Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaNastolatka16

NIECHCIANA CIĄŻA W WIEKU 16 LAT-PROSZĘ O WSPARCIE.

Polecane posty

Gość 5656567567689789
mysle ze autorka klamie,i wymyslila historyjke zeby miec o czym rozmawiac na kafe !! nie masz 16 lat i nie jestes w ciazy,sposob w jakim napisalas mowi ze jestes duzo starsza i ta cala historia jest jakas dziwna,zabiezpieczaliscie sie a mimo tego jestes w ciazy,odrazu wszyscy zaakceptowali twoja ciaze i wszyscy sa chetni do pomocy,chyba zyjesz na innym swiecie ...pozdrawiam

Ja zaszłam w ciążę w wieku 17 lat:P nie chce sie rozpisywać, ale rodzice tez zadeklarowali nam pomoc, chłopak jest już moim mężem:) Nie usuwaj dziecka, zobaczysz, jak poczujesz ruchy itd zakochasz sie w nim:)nie badz egoistką:) Wezcie slub, bo inaczej nie bedziesz miec praw rodzicielskich... teraz czas dojrzec kochana, stworzyc rodzine i najwazniejsze zeby skończyć szkołe:) Trzymam kciuki:) czeka cie najpiekniejszy okres w twoim zyciu- wiem co mówię:)

Gość aguśka;)
ne masz prawa decydować czy ono będzie żyło czy nie ! ma takie samo prawo żyć jak ty ! Nie możesz odbierać mu zycia głupia dziewucho ! pomyśl ile jest osób które starają się o dziecko a nie mogą mieć dzieci ! lepiej będzie jak urodzisz to dziecko i oddasz je komuś kto bardzo go pragnie i pokocha go za to że jest ! a ciebie do końca życia niech męczą wyrzuty że chciałaś zabić niczemu niewinne, małe bezbronne kochane dziecko !!!!!!!!!!!

Fakt-to rodzice dobrze stoja finansowo, mowia ze pomoga, tak samo rodzice mojego chlopaka. To zadna prowokacja jak juz mowilam. Mam 16 lat i zostane matka-wierzycie lub nie, jezeli nie to trudno. Urodze to dziecko i sprobuje wychowac wraz z partnerem i rodzicami na cudowna istotke:) Bez łaski porad pań na kafe. Chciałam się wyżalić komuś w internecie, ale widzę że tylko niektóre panie poświęciły swój czas przeczytać mnie i coś poradzić, za co dziękuje bardzo :* Żegnam. Wrócę gdy urodzę to dziecko-za 30 tygodni....

witam!!!!!! Mam do sprzedania ARTHROTEC 50mg 14 tabletek za 150zł (środek do aborcji farmakologicznej do 9-tego tyg którą przeprowadza się w domu) i ESCAPELLA TEŻ ZA 150 ZŁ(jeśli zażyjesz do 72 godzin po stosunku to zapobiega ciąży) dostępne są przy odbiorze osobistym codziennie w Warszawie lub za pośrednictwem poczty, przesyłka pobraniowa- płatne przy odbiorze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc wiesz co kupujesz lub kurierem dostawa w ciągu 24h też płatne przy odbiorze, zainteresowane osoby proszę o tel 883 488 826 !! PS. Jeśli nie chcesz aby ktokolwiek wiedział o przesyłce to istnieje możliwość wysłania E-PRZESYŁKI którą odbierasz tylko na dowolnej wybranej przez ciebie poczcie a o tym że jest do odbioru jesteś informowana SMS Jestem jednym z niewielu który nie oszukuje i nie wysyła tabletek przeciwbólowych czy gum do żucia tylko oryginalnie zapakowany ARTHROTEC z długą datą ważności --------------------------------------------------------------------------

Gość do zalamanej
Trzymam kciuki za zdrowko dziecka i Twoje,tutaj polowa to szmaty,ktoe wszystko maja w zyciu ,przyszlo im to niezwykle latwo i ciaze mialy tez planowane :P Wez sie w garsc dasz rade nieTy pierwsza nie ostatnia..;)

Gość najlepiej
po porodzie zdecyduj czy chces wychowywać to dziecko czy oddać do adopcji

Gość najlepiej
ono jest takie bezbronne, ty za nie jesteś odpowiedzialna, za jego bezpieczeństwo

przeczytalam co 5 zdanie ale stwiedzam ze laska pieprzyc sie nie wstydzila pojsc do gina tez nie wstydzila co dla niektorych to szczyt mozliwosci, powiedziec o ciazy rodzicom sie nie bala a wstydzi sie tego co powiedza w szkole....ludzie prosze. jeszcze jak rodzice pomoga to w czym problem ze w gimnazjum ja nazwa po imieniu? ale czemu dzieco jest winne?

Gość gość228
Weszlam na to forum bo jestem w twoim wieku i sama nie wiem czy nie zostane matka. Mialam taka sama sytuacje jak Ty, prezerwatywa nie pekla a jednak caly miesiac nie mam okresu a moj nastroj jest ciagle inny. Ja tak samo boje sie podjac takiego wielkiego wyzwania. Rozmawialam na ten temat ze swoim chlopakiem i powiedzialmze chce i w pelni zaakceptuje to dziecko, niestety ja go nie chce. Zaluje i bluje sobie teraz w brode, ze zaczelam wspolzyc bez tabletek antykoncepcyjnych. Zycze Ci powodzenia i duzo szczescia. Nie jedna osoba w naszym wieku zaszla w niechciana ciaze. Radzilabym Ci donosic to dziecko, a jezeli nie bedziesz dawala rady popros o pomoc rodzicow albo oddaj je do adopcji. Pozdrawiam i nie martw sie bo ciaza to nie choroba

Gość gość
w wieku 16 lat okres moze byc jeszcze niewyregulowany, wiec skoro zabezpieczalas sie kondomem to wcale nie musisz byc w ciazy