Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 459403432

Dziwne geny

Polecane posty

Gość 459403432

moja matka ma dziwne geny, jej rodzice są inteligentni, spokojni, zrównoważeni, odpowiedzialni. Babcia urodziła 5 dzieci i dwoje zupełnie jak z innej bajki, jak nie z tych rodziców. Babcia i dziadek są wysocy, a te dwie córki są niskie, złośliwe, nieodpowiedzialne,dzieci oddały do domu dziecka, piją, palą po 3 paczki fajek, normalnie pierdolnięci i moje dwie siostry też takie są. ja jestem wysoka, spokojna, nie palę, nie piję, uczę się a tym to wszystko jedno. Imprezki, nałogi, zycie na krawędzi. Przez to moja rodzina jest rozwalona na kawałki , nie wiadomo skąd to się wzięło, może prababcia puściła się z jakimś kundlem. Mój ojciec też jest normalny. Dwoje normalnych ludzi robi takie coś. zazdroszczę innym rodzinom gdzie wszyscy są normalni i podobni do siebie ,mają podobną wrażliwość i sumienie. Ja praktycznie nie zadaję się z siostrami, są takie egoistyczne,durne i niepodobne do mnie że tylko źle na mnie wpływają wszelkie kontakty z nimi. Przez to moja rodzina jest trochę patologiczna.

na pewno twoje siostry są w jakiś sposób podobne do ciebie ale ty tego nie widzisz mój ojciec jest dziwny ogląda bajki takie ze supermenem

Gość 459403432
smutno mi jest, bo koleżanki lepiej mnie rozumieją niż one. One w ogóle nic nie rozumieją, zero instynktu samozachowawczego,zero ambicji. widać nie tylko wychowanie ma wpływ na człowieka

Gość 459403432
ale boję się że urodzę takie dzieci, mam super chłopaka, nie chciałabym go unieszczęśliwić