Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boidudka

kłucie po prawej stronie

Polecane posty

Gość boidudka

w 4 miesiacu ciazy - czy to niebezpieczne?

Gość boidudka
od kilku godzin co jakis czas łapie mnie taki skurcz po prawej stronie, wydaje mi sie ze w okolicy jajnika. jest dosc bolesny. wczesniej takich nie mialam

Gość ncfywecnyrwopyr
A masz podwyższona temp., nudności? Może to atak wyrosta robaczkowego?

Gość boidudka
nie mam temperatury ani nudnosci

Gość boidudka
mógłby ktos odpisac?i cos ostatnio kreci mi sie w glowie....czy to kłucie po prawej stronie moze byc objawem powiekszajacej sie macicy?

ja tak mialam odkad powiekszyl mi sie brzuch (w moim przypadku ok 6-7 miesiac) do samego konca ciazy. Lekarz kazal mi sie nie martwic, bo wszystko bylo prawidlowo. Czasem bol byl baardzo uciazliwy, taki jakby skurcz jajnika, tak że az musialam sie lekko zgiac, bo czulam takie 'ciagniecie'. Zazwyczaj mialam tak, gdy zbyt szybko szlam, bylam przemeczona. Czasem po prostu chwytal mnie taki bol ale pozniej ustepowal. Czasem bol byl dosc ostry, dlatego sie wystraszylam, bylam u kilku lekarzy na konsultacji, jednak kazdy mowil, ze po prostu niektore kobiety tak maja. Jesli z dzidzia wszystko ok, nie plamisz ani nic, to nie masz sie co martwic. Pamietaj i regularnych wizytach, badaniach, i nasteppnym razem zglos to swojemu ginekologowi, niech on sam Cie najlepiej uspokoi :)

Mnie również czasem kłuje po prawej stronie ale nie jajnik tylko wyżej. Mam wrażenie, ze to zwykła kolka. Mam tez czasem dziwne uczucie jakby pieczenia, kłucia w dole brzucha. Co to moze byc? Czyżby powiekszająca się macica? A może skóra?