Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunnybaby123

włosy, wyjątkowy przypadek, proszę o pomoc :-(

Polecane posty

Gość przyszła niedoszła fryzjerka
tez jestem fryzjerka, utleniacz dobiera sie raczej do pożądanego efektu koncowego :P:D

sunnybaby123 - jakiej firmy rozjasniacz nakladalas???

Gość a hj kl
Miałam takie włosy. Po bzdurnym rozjaśnianiu. Też mi wszyscy zazdrościli włosów, bo z natury są gęste, grube, zdrowe, ale przez swoją głupotę je zniszczyłam. Na zdjęciach wyglądają nawet bardziej zdrowo :) Tylko nikt nie widzi jak wyglądają mokre, bez odżywek, olejków, jedwabiu, parafiny i innych specyfików. Ja swoje doprowadzam do ładu od 2 lat. Mam je do pasa. Przed majówką idę do fryzjera ściąć te ostatnie spalone siepy i będą tylko zdrowe. Przyciemniłam, nie malowałam już odrostów, a całą spaloną czuprynę intensywnie odżywiałam. Przez te 2 lata wydałam majątek na różne kuracje. Gdybym mogła cofnąć czas nigdy bym nie pofarbowała włosów i zawstydzałabym nawet Wodeckiego i Willas. Jak chcesz czekać kolejne 4,5,6 lat - spokojnie dasz radę doprowadzić je do zdrowego wyglądu, ale nie naprawianiem starych, a czekaniem na to,co odrośnie. Drogo będzie, będziesz miała chwile załamki. Nie łudź się, że spalony, zniszczony włos się zregeneruje i będzie zdrowy. Da się go silikonem i innymi specyfikami doprowadzić do wyględnego stanu, wygładzić, nabłyszczyć, ale nie będzie zdrowy. Ja po dwóch latach stwierdzam, że nie było warto. Włosy spalone się bardziej niszczą, wykruszają i z czasem zauważysz, że ciężko je zapuścić. Teraz ścięłabym na długość do brody, cięła regularnie i po roku miałabym tylko zdrowe silne włosy. Już nie mogę się doczekać ścięcia tego, co zniszczone i odciążenia zdrowszej części mego włosia. Zmęczyłam się już wszystkimi maseczkami, ampułkami, olejkami i c..h..u..j wie czym. Polecić mogę olejek rycynowy i parówkę w salonie fryzjerskim.

dziewczyna Portugalczyka - teoretycznie 12stka to chyba nie jest na zadne wlosy, chodz ja sie z moja nauczycieka kiedys poklociam, bo twierdzila, ze mam dziewczynie robic wodą 9% a nie 12% na wlosach prawie czarnych. Oczywiscie zrobilam 12stka a i tak wyszly zoltawe :O

dziewczyna - a powiedz mi bo widze, ze sa rozne rodzje tych szamponow, czym one sie roznia?? Widze sa jakies s1, a1

Gość sunnybaby123
będę się męczyć, załamki mam często... po prostu w krótkich włosach wyglądam fatalnie. Lecę teraz na zakupy, słyszałam, że quinroal dobry na odrost, plus ten szampon...powinno być ok. Dziękuję wszystkim za rady raz jeszcze :) będę pisać o efektach!

acha rozumiem, ze ten przyspieszajacy wzrost to c1, tak?? To byly pasemka, wiec robilam tylko rozjasniaczem

dziewczyna a mysisz, ze jak bede go stosowac tylko raz w tygodniu to tez bedzie efekt???

dzieki:D