Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzikon

mam tragiczna cere, kto ze mną?

Polecane posty

Gość a ja2
ja mam męża :)

Gość ludzikon
ja mam przez to tez zepsuty charaker, najpierw był smutek płacz szukanie pomocy u innych, chorobliwa niesmialosci depresja teraz jest agresja nerwica i depresja, wyladowuje swoja frustracje na innych przez to co widze w lusterku i juz nie umiem inaczej chociaz nie daje mi to ulgi

Gość kamilan
polecam wam kursy organizowane przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo szeroki wybór szkoleń i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja akurat skorzystałem z kursu uwodzenia i jestem bardzo zadowolony z efektów :) byłem kompletnie zielony w sprawach kobiet, a teraz wszystko się zmieniło ;) jeśli ktoś jest zainteresowany to zajrzyjcie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość ludzikon
tak to na pewno twoja obiektywna ocena w ogole nie pachnie reklama :O

Gość Bo to zawsze trwa troche
Ja nie mam nikogo

Gość manekinyta
jaki krem na noc polecacie najmniej szkodliwy dla cery?

Gość dulcelocuraaa
ja jestem mega zdolowana dzisiaj mnie cos tak wzielo ;( tez macie tak ze czasem wasza cera wydaje sie w miare ok a czasami strasznie?? ja tak mam, wczoraj bylo dosc dobrze nawet wyszlam bez skrepowania a dzisiaj masakra i nie chodzi o zaden dodatkowy pryszcz bo ich wogole juz nie mam tylko wlasnie o te blizny i dziury nie wiem od czego to zalezy

Gość seraphina
Dziewczyny mam to samo, do tego wiecznie biały język popękane oczy wypryski na twarzy po lekturze o kandydozie przypominialam sobie o wiecznie zimnych rekach i nogach i wiecznie choruje moze to to?

Ja tez mam nie wesoło z cerą.Nadal pryszczy pare wyjdzie,tak do 10ciu,przebarwienia mam po nich,dołków nie mam,tylko na zatokach 2 wgłębienia. Mimo iż używam fluidu, to i tak mi to nie przykrywa;[ Na szczęście w czwartek idę do dermatologa dobrego ponoć i mam nadzieje,ze pomoże.2 miesiące czekałam na wizyte i sie doczekałam;p Najgorsze to,ze w pierwszą stronę musze pojechać bez tapety na twarzy.Nie wiele pomaga,ale bez niej czuje sie zle psychicznie;p Póki co kupilam sobie niedawno zel Contractubex i sie smaruje,bardziej on jest na wgłębienia,ale na przebarwienia też bo w składzie jest wyciąg z cebuli. Na wgłębienia mam wrażenie,ze ciut pomaga. I wągry też posiadam,sebum zbyt duzo sie wydziela...ale juz mam nadzieje,ze niedlugo szalone hormony sie uspokoją,jak nie dobrowolnie,to siłą;)

aaa!...moja siostra miala wągry,zlikwidowala je jakims scrubem z oriflame'a ,takim do calego ciała.Tez musze kupic i sprawdzic.Co 3 tyg sobie tak twarz traktuje nim. Gdybym miala wystarczajaco wiele kasy,to mysle ze juz dawno bym poszla na mikrodermabrazje by zlikwidowac slady...:(

Gość njsnx
ludzikon, peeling enzymatyczny ziaja nuno bedzie odpowiedni dla ciebie.

Swietny jest galvanizator z zelami, ktroym robi sie domowa jonoforeze. Tyle, ze jest to droga inwestycja, ale sie zwraca. Najlepiej niech sobie kupi matka, bo tez podnosi owal twarzy i wygladza zmarszczki. A corka moze go uzywac do oczyszczenia twarzy, na tradzik i blizny ;-)) Dziala swietnie jak sie go uzywa regularnie.

Trzeba potestowac. a na noc cos mocno odzywczego zeby pomoc skorze samej sie zregenerowac.

Domową mikrodermabrazję mozna zrobic samemu kupujac prosty krem nawilzajacy typu humektan lub iwostin sensitia i korund za pare zł na allegro.

Gość ludzikon
mam najpiekniejsza cere na swiecie

Gość ludzikon
podszyw

Kazdy zna podszywy

Gość ludzikon
i jeszcze te wyrzuty sumienia ze podklad dodatkowo niszczy cere wiec chce oszczedzc te dni kiedy musze sie nim mazac a wiec i w ogole wychodzenie z domu juz praktycznie nie wychodze z przyjemnosci tylko wtedy kiedy musze :(

Ja staram sie powoli przechodzic na mineralne kosmetyki.

Gość dulcelocuraaa
ja tak samo dzisiaj mam taka ochote wyjsc taka ladna pogoda kolezanki dzwonily zebym wyszla ale powiedzialam ze nie moge bo jestem chora a prawda jest taka ze wstydze sie tej cery bo dzisiaj naprawde wyglada strasznie :(

Gość ludzikon
też miałam wyjsc też skłamałam z tego samego powodu:( dzisiaj jest fatalnie cala czerwona twarz :/ a jak sobie pomysle o tym smierdzacym( nie , nie jest przeterminowany ani nic;p tylko juz mi ten zapach cholernie obrzydł) ciezkim podkładzie który mam nałozyc i który i tak po paru h ze mnie splynie to.. :(

Gość Delicious Papaya
Dziewczyny i ja do Was dołączę, mam podobnie zrytą psychę przez cerę - nie mam trądziku, ropne pryszcze rzadko, ale pozostałości typu blizny po dawnych wypryskach, spore przebarwienie (łączy się od warg nosowo-wargowych pod dolną wargę;/), zaczerwienienia, wągry... Normlanie wyglądam jedynie na skroniach i przy żuchwie, a z ogółu to najlepiej wygląda moje czoło. Na jesieni zamierzam poddać się mikrodermabrazji, a teraz jak zwykle od paru lat będę się tapetować:O Twarzy nie opalam od dawna, tak bardzo chciałabym po prostu rano wstać, umyć buzię, podkreślić rzęsy, oprószyć kości policzkowe różem i wyjść z domu, ale niestety to marzenia ściętej głowy:(

Gość Delicious Papaya
No i zapomniałam o tym, że oczywiście przetłuszcza mi się ten paszczak:( Po 2 - 3 już się błyszczy:O

A probowalyscie maseczki z ogorka? on bardzo wybiela a nie znam nikogo kogo by on podraznial

Bardzo dobrze ponoc matuje puder bambusowy i nie zapycha, jak skoncze ten co mam to sobie go kupie.

Gość ludzikon
tylko że moje ślady to juz nie przebarwienia po tradziku tylko słabe naczynka tradzik rózowaty i to w takim wieku :( a na to nie ma lekarstwa cos takiego http://www.przedukowany.pl/tradzik-rozowaty/ tylko ze na całej twarzy, skóra jakby wiecznie chora cienka wiecznie podrazniona :(

Sprobowac zawsze mozna :) albo z cytryny maska? tez mam naczynka. tryeba dbac by skora byla "spokojna" to najwazniejsze

Gość Delicious Papaya
Cytryna może podrażnic mocno skórę, próbowałam ostatnio na przebarwienie i bardzo ją wysuszyła;/ Ogórem działa podobno, ale jedynie taki gruntowy jest dobry, nie pryskany, więc ogórek z hipermarketu odpada