Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MorderczyniDziś

chyba zabije dziś swoje dziecko

Polecane posty

Gość MorderczyniDziś

Przysięgam,że dziś chyba zabije swoją 4-miesięczną córke!!!!!!!!!!!!!!Boze, ja już nie daje rady!!!4 miesiące piekła!!dzieciak non stop ryczący!!non stop!!jak ja mam jej dosć!!!nosz kurwa!!!wszystkie matki chodzą na spacery z dziećmi bo taka piękna pogoda a moja ciągle drze ryja, nie da sie wziać na spacer, drze sie na całą okolice, drze się w domu, drze sie wdzędzie!!!!!!!nie nawidze jej!!!!!!!!!!!!!!a dodam,że jeste dobrą matką tylko chyba jakąś karę ponosze,że mam takie dziecko!!!!!!!!!!!!!i niech żadna tu zasrana matka polka mi nie pisze obelg bo wychowuje tą małą wydre non stop sama, bo nikogo nie mam do pomocy a ten rozdarciuch non stop ryczy!!!Boże, tak marzyłam o spacerach wózkiem, o tym,że wszędzie ją będe zabierać!!a tu masz!!nigdzie takiego diabła nie można wziać bo non stop sie drze!!!!!!!!!!!!!!!

Gość _1_2_3
współczuję

Gość sgsgsgsgsgsggsgsg
Szczerze mowiac dziecko nie placze stale bez powodu. Zastanawialas sie ze cos jest nie tak? Nic innego oprocz placzu nie zaobserwowalas?

Gość bez powodu
dzieci male nie placza,albo ma kolki,albo czuje twoja "antypatie"do niej i dlatego jest nie zadowolona i placze.Jesli ty bedziesz spokojna,cierpliwa moze ona tez sie poprawi.Maluszki sa bardzo czule nasze zachowanie,samopoczucie a placz to ich jedyna reakcja,na mowe jeszcze wczesnie:)))

to po cholere piszesz na forum jak nie chcesz slyszec obelg???? po co ??? to jest forum i temat sie zaklada po to zeby wyrazic swoje zdanie i kazdy ma do tego prawo ale sadze ze to tylko prowokacja

Współczuje Ci bardzo....może Twoje dziecko jest takim krzykliwym typem, może je coś boli, może jej coś jest, może czuje, że ma nerwową matkę, ale czy Ty wiesz co tutaj napisałaś ? Że przysiegasz, ze zabijesz soje dziecko. Czy Ty wiesz, jakie to może mieć konsekwencje ? No conajmniej takie, ze już płaczu sojego dziecka ięcej nie usłyszysz...

Gość przykro mi ale 56
zglosilam to na policje, nie moge tolerowac czegos takiego :o kto wie czy naprawde jej czegos nie zrobi... maz jest policjantem, pojechal z tym teraz na komende. znajada cie i zabiora dzieciaka a ciebie zamkna zła kobieta z ciebie.

Gość tak to już jest w tym wieku,
im dziecko będzie starsze tym będzie lepiej. Doskonale Cię rozumiem jak to jest. Mi też było ciężko: mąż całymi dniami w pracy, rodzice 200 km ode mnie, czasami też miałam dość. Ale uwierz mi większości kobiet jest ciężko w wychowywaniu takiego maluszka, bo nie oszukujmy się macierzyństwo wcale nie jest łatwe! Moja mama przyjeżdżała do mnie co miesiąc na parę dni, abym mogła trochę odpocząć. I bardzo dużo mi te jej wizyty pomogły. Dziecko grzeczne nie było(moja mama sama stwierdziła,że ja i mój brat byliśmy dużo grzeczniejsi...) Teraz dziecko ma już ponad roczek i jest dużo lżej. Życzę Ci mnóstwa cierpliwości i wytrwałości, jeszcze kilka m-cy i będziesz miała dużo lepiej. Uwierz mi!!! Pozdrawiam Cię serdecznie. Dasz radę!!!

Gość a mnie sie podoba ten fragment
"bo wychowuje tą małą wydrę non stop sama, bo nikogo nie mam do pomocy a ten rozdarciach non stop ryczy" Zabrzmiało jakby dziecko miało z 17 lat, a nie 4 miesiące :D

Gość anya rybyk191212
jak nie chcialas bachora to trzeba bylo sie wyskrobac. ja nie chce miec bachorow wiec sie zabezpieczam a w razie wpadki aborcja. nie zamierzam sie wkurwiac jak ty i marnowac sobie zycia. wspolczuje ci szczerze bo po sytuacji innych, znajomych mi ludzi wiem co to znaczy nieznosny bachor. dlatego nigdy nie bede jego posiadaczka :)

Gość bchsdkjwyoerir
Ja też taka byłam jak byłam mała i jakoś moja mama miała do mnie cierpliwość nie tak jak ty do swojego dziecka.

Gość kurde dziewczyno czy ty
wiesz co tu napisalac?? Jak mocne to sa slowa? Ja tez mialam krzykacza, bylam sama (maz w pracy, mieszkam za granica, wiec nikogo bliskiego u boku do pomocy nie bylo), ale takie slowa do glowy mi nawet nie przyszly... I tez zakladalam mp3 i sluchalam na max muzyki jak moj syn krzyczal, ale robilam to przez 2 minuty po to, zeby nerwy mi przeszly i mogla znow zaczac myslec racjonalnie i spokojnie podchodzic do dziecka. Ty potrzebujesz pomocy. Profesjonalnej pomocy.

Idź do pediatry, pogadaj z nim, coś musi być, skoro tak się wydziera nieustannie. A Wy, matki Polki, pozamykajcie ryje.

Gość MorderczyniDziś
Przykro mi ale 56...przesadziłaś!!to tylko przenośnia!!jestem cała w nerwach!!!!!!!!wiadomo,że nic jej nie zrobie!!! a z resztą nie musicie mi wierzyć!nie ważne

Maladie. co pozamykajcie ryje to jest forum! jak mozna pisac takie rzeczy ze sie chce zabic własne dziecko??? mogłaby napisac ze ma problenm ze dziecko caly czas placze a nie uzywac takich drastycznych słow i jeszcze domagac sie zeby nie bylo obelg

MorderczyniDziś bycmoze twoje dziecko może żle się czuje idz z nim do lekarza ale zanim cos napiszesz na forum zastanów się na doborem słów bo możesz zostac zjechana od góry do dołu. i tak jak ktos tu może wziasc sobie na powaznie i zawiadomic policje o czyms takim.

Gość MorderczyniDziś
Kurde dziewczyno cz ty....ja sie boje zakładać słuchawki na uszy bo boję się,że coś jej sie może stać w tym momencie i nigdy bym sobie tego nie wybaczyła..że np, sie zakrztusi od płakania czy coś...

Gość przykro mi ale 56
"Przysięgam,że dziś chyba zabije swoją 4-miesięczną córke!!!!!!!!!!!!!!.....(...) nie nawidze jej!!!!!!!!!!!"... faktycznie, przenośnia :o wiesz ile takich przypadkow jest w Polsce? moj mąż sam zajmowal sie sprawa kobiety ktora zakopala zywcem miesieczne dizecko w ogrodzie :o dzisiaja wszedzie panuje znieczulica, jednak ja nie bagatelizuje takich rzeczy.

Gość MorderczyniDziś
Jejku przestancie z tą policja!!!przecież ja ją kocham!!ogólnie zawsze tak przesadzam w słownictwie ale nic jej nie zrobie!!!!a co do przyczyny jej płaczu to kazdy zasrany lekarz mi wciska,ze to kolki!!!!!!!!!!!!!!ale ona ma już ponad 4 miesiace!!!!!!!!!!

Gość przykro mi ale 56
kobieto! przeczytja jeszze raz to co napisalas! ze zabijesz swoje dizecko!! patrz na swoj nick!! nerey nerwami ale przesadzilas!!! skad mamy wiedziec czy napewno tego nie zrobis? teraz spodziewaj sie kolegow z patrolu.

Gość MorderczyniDziś
przykro mi ale 56...złuchaj...nie pisz mi nawet o takich rzeczach bo ja jak słysze w tv to odrazu przełączam kanał...kurde no-kocham ją bardzo, nie rozumiesz mnie!!powiedz lepiej mężowi ,ze to tylko zdewastowana dzieckiem matka bo szkoda jego zachodu!!!!!!!!!!!!!

Gość babuszka....
moim zdaniem przykro mi 56 dobrze zrobila, nie mozesz bezkarnie takich rzeczy wypisywac

Gość przykro mi ale 56
to ty sie teraz bedziesz tlumaczyc :o najwyzej przyjada, porozmawiaja i powiesz im ze to tylko takie wygłupy :) nie wiem cyz ktos ci uwiezy najwyzej skieruja cie do psychologa

ale przeczytaj to co napisałaś ze jej nienawidzisz, może chciałas wyladowac nerwy na forum ale mocno przesadziłas piszac takie rzeczy

Gość MorderczyniDziś
Ja tu chciałam wsparcia a te mnie policją straszą!!!!a prosze ..niech przyjedzie patrol, zobaczą,ze dziecko jest super zadbane, rodzina zgodna, wszsytko w najlepszym porządku!!!!!!!!!!ide stąd...dziękuję za rady tym, którzy mnie zrozumieli.

Gość przykro mi ale 56
uwierzy* i spokojnie moj maz nie bedize zapier*dalał przez pol polski do jakiejs znerwicowanej matki. wysla pewnie kogos z twojej miejscowosci. ale jak mowisz ze "zartowalas" to skonczy sie na upomnieniu.

Gość Ada gada że
Ciekawe co byś ty zrobiła jakbyś miała dwóch takich krzykaczy i była sama z nimi. Ale ja cię świetnie rozumie miałam to samo z bliźniakami . Pomyśl trochę dziecko nie płacze bez powodu. Może ma mokro kupkę jeśli karmisz piersią może być głodna co minutę. Albo jest jej za ciepło coś ja uwiera ma kolki. Jeśli nic z tego co napisałam to idź do lekarza. Problem może być głębszy a ty jesteś zbyt mało doświadczona mama by wszystko od razu poznać. Do zbulwersowanych mam: A Wy nigdy nie miałyście dość własnego dziecka? Bo ja czasem miałam ochotę wyrzucić ich przez okno. Ale tego nie zrobiłam bo złość minęła i było ok. Nie traktujcię więc zbyt poważnie ostrych słów autorki. Wyraźnie czuć że jest wkurzona a złość minie.

Gość hahahaha rozwalilo mnie to! :D
"rodzina zgodna, wszsytko w najlepszym porządku!!!!!!!!" a temet " zabije swoja corke" hahahahah

Gość MorderczyniDziś
niewiemgdzie-tak chciałam wyładować nerwy-bo przecież dziecka nie skrzywdze więc jak mam sobie pomóc????dobrze,że tyle miłych głosów sie tu odezwało i wiedzą,ze tylko tak napisałam,bo jestem wykończona.