Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzikon

mam tragiczna cere, kto ze mną?

Polecane posty

Gość różnie zależy od samku samopo
np co tam jest marne? co sądzicie o ziaji ?

Gość xcsfcsfs
Hej! ja mam 22 i nadal to gówno. Pryszcze blizny, przebarwienia to norma. Szczegolnie na policzkach. Nie mam juz sil, dzis bylam u dobrego dermatologa. Bo juz nie wyrabiam. Przypisala mi tabletki Biseptol 960 i tabletki anty OC - 35. Chciala mi przypisac IZOTEK, ale go mozna brac dopiero na jesien. Za wizyte nic nie placilam. A twarz myje mydelkiem dla dzieci - bambino. Za wszystko zaplacilam 25 zl (2 opakowania Biseptolu i 3 opakowania OC 35).

Gość onaaaaaaaaaaaaaa.
ja mam takie przebarwienia, blizny i syfy że jak jestem bez podkładu to się sama się brzydzę w lusterku a najlepsze jest to że mam 30 lat :/

Gość Bo to zawsze trwa troche
W pracy jestem nie wejde na strone. poczytaj sklady po prostu. a ziaja to zalezy co, bo maja bardzo przyzwoite niektore. czytac składy, baby!

Gość dulcelocuraaa
ja niestety tez sie dopisze ;/ to gowno zrujnowalo mi zycie mam 20 lat i nigdy z nikim nie bylam bo wstydze sie swojej twarzy i musze sie tapetowac teraz juz nic mi nie wyskakuje ale pozostaly blizny i dziury i tak juz pewnie zostanie ;((((

Gość xcsfcsfs
dzis musialam bez pudru i korektora wyjsc z domu! Myslalam ze zapadne sie pod ziemia.Kazdy sie patrzyl na mnie jak na ufoludka! Nie sciemniam! Czulam sie strasznie. czerwone wulkany, blizny i ja. dziewczyna mojego brata m- 32 lata tez miala okropny tradzik. W Wieku 20+ poszla do deramtologa. Przypisal jej diane 35. gdyby nie te tabletki kto wie czy by nadal sie nie meczyla. Teraz ma ladna cere. Zadnego pryszcza. Sorry za bledy, poprzednia wiadomosc mi wykasowalo =/

Gość xcsfcsfs
do dzis je bierze. Wiadomo kazdy organizm reaguje inaczej. ja poszlam do naprawde dobrego dermatologa. Bardzo dobre opinie ma. Mam nadzieje ze mi pomoze. I tez nikogo nie mialam. Bo wstyd sie pokazywac bez makijazu. A opinii na swoj temat tez sie nasluchalam. =/

czytaj składy-żeby to miało sens trzeba się na nich znać ;) oc t to samo co diane? ja tez mam hormony przepisane bo to nie jedyny u mnie problem włosy na facjacie też

Gość xcsfcsfs
tak to jest odpowiednik diane 35.

Gość xcsfcsfs
ty sie meczysz 2 lata tylko, ja - 8. W liceum sie nasililo - wygladalam jak powtor z loch ness.

Gość kaśka.aaa
kobity zbadajcie poziom hormonów bo to najczęstsza przyczyna pryszczy !

Ktos widziałam w poprzednich postach dał link do opisów składow

Gość a co wy wiecie
ale zeby to o pryszcze chodzilo :o ja mam kaszaki, przebarwienia, blizny w postaci wgłębien, rozszerzone pory itp. nie mam typowych pryszczy ze stanem zapalnym, a i tak moja cera wyglada masakrycznie! :o

tak, lecze się dwa lata ale to nie zmienia faktu że się lecze i mam blizny nie tylko na mordzie ale też na psychice straszne to jest

Gość dulcelocuraaa
dokladnie blizny na psychice sa najgorsze ja przez ta twarz jestem strasznie zakompleksiona wstydze sie nawet przed rodzina, tyle mnie przez to omija nawet na basen nie moge isc bo jak z taka twarza :( ehh ludzie co maja ladne cery nawet nie wiedza jakie maja szczescie

wiem, najbardziej mnie wkurwia taka laska która nigdy nie miała pryszcza a jak jej mówiłam kiedys że strasznie sie przez to męcze, to ona ale pierdolisz a sama jak miała jednego-dosłownie jedengo t przyszłą do mnie w tapecie bo ma pełno syfów ludzie tego nie rozumieją na psychike to strasznie siada, strasznie

Twarz to nasza wizytowka i kazdy chce byla jak najladniejsza, a jak wbrew naszym staraniom jest zle to doluje. zawsze sie wstydze jak ktos mi sie dluzej przyglada. mimo ze juz nie jest zle, ale kompleks brzydkiej twarzy i wstyd i niska samoocena zostaly

Gość ludzikon
no to jest najgorsze gadanie wszyscy maja problemy owszem ale kazdy ma problemy typu praca, partner .. ale my mamy dodatkowy PRYSZCZE :/

Mam 27 lat... i pryszcze, jak nastolatka :O dlatego cieszy mnie jakakolwiek poprawa na buzi

Gość a ja2
hej to ja was pocieszę , mam 30 lat i nadal wywala mi ropne wulkany po obu stronach rzuchwy próbowałm już wszystkiego zauwazyłam że nie mogę jeść czekolady , pic alkoholu , ostrych przypraw i nie stresować się jak się zestresuję zaraz mi wywala , endokrynolog stwierdziła że muszę się uspokoić , brać magnes i żelazo , zaczyna pomagać kupiłam maść silikonową na blizny i smaruję , trochę zjaśniały , kończę tubkę zobaczę co bedzie dalej

Gość dulcelocuraaa
ja mam nawet taka obsesje ze nie lubie wychodzic z domu jak jest jasno zdecydowanie lepiej czuje sie po zmroku juz nie raz tak mialam ze spotykalam sie z chlopakami tylko jak bylo ciemno a jak np widzialam ich gdzies na ulicy jak bylo jasno to sie chowalam zeby mnie nie widzieli. koszmar ;((

Gość a ja sobie mówię że grunt to
się nie poddawać przy tym trądziku, po ośmiu latach człowiek może jednak stracić wiarę... :-O

"dulcelocuraaa ja mam nawet taka obsesje ze nie lubie wychodzic z domu jak jest jasno zdecydowanie lepiej czuje sie po zmroku juz nie raz tak mialam ze spotykalam sie z chlopakami tylko jak bylo ciemno a jak np widzialam ich gdzies na ulicy jak bylo jasno to sie chowalam zeby mnie nie widzieli. koszmar ;((" tez tak mam - i śmieci i do sklepu i najlepiej prowadziłabym nocny tryb życia :-O strasznie działa to na psychę.

Gość ludzikon
ehh a macie facetów? co oni na to ?

obecnie nie mam, poprzedniemu nie przeszkadzało, ale pamiętam jeden moment, gdy spędzaliśmy święta w górach i zaczęliśmy rzucać się śniezkami, chciał mi natrzeć twarz śniegiem, nie zdążyłam uciec i w momencie, kiedy przejechał mi dłoniami po policzkach skrzywił się i spytał "co to jest?" - miałam wtedy problem z przetłuszczającą się cerą :-O to było strasznie upokarzające.

Gość Navya
ja mam gładką cerę i podobno ładną,ale znam ludzi z bliznami na twarzy po tradziku .. wcale nie jest to takie rzadkie są na to jakieś zabiegi z tego co wiem może nawet operacje?

Ja sie nawet nie bede przyznawac jak dlugo z tym walcze i ile specyfikow juz przetestowalam :O

Gość dulcelocuraaa
ja nie mam chlopaka bylo juz paru co chcieli sie ze mna spotkac ale odrzucalam ich bo wstydzilam sie im pokazac w bialy dzien bo zazwyczaj poznawalam ich w pubach czy na dyskotekach a tam wiadomo inne swiatlo ciemno itp to wygladalam w miare ok co innego w dzien nawet w tapecie wygladam okropnie