Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sztama

Mój topic.

Polecane posty

Gość IMO13757
W jednym się z Tobą zgodzę 'subtelny projekcie' stopka Sztamy tutaj pasuje...

Sztama nas łączy... Ja nie jestem tak dufny by twierdzić, iż hipokryzja mnie nie dotyczy. Co, rozmowa z facetem już Cię nie kręci IMO? Dziękuję bardzo za taki raj, lepiej już nie żyć

Bo IMO nie lubi jak ktoś jest inteligentniejszy od niego. Gubi sie, nie wie co pisac, wiec zaczynaja sie z jego strony bezsensowne głupie gadki. Ja nie mam pojecia co 3mało tych ludzi przy zyciu, ja bym sie zabiła po tygodniu:/

Gość IMO13757
To jest raczej przerzucanie się hipokryzją i oskarżeniami. Rozmowa? Być może, ale bardzo jałowa. Co masz na celu przez podkreślenie, że jesteś MĘŻCZYZNĄ? Jakieś przywileje o których nie wiem, czy zwykła próba zaznaczenia "swojego" terytorium? PS. Nie zdziwiłbym się jakbyście ze Sztamą byli tą sama osobą...

Gość IMO13757
O trzy grosze Sztamy. Czyżbyś się kreowała na inteligentke?

Kiedys czytałam na necie urywek wspomnien jednego z więźniów obozu. Opisywał w nim historie współwięźnia, który pracował przy wyładowywaniu ludzkich zwłok z wagonów. Otwierali drzwi wagonu, a z niego wysypywały się poobcinane palce nóg i rąk, odrąbane podczas zamykania drzwi. Ludzie jeszcze ledwo żywi przygnieceni zwłokami umarłych. Wyrzucali z wagonów jak podarte ciuchy. Zwłoki ze zmasakrowanymi twarzmi, wydłubanymi oczami, połamanymi szczękami, bez nóg i rąk, otwarte ropiejące rany..

IMO, rozmawiaj jak człowiek, nie chce mi sie bawic z toba w te gierki

Ale fakt jestem trochę nie fair, Ty Sztama pewnie wiesz o co chodzi. No trudno. Mi by wystarczyła sama świadomość tego co może być TAM. No, ale na początku jej nie miano a potem nie wierzono, przecież żyli w XX wieku w środku Europy. Ale przeżywali tylko Ci najsilniesi, może o to chodzi, wolę przetrwania mieli tylko oni. My nie

Gość IMO13757
Sztama - mam nadzieję, że jesteś świadoma iż Twoja stopka także tyczy się Ciebie.

🖐️ trochę nie w temacie jestem widzę ale i tak odważę się zapytać: Co robicie o tak późnej porze i co slychać? :)

Gość IMO13757
Starają udowodnić mi że jestem idiotą poprzez hipokryzję i wzajemne klepanie się po dupach.

Tak, rozładunek to pokazywał. Ale to było takie "patrzenie na grób" i można było tylko się domyślać co tam się działo. Tak, obszczywam swoje terytorium. Po prostu wyczuwam pewną zmianę, nie mówię o banalnych i narzucających się samych przez się przesłankach, ale o czymś więcej. Może to tylko wrażenie

IMO, nie chodzi o idiote, tylko o to, ze taki chcesz byc super inteligentny, rzucisz kilka bezsensownych zdań, nie wiadomo do czego, ale na jakis konkretny temat porozmawiac jak widac nie potrafisz.

Nie wiem dlaczego, ale ja zawsze bardzo przezywam jak czytam o tym wszystkim... W ogóle jestem potwornie na to wszystko wrazliwa, nie potrafie do tego podejsc z obojętnością..Wzbudza tu u mnie ogromne emocje..

ah to jeśli nie macie nic przeciwko to popieprzę sobie z Wami, ok? :P tylko wbijcie mnie w temat jakoś :D

Gość IMO13757
Sztama - pokaz mi palcem GDZIE o sobie powiedziałem, że jestem super inteligentny. Jaki konkretny temat? Przyszedł 'Kultura' zarzucił mi monotematyczność i hipokryzję po czym zaczął flirtować z laskami, czyli to samo co monotematycznie robię ja i mi podobni - jakże oryginalnie... A o czym chcesz rozmawiać? A w ogóle potrafisz rozmawiać bez dopieprzania się? Jeśli tak, to śmiało.

IMO to taki wypierdek, nie porozmawia jak człowiek tylko zaczepia jak szczeniak, a na dodatek pierdoli od rzeczy

Mysia, zapraszamy. "Sztama - pokaz mi palcem GDZIE o sobie powiedziałem, że jestem super inteligentny." Nie napisałes, ale chcesz, zeby tak o tobie myślano. "Jaki konkretny temat? Przyszedł 'Kultura' zarzucił mi monotematyczność i hipokryzję po czym zaczął flirtować z laskami, czyli to samo co monotematycznie robię ja i mi podobni - jakże oryginalnie..." To co robisz Ty, a to co robi Kultura to dwie zupełnie inne rzeczy.

Gość IMO13757
Kultura - raczej czuję się skołowany, bo żadne z nas widocznej przewagi w 'dyskusji' nie zyskuje. Ot troje hipokrytów, każde uważające się za lepsze prowadzących miałką rozmowę...

IMO, np. napisałes w którymś z tematów, że należe do grona emerytów/rencistów kafe, którzy obejść sie bez forum nie mogą. I kto tu jest hipokrytą? Ty! Zarzucasz mi coś, co sam robisz.

Gość IMO13757
Sztama "Nie napisałes, ale chcesz, zeby tak o tobie myślano." Czy to nie ty niedawno zarzuciłaś mi pseudopsychologię? Patrz swoja stopka. "To co robisz Ty, a to co robi Kultura to dwie zupełnie inne rzeczy." Gdzie? Ja gupi - ty mi wskazać palcem.

No Kultura zdecydowanie sie wybija w gadce z toba, bo nie głupieje jak ty.

Gość IMO13757
Sztama "IMO, np. napisałes w którymś z tematów, że należe do grona emerytów/rencistów kafe, którzy obejść sie bez forum nie mogą." Co Ty pieprzysz?

IMO:Czemu tak Cię razi to co zostało przeze mnie napisane? Jasne, Mysia:) Dlatego ja często nie czytam i nie oglądam, czasem za dużo o tym myślę i jest nieciekawie. Wolę wiedzieć ogólnie, statystycznie, sucho, laboratoryjnie bo tak łatwiej. Ogólnie łatwo mnie słowem zranić, nawet tu na kafe, co jest głupie i wstydzę się tego. I stąd to wszystko, rozumiesz już IMO?

Gość IMO13757
Sztama "No Kultura zdecydowanie sie wybija w gadce z toba, bo nie głupieje jak ty." Fascynujące. Nie głupieje? Czyli? Pomóż bo Cie nie rozumiem - tak mało inteligentny jestem.

Cholera wie, Sztama czy nie głupieję. A nawet jak nie to myślę, że lepiej zgłupieć, to ludzkie bardziej Dobra znowu zaczynam od rzeczy mówić, znaczy wg mnie do rzeczy, ale to nie ma znaczenia