Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolalagooo98987556

Oni wszyscy zdardzaja!! was tez to czeka dziewczyny bez wyjatku!!

Polecane posty

Gość lolalagooo98987556

moj byly mnie zdradzal i to nie on pierwszy, bo przed nim 2 tez mnie w balona robila tylko w bardziej dziecinny sposób, od kiedy jestes sama i chodze po klubach w Warszawie i przez te 6 miesiecy poznalam wielu kolesi fajnych i mniej fajnych i co? wszyscy byli sami a jak sie potem okazywalo mieli dziewczyny .. byli podpici i wyrywali jak tylko mogli a jak potem kilku znalazlam na nk albo face to wszytko w związku ma status i z pannami fotki i podpisy np; z moja Olcia;*:* kur** takie smiecie wszyscy klamia zeby te ich dziewczyny wiedzialy z jakim gownem sie zadaja i co oni po nocach odwalaja to by padli.. moj byli mi powiedzial kiedys ze nie zna chlopaka co nie laduje swojej dziewczyny w bambuko moze nie kazdy robi to w formie sexu ale wlasnie takiego krecenia z inna pisania, spotykania sie i macania w klubach !! tak wiec nie wierzcie im dziewczyny .. przeglądajcie telefony smsy.. i nie dajcie się robic w bambuko tak jak ja sie dawalam kiedys!!

Gość biowax szampon
a może trafiałaś na takich frajerów po prostu... Ja nie uważam, że KAŻDY bez wyjątku zdradzi tylko dlatego, że ma ptaka w spodniach, kobiety też potrafią robić w chuja porządnych facetów, i co? Są ludzie z kompleksami, którzy zdradzają by się dowartościować i są tacy, którzy tego nie potrzebują, i tyle.

Gość lolalagooo98987556
ok nie kazdy zdradza w formie-sexu mowie o takich podrywaniu innych kobiet, kreceniu z nimi..pisaniu spotykaniu a ich panny o tym nie wiedza

Gość widziały gały co brały
jak ktoś szuka faceta w klubie, to chyba jest świadomy, że tak będzie?

Gość faceci to patologiczni
zdradzacze. jedyna forma ujazmienia ich, byłaby calkowita kastracja. kobiety rzadziej pozwalaja sobie na sok w bok :P podkresle to kolejny raz, kobieta kochana :P nie szuka, nie bladzi. a facetom im bardziej sie slodzi, tym szybciej i latwiej zdradzaja.prawda stara jak swiat :classic_cool:

jak sie w ''klubach'' chce poznac porzadnych facetow, to powodzenia :-) :-) Pozatym uogolnianie jest bezsensu, tak samo kobity zdradzaja jak i faceci.

Gość powaznie?!
chodzilas po klubach i spotykalas tam kretynow? niemozliwe! :D

Gość lolalagooo98987556
hehehe ale wy jestescie naiwni az mi was szkoda a co wy myslicie ze ten co jest w klubie to np nie chodzi do szkoly, nie chodzi do pracy i jaka jest roznica .. ze poznam go w pracy to co juz jest innym czlowiekiem bo poznalismy w kur* w pracy stalismy razem w croppie na kasie to co to taki juz nie zdradzi? hehe ta w dzien w pracy a w nocy do klubu oni wszyscy tam chodza bo taka moda no chyba ze macie na mysli jakis kolesi typu rasowa ciota okularki ksiazka i medytacja do 2 w nocy to taki moze i nie zdradzi bo nie okazji miec nie bedzie bo z kim? z książką >? ale gdyby tylko mial okazje to by to zrobil dziewczyny nie dajcie sie oszukiwac jeszcze dzis po kryjomu przejrzyjcie telefon waszych kolesi jestem pewna ze 50% z was cos znajdzie lipnego....... jak nei tel to archiwum gg itp... mnie moj rok robil w bambuko za plecami pisal z innymi i sie spotykal a ja bylam slepa!!

Gość ddusususu
Prawda. Moze nei wszyscy ,ale 3/4 zdradza :( A Wy naiwne we wszystko uwierzycie...

Gość biowax szampon
żal mi was, z takim podejściem facet na pewno Was zdradzi, bo jeśli nakręcacie się na to, zazdrością rujnujecie związek favet ma dosyć i zdradza, a w normalnym zdrowym związku wszystko funkcjonuje inaczej, z tym, że Wy się nie dowiecie jak, bo do normalnego związku potrzebne są dwie normalne i na związek gotowe osoby. A Wy dalej wmawiajcie, że pewnie zdradza...