Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytajacaKlaraa

Okupie akcesoria zabawki itd dla 2 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość PytajacaKlaraa

Czekam na propozycje

Gość PytajacaKlaraa
Odkupie *

Gość a ja wampowiem
jaam pewlno grzechoek dla dzicka misie ip moge ci sprzedac za25 zl z wysylka

mam mnóstwo ubranek dla dziewczynki , ale też unisex jeśli będzie pani zainteresowana zdjęcia podam na maila

Gość A o jakie konkretnie akcesoria
ci chodzi? Bo ja mam do sprzedanie krzesełko Nurse Dinner (identyczne jak Delti Ovo tylko z napisem), spacerówkę Esprit Sun ze śpiworkiem, wannę z Ikei, leżak Cosatto Goo Goo, 3 szerokie butelki Nuka (1 mała i 2 średnie), drewnianą szczotkę Baby Nova, gryzaki i grzechotki Difrax i Tommee (z 6-7 sztuk), duże maskotki z Ikei (5 sztuk, seria Barnslig) i aspirator Marimer. Za wszystko chcę 800 złotych (czyli 40% tego ile za wszystko zapłaciłam). Najchętniej sprzedałabym wszystko razem jednej osobie bez rozdrabniania się. Koszty wysyłki pokrywa kupujący.

Gość ile chcesz?
800 zl? za jakies uzywane graty? co z tego, ze ty za nie dalas 1600, to nie znaczy, ze sa warte polowe... ok wozek i krzeselko, ale butelki i maskotki z ikei? no nie wiem czy ktos to kupi...

Gość PytajacaKlaraa
prosze o zdjecia i ceny w linkach chodzi mi o rozne rzeczy dla dziecka - chlopczyka

Tak, bo tyle są warte i nie są to graty. Dałam za to wszystko prawie 2000 a nie 1600. Naucz się liczyć. Wszystko było kupione nowe i miałam tych rzeczy dużo dużo więcej, więc nie wszystko było w częstym użytku. Sprzedaję tylko to co nosi minimalne ślady użytkowania albo nie nosi ich wcale (wszystko w idealnym i bardzo dobrym stanie, niektóre użyte może ze 2-3 razy). Jak cię nie interesują to nie komentuj. Twoje komentarze są zbędne. Nie zależy mi na sprzedażny za wszelką cenę, bo zawsze mam komu oddać (mam rodzinę). Jak nie sprzedam to oddam bliskim - wolę to niż sprzedawać za bezcen obcym, którzy sprzedadzą drożej dalej. Cwaniakom dziękuję.

Ja nie wyceniam niczego pojedynczo bo nie sprzedaję niczego na sztuki. Nie prowadzę sklepu i nie chcę się bawić w handel i pojedyncze wysyłki. Szkoda na to czasu.

Gość ile chcesz?
tak, nie zauwazylam, ze bylo 40%, a nie 50%. Oddaj rodzinie, watpie, aby ktos za 800 zloty skusil sie na te rzeczy, co prawda nie wiem ile wozek jest wart i krzeselko, ale tak jak to reklamujesz to watpie, zeby to ktos kupil. No pomysl, czy ty bys kupila uzywane butelki czy maskotki, ktore dla niemowlaka nie sa nawet potrzebne. Jesli wozek i krzeselka sa warte te 800 zl, to moze powiedz, ze sprzedjasze wozek i krzeselko, a reszta to gratisy? nie chcialam byc zlosliwa, tylko bylam troche zaskoczona.

Ludzie sprzedają używane butelki i nie jest to jakimś wielkim problemem. Milton jest tani i sprawia że sprzęty są sterylne jak nowe. Rzeczy mało używane nie noszą śladów użytkowania (szczególnie takie drobiazgi, których nawet nie ma jak zniszczyć). Te wszystkie mniejsze rzeczy nie kosztowały łącznie tak mało, żeby mogły być gratisem. Kosztowały ze 40-30% łącznej ceny. To nie jest byle co i nie są to byle jakie najtańsze produkty z kolekcji, tylko naprawdę bardzo atrakcyjne wizualnie. No ale nie będę się już wdawała w takie bezsensowne dyskusje, bo siedzę w pracy i szkoda mi czasu. Jak się ktoś namyśli to zajrzę tu wieczorem.

Gość i jeszcze te gryzaki uzywane
fuj

Gość allegrowa mama
a jak ty to chcesz sprzedac?poza allegro czy na all?

Gość na all to wezmiesz max 300- no
moze 400 zł to wsio

Gość ile chcesz?
poza tym wszyscy pisza, ze rzeczy w moim posiadaniu sa w stanie idealnym lub prawie idealnym, nie nosza sladow uzytkowania, bla, bla, bla. Potem sie okazuje, ze czasami jest inaczej.

Tak jasne, jasne. :P Niektóre z was to typowe cwaniary i piszą, że kobieta ma oddać połowę gratis, resztę za 400 złotych, a najlepiej powinna rozdać darmo. Dajcie spokój. :) Jak nigdy nie kupiliście niczego nowego z pierwszej ręki to macie zaburzony zmysł cenowy. Takie zabawki - już nawet nie piszę o Ikei, bo tam też nowe nie kosztują mało - np. Difraxy są z reguły drogie i nikt normalny nie robi takich gratisów, szczególnie jeśli coś wygląda jak nowe, a co dopiero wózek Esprita itd. Co innego jeśliby sprzedawała polskie i chińskie akcesoria z tanimi grzechotkami Canpolu, czy polskie butelki, to mogłaby je dać za symboliczne parę złotych albo gratis, ale nie tyle rzeczy z lepszej półki. Szukacie tu naiwnej? :P Babka głupia nie jest.

to mniech rozda po rodzinie madra tez nie bo kto sprzedaje uzywane gryzaki? i butelki?

Gość ale mata problemy
zdziwilabys sie, bo bardzo wielu ludzi. wystarczy spojrzec na ebay. nawet na allegro sa. nie ma w tym nic zlego jesli sa bdb i tanie. do tego milton kosztuje grosze.

ok to moze ktos sprzedaje - natomiast jak zapytam kto kupuje?

Gość ale mata problemy
kupujacy kupuja. w koncu jakby nie kupowali to wystawiajacy by nie wystawiali . ale masz problemos. :o

mam jeszcze palak do lozeczka tiny love stan bdb z minusem, bez zabawek lub z podniszczonymi :) cena 15zl a co do tego czy ktos kupuje uzywane gryzaki zdiwilibyscie sie kupuja :) poza tym ja mam z 10 gryzakow niby uzywek ale moje dzieci nie chca tego wziac do ust wiec niby uzywane a tak na prawde nie :) mam tez komplet poscieli ochraniacz falbana i baldachim wraz ze stelazem stan bdb

Gość myuszzszsza fuj
drogo

Gość fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fu
fuj fuj fuj

Witam i przepraszam, że się wczoraj wieczorem nie pokazałam, ale późno wróciłam do domu i nie włączałam już komputera. @allegrowa mama: Chcę sprzedać poza allegro. Jeśli nie będzie chętnych tu, to wystawię na Gumtree, bo na Allegro trzeba wystawiać każdą nawet najmniejszą pojedyncza rzecz osobno, a to mnie nie kręci. @na all to wezmiesz max 300- no Zdziwiłabyś się. Na Allegro ludzie wyciągają więcej za rzeczy, które jakościowo nawet nie leżały koło połowy tych, które mam w ofercie. @Olga, mama Jacka i Karola Dzięki. Otóż to. @myszsza Oczywiście, że ludzie kupują używane gryzaki i takich ofert jest bardzo wiele, ale niektórzy celowo piszą, że wszystko powinno być gratis, tak jakby stronie sprzedającej te rzeczy spadły z nieba i nie ponieśli kosztów związanych z ich zakupem. Powodzenia z twoją ofertą! Jeśli ktoś chętny, to wpadnę tu jeszcze później.

Aha, dodam jeszcze trochę informacji: krzesełko jest biało różowe, spacerówka czarna, wanienka biała, leżaczek pomarańczowy, szczotka ma naturalne włosie, większość grzechotek i gryzaków jest z tych większych, a maskotki wszystkie duże. To tyle.