Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkaaaaaaa

Mój chłopak mnie uderzyłl

Polecane posty

Gość katarzynkaaaaaaa

Podejrzewam ,ze jest pozbawiony empatii . Gdy chcialam z nim zerwac bo mnie zle traktowal uderzyl mnie w samochodzie . Ciągle traktuje mnie z gory bo jest bardzo bogaty wysmiewa sie z wszystkich wokoło uważa sie za lepszego .wszystko jest podporzadkowane jego planom . Są momenty gdy jestesmy w domu jest cudowny wspanialy robi wszystko co mu kaze gotuje mi jedzie do sklepu spelnia moje zachcianki . ale gdy jestesmy gdzies na miescie popisuje sie przed ludzmi co to on nie jest zachowuje sie wtedy jakby mnie sie wstydzil . Niechce nigdzie wychodzic jakby cos ukrywal przedemna a na dodatek ciągle kłamie a gdy jakies kłamstwo wyjdzie na jaw nic sobie z tego nie robi tylko sie cieszy . Podejrzewam ,ze ma skłonnosci psychopatyczne ma takze ogromny pociag seksualny . Jest bardzo inteligentny i rpzebiegly . Ma tez obsesje na punkcie swojego wygladu ciagle przeglada sie w lustrze . Oglada swoja wielka lape jeydyi na mikrodermabrazje chodzi na solarium i do kosmetyczki . Chce sie z nim rozstac ale boje sie jego reakcji ,ze przyjedzie i znowu bedzie mnie zmuszal zebym nie odchodzila . Chce sie z nim rozstac ale wiem ze on tak latwo nie odpusci nie wiem co zrobic . Odkad go poynalam wszystko jest dziwne z wczesniejszymi partnerami dogadywalam sie swietnie z nim nie czuje takiej wiezi .

Gość misia2727
olej gnoja, facet ktory choc raz trzasnie kobiete to smiec, nie marnuj czasu na takie typy

Wex go zostaw, póxniej będzie juz tylko gorzej. Chłopak i tak widać zrył Ci psyche.:O

Gość katarzynkaaaaaaa
Latwo powiedziec zostaw jak on nie odpusci .

Gość katarzynkaaaaaaa
on ma takie napadz niekontrolowane dostaje bialej goraczki . wstydze sie ciagle ,ze cos zrobi i bedzie wstyd . A sa momentz gdz jest cudowny dba o mnie robi takie cudowne rzeczy nieprzewidzwalne . Odkad z nim jestem mam zrzta psychike.

Gość bdgtyuueb
No racja zrył Ci psychike. Co to znaczy, że będzie Cię zmuszał żebyś z nim była? Zrywasz z nim i tyle!! Niech się wścieka, prosi, blaga ale Ty bądź nieugięta! W przeciwnym razie nigdy się od niego nie uwolnisz! Powodzenia i szkoda życia na takiego dupka, który Cię bije i nie szanuje.

Gość katarzynkaaaaaaa
Boje sie ,ze bede potrzebowala pomocy psychologa . Po tym wszystkim

Gość Navya
idiota.. to co ,że jest bardzo bogaty? (zresztą wg mnie bardzo bogaty to jest milioner co najmniej) pieniądze rzecz nabyta..Nie daj się tak traktować jeśli nie chcesz z nim zrywac choć powinnaś moim zdaniem to przynajmniej jak ci czyms podpadnie traktuj go z dystansem . nie odzywaj się za często i nie spotykaj..

Gość Navya
poza tum facet co chodzi do solarium i kosmetyczki..dla mnie żal.pl.. facet powinien byc czysty i zadbany ,ale bez przesady