Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA EDZIE

fryzyura Gorniak

Polecane posty

Gość NA EDZIE

czy "normalny " fryzjer - tzn dobry , drogi , ale taki bez przeszkolenia w wykonywaniu takiej wlasnie fryzury - chodzi mi o przejscxie z tego ciemnego do blondu - da rade?? bo np wczoraj brodka miala niby taki efekt kolorystyczny - ale nie podobalo mi sie to jakos u niej ma ktos moze z Was taka fryzure??

to trzeba potrafić zrobić... niestety co drugi fryzjer Ci na to miejsce zrobi pasemka albo inne gówno..albo uda że nie wie o co chodzi.. :D musisz iść i zapytać czy wie jak to zrobić.. :D

musialabys popytac. tez o tym myslalam ale balabym soie isc do pierwszego lepszego, musialabym wiedziec ze ktos na 100% umie to robic i dobrze zadziała. taki zwykly tani fryzjer moze Ci po prostu bylejak rozjasnic i zniszczyc konce a przeciez nie o to chodzi.

Gość NA EDZIE
no tak wiec wlasnie:) o to mi chodzi - chyba musialby miec szkolenie w tym zakresie - tak jak np wchodzily " boby" jeden scial prawdziwie " na boba" a inny juz spieprzyl ze wlosy tak nie lecialy do przodu itd kurrrdee ,,, to tak jak myslalam ze TO TRZEBA UMIEC! :/

to ze zdjęcia możesz osiągnąć bardzo bardzo cienkimi pasemkami.. poważnie..tylko robi się je od połowy głowy i n ie do końca..myślałam, że takie tylko końce chcesz.. to się nakłada już na Twoje zafarbowane włosy bardzo słabym rozjaśniaczem..trzeba pilnować jak się rozjaśnia no i nie robić krechy..tego odcięcia tylko ładnie przesmarować by efekt był taki jak ona ma.. ja tak robiłam kiedyś i wyszło identyko :)

Gość NA EDZIE
BIEDRONKO - a masz moze jakies zdj twego dziela?:) kurde ja sie wlasnie boje ze wyjda centralnie pasemka - nienawidze pasemek , balejazy ,,itd ,,,ble :/a to jest wlasnie cos innego - i wlasnie o to przejscie chodzi - bo juz brodka wczoraj w x - factor ona miala takie chamskie odciecie wlasnie :/

Gość NA EDZIE
A spotkaliscie sie moze z taka fryzura u kogos " na zywo"?

nie mam zdjęcia właśnie.. ja to już dawno robiłam.. ale efekt był identyczny..pasemek nie widać... to tylko styl nakładania farby..ale nie było nawet ciut ciut widać, że to było pasemkami robione..tylko one muszą być takie milimetrowe i dużo..

Gość NA EDZIE
NIEE no gdzie samej nie nie:) pytanie jest takie ; czy to sie jakos nazywa - ta forma - nakladania - farbowania itd ???? bo ze "na edzie" - ? :) i juz?

Gość o tym samym myslalam
ale przeciez zanim cos fajnego sie wcieli jakis trend to juz bedzie dawno nie modny , niestety:(

To się nazywa ombre hair i szczerze nie mam pojęcia który fryzjer by Ci to zrobił tak,aby kolor przechodził płynnie.Rosati ma np.paskudne a Brodka fajne.

Gość NA EDZIE
Tap Madl - powaznie ? jeJKU DZIEKI!! :* skad masz ta nazwe ?? no rossatki ma dramat ale i brodka nie podoba mi sie :/... fajnie ma tez sablewska tyle ze ona to juz w wersji blond

Gość NA EDZIE
Nie pytalam jak to wyglada - tylko o co innego! Tap MAdl juz patrze co wyslas a wpisalam ombre hair( wlasni DOKLADNIE O TO MI CHODZILO- O NAZWE TECHNIKI - FRYZUR..) i takie cos znalazlam; http://www.youtube.com/watch?v=-5GQjsQj9U8 bylam w szoku - :D

Gość NA EDZIE
szok był tak okropnym, że nawet się nie zorientowałam, a już pojawił się kleks na moim skórzanym, biurowym fotelu 😭

Jak chcesz to zaryzykuj i idź do swojej fryzjerki, ale prawda jest taka że nie wiadomo czy jej wyjdzie i będziesz musiała obciąć włosy

Gość NA EDZIE
:) dobre:) -ten podszywe:) no i chyba nikt mi tego nie zrobi - w polsce trzeba poczekac az cos juz bedzie oklepane i bedzie przestawalo byc modne - wtedy bedzie to szalem,,ehh:(

Gość asasasgfghg
Taki efekt sie nazywa ombre hair;) i wiekszosc fryzjerow powinno byc w stanie to wykonac nic w tym trudnego nie ma

Gość ojejkujejkuuuuu
Kurcze, ja mam ciemne włosy, farbowane rok temu poprzez zrobienie blond pasemek. Od roku nie byłam u fryzjera i mam obecnie wypisz wymaluj identyczne włosy - u góry moje ciemne i potem równiutko przecchodzą do jaśniejszych, przez pozostałości pasemek. Aż poszłam do lustra z drugim lusterkiem i mam identyczne włosy jak Górniak tylko za łopatki. Teraz będę ludziom wmawiać, że to nie resztki po pasemkach tylko ombre hair. :D

Gość OMBRE HAIR
to nie ciemne odrosty do blond pasemek!!!! tylko kolor - ton w ton ! TAP MADL - MASZ RACJE - BO TO POLSKA WLASNIE! I NIE- przecietny fryzjer wlasnie NIE WYKONA TEGO poprawnie bo to jet pozornie proste a latwo spierdolic! i ciezko poznac kogos kto to ma na glowie - pokaze - i powie gdzie robil :(

Gość NA EDZIE
:) dziekuje za wypowiedzi - coraz wiecej sie dowiaduje! jestem fanka tej fryzury i nie spoczne poki takowa nie bedzie na mej glowie:)

Gość matki i corki.
ja szukalam w google fryzury gorniakowej i to mi wyskoczylo, i widze ze obraz kafeterii to balejaze i pasemka , gdzie ty dziewczyno rady szukasz:D! przeciez to jest wies -obraz wsi polskiej , oni niewiedza o co ty pytasz ?:D

Gość zyta g.
Na Edzie - udalo Ci sie z ta fryzura? jak efekty?