Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny grubas 175cm/170k

Szukam odchudzajacych sie w Krk

Polecane posty

czesc Grubas, jak Ci idzie? :) masz dobra diete tylko postaraj sie ja urozmaicac bo zaraz Ci sie znudzi jedna kanapke w ciagu dnia zastap np salatka z makaronu razowego z warzywami,( oczywiscie tego makaronu to garsc :) ) albo np koktajl z owocow i do tego otreby. Zaczynaja sie wreszcie dobre warzywa to moze jakies zupy? krem z cukini z ziemniakiem itp a przede wszystkim badz dzielny :)

Gość beznadziejny grubas 175cm/17
Czesc Zorientowalem sie w cenach silowni,wybiore sie do jednej po swietacj na rozmowe.Co do diety,to obiadki sa mieszane,zup raczej nie jadam,moze czasem wypije barszcz czerwony,pomidorowa z puszki z pomidorow,lub rosol zrobiony na filetach z indyka.Warzywa mrozone nie odstepuja wartosciami,od nowalijek:) czizas widze ze jestes z Krk,moze kiedys spotkalibysmy sie,aby porozmawiac?Chetnie dowiedzialbym sie czegos wiecej.Pozdrawiam

Grubas nie spotykam sie z ludzmi z neta, przykro mi takie zasady :) z warzywami masz racje, chodzilo mi raczej o 'dobre' w sensie 'smaczne', normalne pomidory, ogorki itp Ty nie idz do silowni rozmawiac tylko pocwiczyc :P w silowni skup sie na budowie miesni, a tluszcz spalaj na aerobach (np na czestym wietrzenu swojego husky) :) ostatnio rozmawialam z ortopeda i ponoc bieganie na biezni jest bardzo niezdrowe dla kolan i na dluzsza mete moze bardziej zaszkodzic niz pomoc. Warto wybierac naturalne sciezki w parku lub zainwestowac w dobre buty na asfalt