Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanaPrzezMęża

jak (czym)karmiać 4 miesięczniaka?

Polecane posty

Gość kochanaPrzezMęża

dziewczyny, proszę doradzcie.Dziś spalił na panewce mój plan dawania małej tej kaszki ryżowej Bobovity z banankiem, dodałam zaledwie 2 łyżeczki do mleczka(ma nutramigen) a ona zaczęła to wypluwać, płakać, parę razy próbowałam i nici..dziś ciągnę więc dalej na nutritinie bo mała ma go od dawna na ulewanie ale teraz chciałam przejsc na coś mocniejszego bo zauważyłam,że chyba się nie najada ostatnio skoro nawet co 1,5 godziny jest głodna gdzie wcześniej jadła co 3.Czy mogę jej podawać jakiś bezmakowy kleik ryżowy?jeśli tak to ile na początek, jakie dawkowanie, czy do każdej butli pewna ilość?boję sie o jej malutki brzuszek, który do tej pory nieraz ma kolki...doradzcie czym ją nakarmiać by nie przeciążyć i co się daje takiemu dziecku?Lapia jeśli tu jesteś to proszę poradż bo wiem,że u ciebie też Bobovita z bananem nie wypaliła.Dzięki.

Witaj,moja Jula jest na bebilon pepti (ma skaze bialkowa) i zaczynalam od kaszki jablkowej... Mala jadla,az jej sie uszy trzesly :)

Gość babuszka.....
4 miesiace ma dziecko tak? miewa jeszcze kolki tak? a Ty dajesz bobovite z bananem! gratuluje. po co wy te kaszki smakowe z cukrem dzieciom dajecie!!!??? bezmaskowe jesli juz, a u alergika (bo dlatego ma nutramigen) w ogole od bezsmakowych sie zaczyna jesli juz kaszek. a kaszki nie sa obowiazkowym daniem niemowlecie, to tuczace zapychacze jedynie

Gość kochanaPrzezMęża
Babuszka masz racje, nie chciałam jej tym paść , jedynie wypróbowac i okazało się,ze nie chce tego...a są kaszki bezmakowe?gdzie moge je dostać?to taki kleik ryżowy tak?i ile tego dodawać do mleka?jejku, trudne to dla mnie, to moja pierwsza dzidzia, a co do jabłkowej to ona jest chyba dopiero po 6 miesiącu jak widziałam na opakowaniu-pisało jabłko-gruszka po 6 miesiącu.