Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raniona siekierą

bardzo mocno przeciełam palec

Polecane posty

Gość raniona siekierą

a raczej konkretnie drasnęłam w niego siekierą. bardzo mi z niego krwawi, narazie mam plaster ale boli i przecieka, czy mozna po paru godzinach jechac na szycie czy powinnan jak najszybciej bo im wczesniej tym lepiej, jak to jest?

Gość ło Matko Boska czestochowska
jechac na szycie jak najszybciej biedna przytule cie

Odkaziłaś skaleczenie spirytusem lub chociaż wodą ? To ważne. Ciasno owiń palec bandażem lub plastrem i trzymaj rękę w górze dopóki nie przestanie krwawić.

Gość raniona siekierą
problem w tym ze nie mam jak na tą izbe przyjęć jechac, bo boje się sama jechac, tzn mam na mysli prowadzic samochod, wiec czekam na mojego chłopaka bo jest ratownikiem medycznym wiec licze ze jak przyjedzie i zrobi mi konkretny opatrunek to uniknę szycia, a tak to mama mi tylko przykleiła plaster tak jak umiała, problem w tym ze moj chłopak przynajmniej do 20 w pracy będzie i jak narazie nie odbieraode mnie telefonu, a nie chce dzwonic 20 razy do niego bo nie lubie cyrkowac na swoim punkcie

Gość raniona siekierą
wodą zimną obmyłam, chyba juz mniej przecieka :)

Gość orzeu.
nasmaruj rane sperma byka a zagoi sie w 5 minut

Gość ja kiedys tez sobie przecielam
palec jak chcialam jablko w sokowirówce popchnac bo nie chcialo dalej isc i byl sok z krwi, marchwi i jablek:O nie mialam pół paznokcia, pół opuszka ale palec mi sie zrósl jakos, nie jechalam na pogotowie ale bolalo jak cholera, do tej pory( a minely juz jakies 2lata) boli mnie ten nerw jak sie uderze w niego:O wspolczuje Ci bo wiem jak to boli:O