Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MorderczyniDziś

chyba zabije dziś swoje dziecko

Polecane posty

ale co ty oczekiwałas piszac ze nienawidzisz własnej córki i chcesz ja zabic i w dodatku uzywajac takiego nicku. ze wszyscy napisza ok uspokój sie bedzie dobrze??? sama az sie zagotowałam czytajac jak to napisałas

Gość Anonim@2
Mam 2córki jedna 3lata druga 5mies tez mam zle dni nieraz tylko trzasnąć drzwiami i nie wracać ale nigdy zabić mała tez darla dzioba ono stóp prawie 4miesiące a z jakiego powodu dziecko głodne bylo moje mleko bylo do niczego i mleko od krowy bo mieszkam na wsi i spokój dziecko spokojne leży w luzeczku grzecznie bawi sie sama a tak tylko lina i powiesić sie ciagle byl taki krzyk

Gość juz widze jak sie policja tym
zajmuje:D Ty tam autorki nie strasz, bo to tylko forum, a autorka moze byc nawet facet, ktory prowokuje:D Tak, juz widze patrole jadace na sygnale do domu autorki, a tam dziecko zadbane, matka szczesliwa i smieje sie z debili:P albo normalna rodzina gdzie nastolatka wypisuje glupoty:D

Gość wujekdobrarada****
Weź śpioszki albo cokolwiek i zanieś do "baby",ona wyleje wosk i dziecko przestanie płakać.Mówię serio.

Gość MorderczyniDziś
Dzięki Aga gada że....ja serio ją wręcz ubóstwiam kiedy nie płacze...ale ona prawie non stop płacze od 4 miesięcy ponad-lekarze mówią,ze to kolki ale ja już zwyczajnie nie mam sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada gada że - jak jestem zła to poprostu staram sie w jakis sposob wyciszyc moje dziecko nie jest aniolkiem caly czas rozrabia i co tez mam wejsc na forum i sie zalic ze mam ochote go zabic??? no paranoja jakas. i tez calymi dniami siedze sama z dzieckiem moj maz zapieprza od rana do wieczora zeby nas utrzymac. do dziecka trzeba miec ogromna cierpliwosc i juz takie zycie.

Gość Anonim@2
I tak po za tym matki polki sa takie ideały?ciekawe co maja za uszami gdy ich nikt nie widzi a sa same z dziecmi-

Gość MorderczyniDziś
to nie jest prowokacja- a z tą policją to prosze-śmiało mogą mnie odwiedzić i zobaczą,że kocham swoje dziecko tylko cierpię na nerwice i przesadzam w słownictwie!

56 wez przestań zachowujesz sie jak byś życia nie znała... wkurzyła sie kobita tak to w życiu bywa. może przesadziła ale nie znasz jej pewnie zawsze tak mówi w nerwowych sytuacjach.. jak bys nie znała nikogo kto duzo mówi i na tym się kończy ja pierwdoleee ;p

ja nie uwazam sie za matke polke czy matke idealna ale staram sie byc najlepsza mama jak tylko potrafie dla mojego dziecka.

Gość juz widze jak sie policja tym
nie martw sie zadna policja do ciebie nie przyjedzie:D

Gość MorderczyniDziś
Masz racje Anonim2-daje głowę,że nie jedna ma ochotę nieraz powiedzieć to co ja, albo i nawet przyrżnąć a ja nigdy małej nawet nie szrpnęłam mocniej, nigdy nie krzyknęłam choć gotuje sie we mnie, dlatego weszłam tu by sie wyładować!!!!!!

Gość TakaSobieMama
Zlecialy sie wrony :O.... cudowne, czule wyrozumiale, anielsko cierpliwe i bezwarunkowo kochajace matki-polki :O Do garow, do sciery i do swoich idealnych dzieci, sio !!! Autorko - wiesz, ja Cie doskonale rozumiem.... moja corka jest przez wszystkich okreslana jako "grzeczna" i rzeczywiscie ja sama uwazam ze jest grzeczna ... ale jak ma czasami zly dzien to sama mam nie bardzo ortodoksyjne mysli ;) .... czego oczywiscie w czyn nie wprowadzam i wiem ze Ty tez nic zlego dziecku nie zrobisz. Od slow do czynu dleka droga.... a "pies co szczeka nie ugryzie" ;) Zadzwon zaraz po kogos kto bedzie mogl zostac z dzieckiem a Ty idz na dlugi spacer.... albo jeszcze lepiej do kosmetyczki albo do fyzjera... albo najlepiej jedno i drugie :) Wrocisz po 3 godzinach spokojna, moze nawet zatesknisz ... i nabierzesz sil na nastepne dni :) Pociesze Cie ;) .... dla mnie, osobiscie pierwsze 4 miesiace macierzynstwa nie byli wogole przyjemnoscia.... pozniej, kiedy corka zaczela sie robic bardziej kontaktowa, mi sie odmienilo ... diametralnie :) Trzymaj sie !!!!

Gość MorderczyniDziś
sram morda i jem dupą kupkę

Gość hau hau hau7y76
dobrze zrobila!!!!!!!!!!!1 niesz sie zajma takia pizda glupia co bachora wychowac nie umie i pisze ze dizecko zabije!!!!!!!!!! sama bym zglosila gdyby nie ta wyżej :S

Gość Anonim@2
Naj lepiej jak mnie najlepie bez klapsa bez stresowo i wtedy sa gnoje chodzą zabijają za 10zl bo ktos nie chcial dac a mama uczyła ze wolno mi wszystko

Gość Ada gada że
No chyba lepiej że wyladuje złość stukajac po klawiaturze niż na dziecku. Napisała wyzyla się i pewnie łatwiej się uspokoi

MorderczyniDzis ja tez mam nerwice i jej nie lecze . i wiem ze jest ci ciezko hamowac sie z emocjami ale jak juz napisałam uwazaj z doborem słow. a leczysz sie na nerwice bo jesli nie to powinnas pojsc na terapie bo twoje dziecko bedzie starsze i w nerwach mozesz mowic takie slowa ze nie bedzie sie czuc szczesliwe i kochane

Gość MorderczyniDziś
dziękuję wszystkim za zroumienie.Mąz uspał teraz małą, choć troche jest cisza...pewnie dlatego tak wybuchłam,że dziś taka cudna pogoda,,tyle słońca, a ja z moją mała nie jestem w stanie nigdy wyjśc na sacer i wskorzystać z tego macierzyńskiego i necieszyć się spacerami, chwalić się nią...bo ciagle ryczy i się pręży w tym wwózku, każdy słyszy a mnie tak wsyd i uciekam do domu...i wtedy jestem taka wściekła jak teraz

Gość rewaaaa
No współczuę bo byłam takim samym dzieckiem darłam sie jak oszalała, aż przyszedł ksiądzpo kolędzie i powiedział mojej mamie żeby przestawiła łóżeczko bo mogę spać na żyle wodnej i od następnej nocy byłam spokojna jak aniołek, ale to chyba u Ciebie nie podziała bo ona z tego co piszesz drze się cały czas hmm no nie wiem. Na pewno jej przejdzie jak trochę podrośnie. Popytaj lekarza bo może jest na coś chora może cos ja boli bo tak bez powodu i wszędzie jak ryczy to świadczyć może o chorobie. Jak jest zdrowa to nic innego nie pozostaje jak zacisnąć zęby i przetrwać bo w końcu jej minie.

"No chyba lepiej że wyladuje złość stukajac po klawiaturze niż na dziecku. Napisała wyzyla się i pewnie łatwiej się uspokoi" no ale niech sie nie dziwi ze ludzie jadą teraz po niej

Gość MorderczyniDziś
niewiemgdzie-brałam kiedyś leki jakieś takie lekkie ale odrzuciłam bo musiałabym spać po nich cały dzień tak na mnie działały...byłam odurzona wręcz

Gość liuyo
jak to mąz ją uśpił jak pisałaś że wychowujesz ją sama kłamczucho.

Gość Ada gada że
A jeśli to są faktycznie kolki to ja dawałam rumianek i sok z jabłek. Wiem mamy idealne bardzo źle robiłam ale pomagało. Tak czy tak niedługo kolki powinny minąć

Gość terrrrrrakota......
Ada gada że --> u mnie w gazecie dzis notatka : "5-leni chlopiec zmarl po upadku z 6-go pietra :(. Matka przyznala sie ze pod wplywem emocji wyrzucila go przez okno :O." ....

Gość .......Cytrynka
lepiej zacznij leczyć nerwicę bo jak tak dalej pójdzie to przy takiej nerwowej i niezrównoważonej matce to dziecko też sie jej nabawi. Wiem co mówię.

ale rozumiem ze byłas u psychologa a może dostałas jakies rady zeby cos robić zeby sie uspokajac. niewiem jest cos co lubisz robic i cioe to relaksuje i moglabys sobie na to pozwolic majac dziecko np sluchanie muzyki czy cos innego??

Gość no nie przesadzajcie
dziewczyna napisala ze zabije swoje dziecko bo jest nim zmeczona a wy odrazu chcecie ja dac do policji,wiekoszosc z nas uzywa takich slow :ja cie zabije jak tego zrobisz,zabije ja jak tam pojdzie,zabije go jak mnie zdradzi itd,ja osobiscie przy kazdej klotni z moim mezem mowie ze go nienawidze a po 10 minutach jakims cudem znowu go kocham ... no i kurde to 56 powinna nas wyszstkich do policji zglosic !!! poza tym autorka jakby chciala zabic dziecka to by to zrobila a nie pisalaby wam tego na forum,ale widac ze niektorzy lubieja stwarzac innym problemy !! pozdrawiam .

Gość mortalla
ja też mam nerwicę 30 lat na karku i mam nadzieję że nigdy przenigdy nie będę miała żadnych dzieci, dośc że choroba mnie ogranicza to jeszcze dziecko bym sobie fundowała, to zły pomysł dla nerwicowców. Nam jest potrzebny spokój, wygoda i praca na własnyc rachunek a nie uganianie się za dzieckiem.