Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmcccc

Czy Wy tez uwazacie ze jedzenie z McDonald's i KFC jest pyszne ? :D

Polecane posty

Gość olllaboggga
a ile masz lat?

Gość olllaboggga
a zresztą niewazne ile, bo przy 176 wzrostu i 55 kg to ty i tak pewnie bulimiczką jestes

Gość mowieCowIdze
dla mnie kobieta, która jada czesciej niz 2x w mc donaldzie na tydzien jest przegrana.. gardze takim lenistwem i brakiem szacunku do własnego ciała

Gość to ze wazysz tak malo o niczym
nie swiadczy,co myslisz ze tylko grubasy choruja na raka zoladka i inne choroby

zawsze kolejki po same dzwi " same dzieci i gimnazjaliści :) gdzie połowa z nich siedzi godzinami przy herbacie lub przy jednej bułce za 3 zł :) osobiscie ostatni raz w Mc Donalds byłem jakies 10 lat temu :) chociaz nie... byłem w tym barze w zeszłą sobotę po prostu lac mi sie chciało i skorzystałem Do tego ten bar najbardziej sie nadaje http://capitolcommentary.com/wp-content/uploads/2011/05/mcdonalds_is_evil.jpg Jestem za barami mlecznymi !!!!

Gość gownoslawie to ze sa tam kolej
nie znaczy ze KAZDY czlowiek tam je. jak juz wyzej pisalam jem tam od swieta.ostatni raz jadlam miesiac temu ponad a przedostatni jakies 4miesiace wiec nie wmawiaj mi,ze ja sobie tu pisze jakies bzdury,a po co mialabym klamac? co ty myslisz ze naprawde kazdy ma kase na wydaje na byle zestaw prawie 20zl na jeden posilek,gdzie w domu zjadlby cos normalnego i bardziej sycacego?

Gość (Robin) Chuda
Niektórzy mówią że w McDonald's i KFC jadają GRUBE PASZTETY ! Ja mam 13 lat( 1 gim) mój wzrost 158 cm waga 32,5 kg ! I co jadam w McDonald's i co , gruba nie jestem . Jem tam raz na 2 - 3 miesiące , i tak jak już wcześniej wspomniałam wszystko jest dla ludzi ale trzeba zachować umiar, bo i z 32,5 kg może się zrobić 50 kg !

Gość Grażamała
A ja jem tylko w Mc-ku prawie cały tydzień oprócz sobót i niedziel od 3 lat i nic nie utyłam bo pije Zioła Tybetańskie, polecam tym co maja problem z kilogramami.

Gość gość
Lubię takie jedzenie, ale gdybym jadała tam tak często i tak dużo jak wy to już bym ważyła dobre 100 kg, bo niestety mam tendencję do tycia...

Gość obrzydlistwo
chyba nigdy w zyciu nie jedliscie porzadnego, zdrowego posilku, ze sie zachwycacie tym tanim, toksycznym s**tem :O a frytki z maca to juz w ogole profanacja frytek, jedliscie kiedys w ogole dobre frytki? na pewno nie :O zamiast zapychac sie tymi smieciami, radze kupic sobie 2 jablka ze straganu, jak wam szkoda kasy na restauracje.

Gość gość
olllaboggga ja tez mam176 i 57kg i jestem zdrowa ale troche inaczej sie odzywiam ale tez duzo jem