Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmcccc

Czy Wy tez uwazacie ze jedzenie z McDonald's i KFC jest pyszne ? :D

Polecane posty

Gość raz na miesiąc lub dwa
mogę tam coś zjeść np.owoco-jogurt,sałatkę z dressingiem :-)

Gość pierdolenie
wczoraj walilem gruche do głónego zbiornika, smacznego

Gość mmmmmcccc
sperma zawiera duzo białka i cennych mikroelementów :D:D

Gość urocza czarownicaa
nie znosze maka i tego typu zarcia, jerst obrzydliwe i uzaleznia ale co to lubia zycze smacznego i powodzenia w leczenie3 sie potem z roznych chorbob spowodowanych spozywaniem fast foodow

Gość mmmmmcccc
wlasnie ,ze nie jestem ;) wszyscy i tak zdechniemy , Ty tez na raka albo serce albo w wypadku wiec co za roznica

frytki maja ten specyficzny smak bo sa smazone na tluszczu wolowym. Wlasviwie wolowo -weprzowym

Gość vcxvcxx
nie jem w MC donaldzie bo to smieciowe jedzenie :) NAwet pies tego nie wezmie

Gość Ja lubię żarcie z maka mimo, ż
e wiem z czego jest. Uzależnienie :). Ludzie palący papierosy mają logiczną świadomość tego, że ciągną do płuc cyjanowodór (gaz używany pod handlową nazwą cyklon B do mordowania żydów w obozach zagłady w ramach ostatecznego rozwiązania).

nie zawsze, czasem pod maciem gromadza sie tabuny takich soczystych apetycznych gimnazjalek ze nawet mi zamek w kroku peka :D

Uwielbiam KFC - najbardziej GRANDER'a, longera i pikatne ;) nie przekonałam się do mega pocket'a odradzam. McDonalds ' średnio, czasami podają nieświeże żarcie :o takie suche :o...

katjuszaaaaaaaaaaaa tego samego kurczaka masz w mcchickenie ;) ale w chickenie to już spoko ? ;)

Gość olivia duhnam
jesli chodzi o mc, bk, kfc to tylko i wylacznie lody czy milkshake. Nic wiecej. Ble

Gość ghcgcgb
=> Pawel0 mam pare fot bab z cafe na kompie :D--masakra :D

Gość a ja w maku najbardziej
lubię wieśmaki...........mmmmmmmmnnnnnnnnniammmmmmmm:) ale jadam chyba z raz na rok bo moim miescie nie ma McDonalda- i całe szczęście:D

Gość mcshit
janekrys - głupoty mówisz w mcdonaldzie jest olej rzepakowy a nie żaden wołowo jakiś tam, ale ogólnie jedzenie można powiedzieć nie nadaje się do jedzenia. Wszystkie potrawy z tzw"kurczaka" to mielone najgorsze kury bez kości, czyli cala skóra itp;/ Frytki też nie lepsze. Jednym słowem same konserwanty. Sok cappy 100% to proszek zalewany wodą, cebula, to proszek zalewany wodą... Ja tez uwielbiam Capucino i lody:) Smacznego

Gość chińszczyzna jest paskudna
Mc Donald 's jest pyszny(Pikantny kurczakburger) i co że niezdrowy wszystko jest dla ludzi (ale trzeba zachować umiar) a w KFC nigdy nie byłam więc nie mogę się wypowiedzieć:( a ta cała chińszczyzna :bleeeeee . raz wybrałam się z bratem do restauracji chińskiej przed knajpą ,, ZŁOTY SMOK " widziałam chińczyka , który dłubał w nosie i to co wyciągnął z nosa na palcu wycierał o śmietnik, po czym wrócił do kuchni . chińszczyzna jest paskudna :P Jak niedawno leciała Magda Gessler to była w chińskiej restauracji i pytała się gościa (właściciela) co najbardziej lubi jeść , przyrządzać i podawać gościom , a on na to :,, Psyy" o taak, chińszczyzna jest po prostu, pycha, szczególnie jakby coś zostało na palcu ...DELICJE :)))

czy aż tak pyszne to nie wiem lubie maca zjesc le tylko jak jestem w podrózy kfc nie lubie wcale

Gość eeertrg
w macu jadają tylko grube leniwe pasztety, którym nie chce się samemu zrobić obiadu, żal mi was...

Gość wyblakłe twarze
Ja uwielbiam McDonalds, najbardziej lubie mcwrappy. cheeseburgery, bigmac, shake truskawkowy i mcflurry :P

Gość pemerna
ja wiem że to żarcie jest gówniane ale kocham je :P kurwa cheeseburgery są tak pyszne! albo kurczakburger i ten sos ostry no kurwa niebo!! ja pierdole jakie ja mam szczęście że nie tyję bo byłabym takim spaślakiem że to nieporozumienie :o

Gość przystojny kamil z kielc
gardze kobietami ktore jadają przynamniej 2x w tygodniu mc donalda

Nawet się nigdy nie zastanawiałam nad tym czy to jest pyszne, od czasów dzieciństwa nie jadam w takich miejscach w ogóle. Może od czasu do czasu owocojogurt ale baaaaardzo sporadycznie. Syf i tyle w dodatku cała masa kalorii.

Gość a farbowalas Castingiem Loreal
rzadko kiedy to jadam,to swinstwo i tak naprawde ludzie co to jedza czesto za X lat beda plakac,ze byli tak glupi,ze tam sie zywili..choroby jelit,raki,etc... wole zjesc domowy obiad,albo nawet w Pizzy Hut szkoda kasy na tak smieciowe zarcie

Gość Wnuk Ubeka
Jestem ciekawe wyglądu i zapachu waszego kału po stołowaniu się w tej świątyni imperializmu.

Gość olllaboggga
mc donald - smaczne żarcie? to jakiś żart. przecież to w ogóle nie nadaje się do jedzenia i zaparcia oraz gazy się po tym robią i w ogóle we wszystkich tego typu lokalach panuje taki specyficzny słodkawy zapaszek - unoszące sie opary konserwantów + nadpsute niby-mięso + te pierdy z wc? dzieci teraz nie wiedzą jak może smakować prawdziwy kotlet z prawdziwej świnki, mniam, a zachwycają się tym śmierdzącym plastikowym scierwem, bleeeee

Gość olllaboggga
i dotyczy to wszystkich fastfoodów, które wydają się smaczne, bo zawierają dużo tłuszczu i cukru, więc mózg wariuje, żołądek i kiszki niestety też bleeeeeeeeeeeeee i rzyggggggggggggggg fastfoody powinny być pod kontrolą tak jak woda i fajki - poniżej 18 lat nie wolno!!!! a i potem tylko na "receptę" ale cóż, kasa, kasa, kasa i ludobójstwo

Ja mam 176 wzrostu waze 55 kg i jem w macu przynajmniej dwa razy w tygodniu, mam swietna kondycje nie mam zadnych gazow, zaparc ani ni, jedynie pic mi sie bardzo chce ale po takiej dawce soli to normalnej. ja tez koszam maca i na sama mysl o "czisach" robie sie glodna. narobiliscie mi smaka na noc. Moj M. wraca za 20 minut z pracy i przyjezdza kolo maca wiec ja juz sie ciesze