Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona:DDDDDDDD

Dziś ubrałam się w krótką spodniczkę a faceci zwariowali...

Polecane posty

Gość no taka prawda
właśnie dlatego ja >>>> masz 100% racji. Szkoda, że tak mało kobiet ma choćby szczątkowe poczucie własnej godności :O

właśnie dlatego ja dlatego nie pojmuję, jak można się cieszyć, że znalazło się poklask u stada burunów. Faktycznie trzeba być mega zakompleksionym Nie pojmujesz, bo masz niskie IQ i jesteś gównianym Polaczkiem wiecznie niezadowolonym z życia. Z niczego nie potrafisz się cieszyć i traktować z przymrużeniem oka. Zapowiadał się fajny temat, to weszła banda sfrustrowanych malkontentów i zaczęła narzekać. Tym się różnią polacy od ludzi. Banda wrednych buraków.

Gość barrakudaa.
Jeta1 masz 32 lata i jestes mezczyzna? rozumiem, ze jestes na misji...? :D I zauroczyles sie pewna kobieta ?

no taka prawda właśnie dlatego ja >>>> masz 100% racji. Szkoda, że tak mało kobiet ma choćby szczątkowe poczucie własnej godności Pewnie masz na myśli siebie, że pisząc takie głupoty pozbawiasz się reszty godności?

Gość no taka prawda
równie bezczelni jak Polacy są jeszcze chyba tylko kolesie z południowej Europy. Jezu, tak normalnie idzie ocipieć z tymi kretynami :O Brawo biją, numery telefonu na chama wciskają, wiecznie by drinki stawiali, szok :O

Gość assssssssssssssssa
a ja mam piekna pupe wsparta na pieknych nogach i to ejst dopiero frajda jak widza mnie nawet w spodniach:D

Gość ty kindybałek
nie zrozumiesz w czym rzecz, twoja buraczana natura ci na to nie pozwala :O

Gość barrakudaa.
ci z poludniowej Europy to dzentelmeni w porownaniu do Arabow Z tymi to jest dopiero masakra..:D noc coz taka kultura

Gość barrakudaa.
no wlasnie skad tyle agresji w ludziach na tym forum?

na mnie zawsze sie gapia czy to mam spodniczke czy sukienke czy spodnie.

Gość ty kindybałek
nie znam płci ale jak jesteś babą, to musisz mieć ogromne kompleksy skoro to dla ciebie radocha jak obetnie cie i "skomplementuje" stado roboli, ktrórzy - i tu cie zmartwie - gwiżdżą na wszystko co na drzewo nie spiehdala, a jak jesteś facetem, to nie rozumiesz o co chodzi, bo pewnie jesteś jednym z tych prymitywnych troglodytów :O Jakby nie było - morda w kubeł i nie bulgocz.

mam wrazenie, ze Polki (nie wszystkie) za wszelka cene szukaja poklasku... potwierdzenia swej atrakcyjnosci... szkoda, ze robia to w tak beznadziejny sposob chwalac sie tym naokolo

ty kindybałek nie zrozumiesz w czym rzecz, twoja buraczana natura ci na to nie pozwala To właśnie ty debilu nie rozumiesz.

elsa i inne... gapia sie na was ,bo jestesmy wzrokowcami... na wszystko sie gapimy... mysle, ze lekka przesada - na pewno nie wszyscy i nie zawsze sie na Was gapia :P

Gość ty kindybałek
Jak w domu chłop komplementów i miłego słowa skąpi, to lecą na te ochłapy od byle kogo :O

Gość ty kindybałek
debilem jesteś ty, dlatego powtarzam - morda w kubeł.

Gość barrakudaa.
Jeta cos ci powiem :D Jak na inteligentnego 32 letniego pilota z 3 jezykami (za jakiego sie podales) marnujesz cos za duzo czasu na kafe..;)

ty kindybałek nie znam płci ale jak jesteś babą, to musisz mieć ogromne kompleksy skoro to dla ciebie radocha jak obetnie cie i "skomplementuje" stado roboli, ktrórzy - i tu cie zmartwie - gwiżdżą na wszystko co na drzewo nie spiehdala, a jak jesteś facetem, to nie rozumiesz o co chodzi, bo pewnie jesteś jednym z tych prymitywnych troglodytów Jakby nie było - morda w kubeł i nie bulgocz. Downie o IQ

Gość ty kindybałek
dawn to przy tobie intelektualista, krowa kupo.

a myslisz, ze jakie lepsze zajecia mamy na dyzurach? zazwyczaj za wiele sie tu nie dzieje... ale jeszcze tydzien i do domu!!!!!!!! :D

Gość ty kindybałek
dawn to przy tobie intelektualista, krowia kupo :O

Kindybałek = Piczekson = Facet 28 = po_prostu_adrian = zdetronizowany facet MITOMAN Ty je uparty

Sztama Ta k**wa Kindybałek to ten psychol MITOMAN Tak sztama, to ta raszpla, co ją za wieloryba biora na plaży. A rodzice nią straszą dzieci :D

Gość ty kindybałek
to jakiś koorewski pomiot :O

do "ty kindybałek" moglbys nie obrazac ludzi dotknietych zespolem downa... to nie karta przetargowa... jakim prawem uzywasz ich do obrazania jakiegos typka?

Gość barrakudaa.
a pomyslalyscie, ze to moze prowokacja i autorka siedzi za monitorem i ma ubaw, ze zalozyla taki cieszacy sie popularnosci topik, na ktorym inne baby staraja sie dowiesc, ze: 1. albo sa atrakcyjniejsze 2. albo inteligentnijesze, no bo jak mozna sie cieszyc z oznakow zadowolenia jaskiniowcow :D

Sztama Kindybałek = Piczekson = Facet 28 = po_prostu_adrian = zdetronizowany facet Chyba cię debilko popierdoliło :O Łatwo z mojego nicka wywnioskować inny nick.