Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nieatrakcyjna

Durne pytanie, ale zastanawia mnie to.

Polecane posty

Gość już nieatrakcyjna
lubellka kieruje do ciebie to samo pytanie co dwa moje posty wyzej do cytryny. czy psychicznie cos sie zadziało?

Gość .......Cytryna
"już nieatrakcyjna" Rozstałam się z facet z którym byłam w toksycznym związku, przez to rozstanie nabawiłam się depresji ale jest już lepiej niż kiedyś, mimo wszystko czuje dalej jakiś ciągły dół i przyznam się szczerze że poprawiłoby mi humor gdyby chociaż jakiś obcy facet na ulicy się po prostu do mnie uśmiechnął.

Gość oj_tak_mimochodem
bo oglądamy się za tym co natychmiastowo wpada w oko ! megajasny blond to jest właśnie to ! łatwo przyszło, łatwo poszło - refleksja przychodzi później dlatego tyle z Was - atrakcyjnych - jest samych, lub spotyka się z pasikonikami

Gość lubellkaaa
u mnie to od kilku lat jest jedna wielka masakra w życiu osobistym :/ ale to nie wpływa na moją fizyczność przynajmniej tak mi się wydaje.

Gość co prawda 0/10
to jak masz zamiar rzucic to rzucaj jak najszybciej, po co tracic czas :classic_cool: a wydaje mi sie, ze wewnetrzna energia dodaje uroku kazdemu, wiec pewnie to pomoze jak sie balastu pozbedziesz :classic_cool: :D

Gość już nieatrakcyjna
oj_tak_mimochodem -> wyciagasz jakies masakrycznien głebokie wnioski, ni wiem "o co ho" lubellka -> a mi sie wydaje ze to jednak wpływa. ja od 18 roku zycia walcze z depresja i nerwica, ale jestem nieugieta, wiec bywa czasami bardzo dobrze. a czasami bardzo zle... ale zauwazyłam, ze wszelkie gorsze okresy sie odciskaja na twarzy, zwłasza ze w naszym wieku do tego dochodza poczatki starzenia ;) ale pamietajmy ze jest mnóstwo megaatrakcyjnych starszych od nas kobiet. wiec ja stawiam na psychike. co prawda 0/10 -> nie tak łatwo tak od razu ;) :P wciaz sie waham czy mi to doda "wewnetrznej energii" (na to licze..) czy moze mnie położy na łopatki. ale fakt faktem ze, za przeproszeniem, mój obecny to balast psychiczny fizyczny i finansowy, bleee :(

Gość robinson wydm.
starość durne baby starość :D nie zwalajcie na psychikę tylko na wiek bo żadna 30 nie jest atrakcyjna no chyba że słuchacie tych 20 latków co sie jarają starymi babami :D:D:D nie ma nic piękniejszego niż zgrabne ciało młodej dwudziestki i jędrna buźka. trzeba spojrzeć prawdzie w oczy to se newrati

Gość robinson a ty ile masz lat sta
ruchu?

Gość już nieatrakcyjna
tak, 25 lat: STAROŚĆ. głupek :)

Gość hannelora van bach
moja mama powiedziała mi ostatnio, ze przezroczysta poczuła sie koło 40, a ma 54. wg mnie super wyglada, choc wiadomo ze faceci na nia nie leca, wiadomix... no ale mi jednak tez naście lat zostało do 40, a czuje sie tak sobie. mysle ze to moje smutne i wiecznie niezadowolone wnetrze i skonnosc do mysli ostatecznych, bo mama jest radosna osoba.

Gość mamcia zuzieńki
nie czujcie sie zle, pieśćcie swoje ciała (w sensie w łazience, masazem itp) i bedzie git