Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek z warszawki

Ale ci ludzie są paskudni , fuj :( Nie mogę na Was patrzeć !!!

Polecane posty

MAsakra , byłam w kiosku przegladalam czasopisma , fuj ale paskudy biorą do tych gazet , glownie biednych i ich historyjki . Wracalam dzis pociagiem do rodzicow i to samo , kobiety pucołowate twarze , jak balony , małe oczka ,powyrywane brwi , małe usteczka ,problemy ze skóra , solara , nadmiar makijazu .... Fatalne ciuchy ,wypłowiałe kolory ,szarzyzna i brak ekstrawagancji. A faceci ? O matko boska :O 8/10 kobiet i 9/10 facetów to szara przeciętnosc albo brzydota , to az kłuje me oczy !!! Wiem ,co sobie teraz myslicie ale to okropne , spojrzcie w lustro i pomyslcie co mozna w sobie zmienic i do dzieła !!

Gość drzewko82
hehe racja ;D

Gość Mnich...........
to prawda, niestety :o Wawa nie rozpieszcza, a ile tutaj staruchów płci obojga 🖐️ w peezdu

Gość Samiec 100pro
Kto Ci pozwolił wyjąć kutasa z mordy i mieć swoje zdanie ? Przepraszam was szanowni Państwo spuściłem pizdę na chwilę z oka i już szczeka.

Gość tralalallal llslsl
Wiesz czemu tak jest ? Wiele dziewczyn ma zadatki na super laski ,ale zwyczajnie nie mają kasy .... No i nie nie potrafia ubrac sie atrakcyjnie , nie mowie o podązaniu za moda ,ale o dobraniu stroju do figury ,urody... Mam ten sam problem , testowalam milion kombinacji i nadal nie wyglądam tak jak chce. A dla facetów wszystko jest pedalskie ,wiec co sie dziwic? Wolą zalozyc jeansy ,koszule , bluze i tyle

Gość tralalallal llslsl
Aha , i tez jestem z W-wy ... niby europejska stolica a mam wrazenie ,ze jestem na wielkim chinskim bazarze :D

Gość tralalallal llslsl
jestem bazylem :D

Gość Mnich...........
a ja mam wrażenie jakby chodziły dookoła paskudne zombie, zwłaszcza te staruszki i jeżdzą autobusami wszędzie nie wiadomo po co, zamiast siedzieć w domu i się nie myją coorwa 🖐️

Gość tralalallal llslsl
Moja matka gada to samo :O :D na bazary , do tesco na kabaty , mają blisko bo metro :D i do lekarza

Gość Mnich...........
latem to tak jedzie że szok, na razie jeszcze jest w miarę

Gość Ojciec Dyrektor dj Rydzyk
ten sledz to mial byc z puszki,nie ze sloika;P

Gość tralalallal llslsl
Nie wiem co gorsze stare dziady z tymi wozkami na kółkach czy gówniary ktore drą morde i tarasują wyjscie z metra :O

Gość Mnich...........
w metrze to akurat ich mniej, preferują z tego co widzę autobusy a jak się wpieprzają na wolne siedzenia, niby o lasce ale jak jest jakieś wolne miejsce to szybka jak gazela

Gość Mnich...........
gówniary mają przynajmniej fajne tyłki

Gość tralalallal llslsl
Kiedys ustąpilam babce miejsce a ona ? //Co ty sobie dziewucho wyobrazasz???!!! Ja nie jestem taka stara na jaką wyglądam , mam więcej sily niz ty !! I z czego sie tak usmiechasz??//

Gość lu-cyferek
fajnie... my to nigdy nie będziemy starzy i brzydcy

Gość Mnich...........
nie, bo skończymy ze sobą w odpowiednim wieku żyleta + gorąca kąpiel

Gość Mnich...........
albo pojadę do Tybetu i będe mnichem buddyjskim :D

Gość lu-cyferek
a co wy tacy esteci, brzydota też może być piękna, podobno...

23 :)

ludzie nie umieja niestety o siebie zadbac.. ja bym wlasnie nie mógł sie tak zapuscic;/ zawsze dbam o siebie

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
ja pierdole, przeraza mnie fakt ze tak szybko rozprzestrzeniaja sie zwiazki kancerogenne i radioaktywne :-O to takie przykre i wzruszajace ze tak wiele osob cierpi na guza mozgu nawet o tym nie wiedzac :-O wspolczuje ci autorko i innym chorym w stanie terminalnym co myslac ze mysla racjonalnie, wypowiadaja takie brednie na tym topiku :( mam nadzieje ze wycinanie guza jakos wam pomoze i ulzy. jakby co pomoge zalatwic wam hospicjum lub zaklad psychiatryczny gdyby udalo wam sie przezyc a choroba zostawilaby trwale skutki na waszym gladkim mozdzku:-O pamietajcie ze jestem z wami i mam nadzieje ze z tego wyjdziecie bo to przykre ze tak wiele osob ma tak straszne problemy z psychika przez tak straszna chorobe :-O zycie jest jednak niesprawiedliwe:D

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
a tak na powaznie psychole. :D pilnujcie siebie, swoich ryji(ktore zapewne do pieknych rowniez nie naleza), swoich jebiacych ryba dupsk i swojego szkaradnego odbicia przy ktorym najtrwalsze lustra pekaja a od innych ludzi wara. co wam kurwa przeszkadzaja nastolatki w autobusach czy mohery? lobotomia na was czeka a nie salon kosmetyczny i wyglaszanie wywodow na temat innych ludzi. to ze ktos zasowa zapuszczony to jest tylko jego sprawa. nikt kurwa nie pomyslal ze taka osoba moze nie miec kasy na image biznes women czy kurwy? wiem po sobie ze taki interes sporo kosztuje aby wygladac atrakcyjnie a nie jak szara mycha ale nie kazdy ma szmal, jak np moja kolezanka. zabilabym gdyby ktos ja wyszydzil ale takie gnidy boja sie otwartych konfrontacji bo boja sie cudzych odwetow w postaci opinii na temat swoich paszczy albo dostania po mordzie.

Mam w domu dwa duże psy , wysokie ogrodzenie , monitoring i stałą ochronę , mozesz mnie w dupcie pocałować :D jędrną pachnącą i soczystą :D

Gość sara3535
A wszystko to wina jeszcze Czarnobyla a ostatnio Japonii. Promieniowanie czesto uszkadza mozgi w pierwszej kolejnosci debilek zwlaszcza tych ktorym sie wydaje ze sa piekne i nigdy sie nie zestarzeja. Ciekawe czy autorka zarobi sama uczciwa praca na ciuchy i kosmetyki nie mowiac juz ze solaria tez kosztuja. A te matki i babcie brzydkie i zaniedbane oddaja czesto kase tym wrednym coreczkom zamiast wydac na wlasna urode. Pozdrawiam debilki.