Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sellalau

maturrkaaa.......

Polecane posty

Gość sellalau

cześć! podpowiedzcie mi na jaki kierunek (przyszłosciowy) mogę iść z maturką z: polski pds (liczę na ok.45-50%) ang pds ( myślę, że ok. 40-45%) mat pds (hm.. 60%, może 70) fizyka pds ( 35-40%) geografia pds (liczę na około 55%) co myślicie??

Gość senque
hm.. gospodarka przestrzenna na politechnice? dobry, 'zarobkowy' kierunek, ale z taką matmą i fizą do wawy nie startuj... może lublinm łódź.... albo jakiś uniwersytet przyrodniczy czy coś...

Gość matóóóórka
ja z probnych mialam polak (30%, 42%, 53%-byly 3 matury) matma (40%, 70%) niemiec (40%) biola pds (40%, 28%) :O

Gość 4et45y56
hej. ja z próbnych miałam: -polski pds-88& -matma pds-52% -angielski pds- 64% -wos rozszrz-54% boje sie,że sie nie dostane na dzienne studia:-O

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe
ja nie idę na studia:D idę chyba do szkoły policealnej, nie trzeba skończyć studiów być dobrze zarabiać :)

Gość gyjuyti
wiem, ale jak sie ktos dobrze uczy w sredniej szkole, to szkoda by było żyeby nie poszedł na studia... np. z mojej klasy to osoby które nie podchadza do matury, nie chodziły do szkoły, piły i wagarowały ida do szkoły policealnej- to wyobraz sobie jaki tam musi byc poziom:-O

no fakt :O obraz nędzy i rozpaczy:( pewnie to burdel... kiła i mogiła xD

Gość gyjuyti
nie mowie ,że tak wszedzie jest... przeciez tam tez zdarzaja sie zdolni. ale z mojej klasy to tragedia mówie wam:-O rozszerzyc ułamka nie potrafia:-O

przecież student to ktoś lepszy od zwykłego szaraka ze szkoły policealnej

Gość gyjuyti
nie mysle tak, np. technik farmaceutyczny, technik optyk itp- to sa zawody, gdzie mozna w szkole policealnej kogos zdolnego spotkac. ale technik hotelarstwa czy technik administracji- jak widze jakie tumany sie wybieraja to sie zastanawiam:-O

Gość Antekkk
Najobrzydliwsza Panna na Kafe przecież student to ktoś lepszy od zwykłego szaraka ze szkoły policealnej tak, bo zeby sie dostac na studia dobre to musisz miec zdana mature, na jakiekolwiek studia zeby sie dostac- musisz miec mature, a do szkoły policealnej nie wymagaja matury- wiec jak chodza tam ludzie nie potrafiacy zdac polskiego czy matmy na 30%, to pozdro dla ciebie, pewnie tam chodzisz:D

"przecież student to ktoś lepszy od zwykłego szaraka ze szkoły policealnej" że niby dlaczego? wiele osób które znam i pokończyły takie szkoły, bądź tylko "zawodówki", są bardziej obrotne, mniej glapkowante niż te które ukończyły jakieś tam śmieszne studia z zarządzania czy ekonomii i są magistrami. 🖐️

Gość Antekkk
takie szkoły sa po to,żeby absolwenci bez matury nie mieli poczucia ze i tak i tak beda zamiatac ulice:)z wyjatkiem tych zawodów, któe wymienił ktos wyzej, farmaceuta, optyk, dziekuje, pozdrawiam:)

Gość Antekkk
śledź w puszce "przecież student to ktoś lepszy od zwykłego szaraka ze szkoły policealnej" że niby dlaczego? wiele osób które znam i pokończyły takie szkoły, bądź tylko "zawodówki", są bardziej obrotne, mniej glapkowante niż te które ukończyły jakieś tam śmieszne studia z zarządzania czy ekonomii i są magistrami. nawet zawodówka jest lepsza od szkoły policealnej.

Antekkk nie chodze, ale mam zamiar :O czytac nie umiesz? jak Ty mnie dobrze znasz, jak ty wszystko o mnie wiesz:)

Gość kurkkka mała
oj byłam w szkole policealnej, miałam mature, ale poszłam na technika prac biurowych, bo nie chciałam z miasta wyjezdzac. Tragedia, niski poziom, nauka żadna, a ludzie nie przykładali sie, wiekszosc bez matury, ale "co to nie oni"... Wspominam zle. Dopiero jak był egzamin zawodowy, to troche przekosiło... A pracy po tym nie miałam, wysłałam kilkadziesiat CV dziennie i nic. Poszłam na logistykę i pracę dostałam w firmie transportowej jeszcze w trakcie studiów.

Gość Antekkk
Najobrzydliwsza Panna na Kafe Antekkk nie chodze, ale mam zamiar czytac nie umiesz? jak Ty mnie dobrze znasz, jak ty wszystko o mnie wiesz Wiem tyle,że pewnie masz problemy z matura, a chcesz jakas szkołe skonczyc:) Jak ktos jest zdolny to mu nawet przez mysl nie przejdzie szkoła policealna:)

Gość ij;ohohohihfdohg
co sie dziwic takiej stechlej wiesniaczce. z kibla sie nie nauczyła korzystać, to co dopiero nauka w szkole..

Gość ij;ohohohihfdohg
żeby tylko problemu z maturą miała.. ona ma problem z wypróżnianiem się i nie potrafi z toalety korzystać. sra po doniczkach..

udupiłeś mnie tymi słowami :<

Gość ij;ohohohihfdohg
"takie szkoły sa po to,żeby absolwenci bez matury nie mieli poczucia ze i tak i tak beda zamiatac ulice z wyjatkiem tych zawodów, któe wymienił ktos wyzej, farmaceuta, optyk, dziekuje, pozdrawiam" ale wyrażaj sie dokladniej, bo po szkole policealnej to zadnym optykiem czy farmaceuta sie nie bedzie, do tego sa studia potrzebne :o

Gość sellalau
taakk.. tylko, że to co piszecie nie jest odpowiedzią na moje pytanie... może mi ktoś podpowiedzieć??