Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o cesrake

cc w krakowie

Polecane posty

Gość pytanie o cesrake

orientuje sie ktoraj gdzoe w krakowie robia cc na zyczenie ???

Gość w szpitalu
robią

Gość mamaaaaaaa26
na ujastku - ale nieznam szczegółów - cos mi sie obiło jak tam leżałam

Gość pytanie o cesrake
to chyba oczywiste , chodzi mi konkretnie o ujastek i jak to wyglada cenowo . robila ktoras ?

Gość mamaaaaaaa26
niewiem dokładnie bo mój maluszek był pośladkowo wiec miałam odgórnie cc - poszukaj lekarza z stamtąd jakiegos i poszukaj info o nim - bo tak mysle najprościej - albo zapisz sie na badanie we czwartki mają taki dzień i powiedz wprost

Gość pytanie o cesrake
ciaze mi prowadzi jden z lekarzy z ujastka , wiec przy nastepnej wizycie zapytam. chcialam sie tylko dowiedziec jakiej kwoty sie spodziewac :) bo sam lekarz jest drogi za wizyte bierze 150 zl.

Gość pytanie o cesrake
zadna tam nie miala cc na zyczenie ??

Gość kjhgfry
mnie tez to interesuje

Gość Który lekarz z Uasjka Cię
prowadzi? Bo jest szansa, że jak chodzisz do niego na wizyty, to cc będzie bezpłatne, ale musisz zapytać go o to. Ja chodzę do doktora Juszczyka, płacę 180 za wizytę, pytałam czy cc będzie płatne, bo to szpital pół prywatny,ale powiedział, że jak już chodzę na wizyty to nie. Ale... mam wskazania do cc, więc jak nie masz, to się go po prostu zapytaj. Słyszałam o kwocie 5500, coś koło tego za życzeniowe cc, ale tak wiesz, jak przyjdziesz z przysłowiowej ulicy i nie masz tam lekarza.

Gość fasoleczka111
chodze do doktora jaworowskiego , jest zastepca ordynatora na ujastku.

Gość pytanie o cesrake
wpisalam innego nika, jak wyzej: chodze do dr jaworowskiego jest zastepca ordynatora na ujastku

Z tego co wiem o nim to on jest za cesarkami i nie robi problemu jeśli chcesz na życzenie. Nawet dał taki wywiad kiedyś, ze to jest wybór kobiety. Ale o cenie dokładnie to Ci nie powiem... Rozmawiałaś z nim o porodzie? Daleko masz jeszcze? Bo ja nie rozmawiałam, ale mam jeszcze tylko miesiąc i na ostatniej wizycie lekarz mi zaplanował cc, przy czym zapytałam o cenę i powiedział, ze nie płacę.

Gość pytanie o cesrake
jeszcze mam troche czasu , jestem w 4 miesiacu ale juz o tym mysle bo panicznie boje sie porodu . czy sie znajda u mnie jakies wskazania do cc to nie wiem dlatego pytam o cene. Za wizyte place 150 zl i kwota 5 tys mnie przerazila , przygotowana bylam raczej cos kolo 3 tys..

No to ja myślałam o 2000... I chociaż byłoby mnie stać na te 5500, to uważam, że kwota kosmiczna... To masz jeszcze czas. A może sobie zadzwonisz do nich na szpital i zapytaj anonimowo.

Gość pytanie o cesrake
wiesz mnie tez stac na 5500 i pewnie jak mi tyle powie to dam.... ale uwazam ze to stanowczo za duzo . mysle ze z dzwonieniem to nie wypali bo to przeciez lapowka dla lekarza ...... na nastepnej wizycie zapytam wprost , chcialam sie tylko zorientowac zeby z krzesla nie spasc :)

Dlaczego łapówka? Przecież cc na życzenie w prywatnych szpitalach to normalne.

Gość pytanie o cesrake
wszedzie na forach pisza ze to lapowka ;) ale moze masz racje . mam nadzieje ze mi zaspiewa 2000-2500 nie wiecej za cc . myslalam ze sie wypowiedza dziewczyny ktore robily cc wlasnie na ujastku.

No ja dopiero będę robiła. Może ktoś jeszcze coś napisze. Na razie!

Gość pytanie o cesrake
dzieki za informacje ;) poczekamy moze wlasnie ktos sie jeszcze wypowie :) i szczesliwego rozwiazania ci zycze :)

Gość ala5
i co z tą cc na życzenie ? u dr. Jaworowskiego ?