkowych, aktywację metabolizmu komórkowego oraz zwiększenie oddychania skóry. Powoduje to rozjaśnienie przebarwień i plam, zwiększenie produkcji kolagenu, elastyny i kwasu hialuronowego, odmłodzenie skóry poprzez eliminację zmarszczek i ujędrnienie mięśni.

Gość Barbra.Ka
Ja chodzę regularnie na peeling kawitacyjny, ale na tym drugim zabiegu nigdy nie bylam.

Gość Patkawawa
Przeczytalam to co napisane jest na stronie, ale chodzilo mi bardziej o pomoc , czy ten zabieg jest przydatny, czy ktos byl na czyms takim, bo sucha teoria mi nie pomaga, bo sie na tym, nie znam .. Basiu, a ile placisz za peeling kawitacyjny? Oplaca sie ten z Frupi?

Gość Isia009
Peeling kawitacyjny robi sie często i zaleca sie robic razem z sonoforezą, bo poza tym ,że oczyszcza twarz, to poprawia to kondycje skóry, likwiduje przebarwienia. Sonoforeza to nic innego jak witaminki aplikowane w glab skory . ;] Jakbym byla z Warszawy to bym skorzystala bo moim zdaniem bardzo tanio ;] POzdrawiam.

Gość Patkawawa
Isia009 dziekuje za pomoc :) To chyba skorzystam z Frupiego , bo i tak mam niedaleko z pracy do tego salonu :)