Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa72

zapomniał

Polecane posty

Gość justa72

Mój mąż zapomniał o naszej rocznicy ślubu. Upiekłam tort, zrobiłam uroczysta kolację, a on tylko zapytał,, o a to dzisiaj?" Na początku było mi przykro, póżniej byłam wściekła. Mógł w sumie wyskoczyć do kwiaciarni i jakoś wyjść z twarzą z tej sytuacji.Co otym myślicie? potraktowałam to jako brak szacunku do mnie

Gość 333333x
a to wszystko dlatego że nie dałaś mu du.py podczas nocy poślubnej

Gość hhahahahahahahh
No baran. Chociaz asekuracyjnie moglas mu przypomniec pare dni temu.

Gość taka jakas
no to ze zapomniał to sie moze nic takiego nie stało ale jak sie juz dowiedział to mógł Ci np wiety kupic

Gość justa72
dzieci mu przypominały, ale on i tak uczcil to po swojemu( czyli nijak). Czasami sie zastanawiam czy mu w ogóle na mnie zalezy. Wie ze pewne święta czy rocznice sa dla mnie ważne, a potem dziwi się o co mi znów chodzi

Gość barabasz77
to dupek, rzuć go

mąż zpamoniał o rocznicy ślubu a dwa lata temu przyżekał że już się to nie powtóży.Jestem zdruzgotana powiedziałam mu żę nie jestem dla niego żoną tylko matką dzie ci gospodynią domową i kurwą bo żona ma święto czyli rocznicę ślubu a ja tego nie mam.Wykrzyczałam mu to o 19 myślałam że się ruszy i coś zrobi pojedzie po kwiaty albo chociaż pójdzie do ogrodu i nazrywa stokrotek a on tylko że jest zdruzgotany i nie wie jak on sobie z tym poradzi. cały czas o sobie a co ja mam powidzieć przepłakałam całą noc kwitki zerwał dopiero rano ale ja ich nie chcę a wydawało się że jesteśmy dobrym małżeństwem. Nie wiem co robić czy brak pamięci to dostateczny powód do rozwodu

mąż zpamoniał o rocznicy ślubu a dwa lata temu przyżekał że już się to nie powtóży.Jestem zdruzgotana powiedziałam mu żę nie jestem dla niego żoną tylko matką dzie ci gospodynią domową i kurwą bo żona ma święto czyli rocznicę ślubu a ja tego nie mam.Wykrzyczałam mu to o 19 myślałam że się ruszy i coś zrobi pojedzie po kwiaty albo chociaż pójdzie do ogrodu i nazrywa stokrotek a on tylko że jest zdruzgotany i nie wie jak on sobie z tym poradzi. cały czas o sobie a co ja mam powidzieć przepłakałam całą noc kwitki zerwał dopiero rano ale ja ich nie chcę a wydawało się że jesteśmy dobrym małżeństwem. Nie wiem co robić czy brak pamięci to dostateczny powód do rozwodu

nie bronie facetów ale oni już tak mają... nie pamiętają rocznic i jeszcze zastanawiają się o co kobietą chodzi facet inaczej patrzy na świat. oczko zrobiłaś awanturę facet przyniósł ci kwiaty a ty ich nie przyjęłaś dobrze rozumie? (faceci wolno myślą) więc jeśli tera nie przyjęłaś za rok na nic nie licz... niestety on to odbierze tak jakbyś nie doceniła jego dobrej woli.. dzień wcześniej pewnie pomyślał że to głupio tak po awanturze biegać do kwiaciarni i pomyślał że da ci kwiaty jak trochę nerwy opadną

Gość do facetów!
Wszystkie rocznice itp powinno się zapisywać w kalendarzu google, dzień wcześniej można dostać powiadomienie sms'em i uniknąć dzięki temu kłótni ze strony głupiej baby :classic_cool:

To była nasza 14 rocznica ślubu. Fakt teraz się stara , kiedy emocje opadły to wiem że mnie kocha, czasami stara się bez okazji ale zależy mi na takich chwilach tym bardziej że dwa dni wcześniej prosił mnie bym rozwaźyła i sprezentowała mu na starość moje zdjęcie w bieliźnie więc byłam przekonana że pamięta a wczoraj się przyznał że pamiętał ale miesiąc temu